Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Lillard
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Lillard » 24 sep 2013, 16:10

Raul_64 je napisao/la:Berba ´´92 je posebna svakako.
Isco u Real , Neymar u Barcelonu , Gotze u Bayern
svi su u savrseno vrijeme dosli u top klubove

mislim , vjerujem da ce svi uspjeti
neki vise od drugih
al trenutno Ihko igra najzrelije od svih
Gotze je vec bo u top klubu. Jedino ako mislis da klub koji je izbacio Real niej top klub :mrgreen: :P
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 24 sep 2013, 16:17

Upravu si.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 24 sep 2013, 16:26

Naravno da nije Bvb je negdje u top 50 klubova na svijetu i ispod 20-og mjesta naravno,to se odnosi na sve koji fudbal prate duže od dvije sezone,kakav top klub i pm da parafraziram druga Raula_64 .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 24 sep 2013, 16:51

madridist je napisao/la:Naravno da nije Bvb je negdje u top 50 klubova na svijetu i ispod 20-og mjesta naravno,to se odnosi na sve koji fudbal prate duže od dvije sezone,kakav top klub i pm da parafraziram druga Raula_64 .
+1

Kljucne rijeci:

"koji fudbal prate duže od dvije sezone"

Imali su jedan period krajem (ili sredinom) devedesetih u kojem su osvojili onu titulu prvaka evrope protiv Juventusa i nedugo poslije toga su imali decenijsku rupu u kojoj su se znali boriti i za opstanak.
Cak su ih i bavarci jednom pogurali s nekim parama da se nebi totalno sj3bali.
I sta sad su top klub?
Bas.
Malo je tih pravih TOP klubova.
Mislim cak mi je bezveze da se spominje taj top 50,u tih top 50 komotno mozes smjestit pola Evrope.
Real Madrid prije svih,pa onda AC Milan,Bayern Munchen,Manchester United,Liverpool (iako vec dugi niz godina prakticno ne postoje u EPL ali imaju zavidne Evropske rezultate i,naravno,ogroman broj titula prvaka Engleske),Juventus,Barcelona...Inter...
To je taj neki svjetski fudbalski vrh.Koji traje odkako traje i fudbal.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 sep 2013, 17:12

Gotze je precijenjen.Draxler je najveći njemački potencijal i jedini Švabo koji se može porediti s Iscom ili Neymarom.

Real je najveći klub u Evropi,Bayern je drugi.Milan,Juve,Barcu i United bih svrstao u treću grupu.Ne znam ima li više klubova u Evropi koje se mogu nazvati top klubovima.Borussia je daleko od toga.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 sep 2013, 17:13

LBJ MVP je napisao/la:Gotze je precijenjen.Draxler je najveći njemački potencijal i jedini Švabo koji se može porediti s Iscom ili Neymarom.

Real je najveći klub u Evropi,Bayern je drugi.Milan,Juve,Barcu i United bih svrstao u treću grupu.Ne znam ima li više klubova u Evropi koje se mogu nazvati top klubovima.Borussia je daleko od toga.
:mrgreen:
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 24 sep 2013, 17:22

Amar Dzeko je napisao/la:Za Gotzea stvarno mislim da je precijenjen. Reus je za njega izmislio fudbal i to je to.

Neymar pokazuje 20% od onoga sto se od njega ocekuje, ali ovo mu je sezona prilagodbe, mlad je i vjerovatno ce za koju godinu biti medju 3 najbolja na svijetu. Mada ni to nije sigurno, nego samo pretpostavka.

Ako si na strani Isca, znaci da nema potrebe za njega da ti repliciram.

To cemo tek da vidimo ,cuj drug ocigledno si malo manje pratio prijasnje sezone BL ,Rojs je van serijski igrac kojeg bi svaki tim pozelio nesporan je kvalitet,gece nisa manje ne odudara od rojsa,gece jo spoteno utakmicu nije odgrao i nemoze se sada iznositi nekakv sud da li je precjenjen hoce li opravdati zato sto je doveden u bayern ,Vrijem ce pokazati a ja sam optimisat veliki ,dajte mu vremena i imat cete sta vidjeti.

sto se tice nejmara ni sam ne znam sta bi rekao zaist,mali ima potencijal ,dosao je u jedan od najvecih kluba gdje se nema puno puta pravo na p[opravni od tebe se ocekuje odmah da bljesnes kao i u svim ostali veliki klubovima,ovo je faza aklimatizacije na spanski tj barcin stil igre ,sve je novo za njega ,mislim da ce se nakon nekog vremna uz uvjet da dobije na kilazi i poradi na kondiciji uskoro moci videjto ono sto se od njega trazi.

sto se tice iska kao sto neko napisa isko je se najvis pokazo zrelim od pomenutih i veoma brzo se uklopio u sustav igre reala,a razlog toga je sto su ga i povrede zobisle ,a i ostao se u istoj ligi tako da on je momentalno ispred gore pomenute dvojice,ali sve je ovo na osnovu momentalnih cinjenica potreban je jedan duzi razmak mozda jedna sezona da bi se donio detaljniji sud koj je vise opravda od pomenutih te ko je bolji.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 sep 2013, 17:24

madridist je napisao/la:Naravno da nije Bvb je negdje u top 50 klubova na svijetu i ispod 20-og mjesta naravno,to se odnosi na sve koji fudbal prate duže od dvije sezone,kakav top klub i pm da parafraziram druga Raula_64 .
Ne pricamo o tradiciji ili sam ja krivo shvatio?

BvB je top klub zadnjih godina. Zbog svojih rezultata. Naravno da se ne moze mjerit tradicijom s velikim klubovima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 sep 2013, 17:25

LBJ MVP je napisao/la:Gotze je precijenjen.Draxler je najveći njemački potencijal i jedini Švabo koji se može porediti s Iscom ili Neymarom.

Iako navijam za Bayern moglo bi se reći da ide ovako: Real, Milan, Bayern. Ne može se u ovaj top club (iako je teško definisat' šta to znači) ne svrstati Liverpool koji bi se po nekakvoj logiKi naš'o i ispred Jedinstva i Barce.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 sep 2013, 17:29

Centre forward je napisao/la:

Iako navijam za Bayern moglo bi se reći da ide ovako: Real, Milan, Bayern. Ne može se u ovaj top club (iako je teško definisat' šta to znači) ne svrstati Liverpool koji bi se po nekakvoj logiKi naš'o i ispred Jedinstva i Barce.
Neozbiljno je klub koji 20 i kusur godina nije vidio domaće titule svrstati u top klubove.
Inače po toj logiKi i Ajax komotno može ispred Uniteda,ali to nije i moja logika.
Meni Milan nije veći od Juvea,niti manji da se razumijemo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 24 sep 2013, 17:30

Kako Milan moze biti bolji od Juve-a gleda se samo CL Real,Juve,Bayo,Milan,Barca,pool
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 24 sep 2013, 17:35

slika

slika
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 24 sep 2013, 17:47

emir18 je napisao/la:Kako Milan moze biti bolji od Juve-a gleda se samo CL Real,Juve,Bayo,Milan,Barca,pool

Real ,Milan,Bayern,Liverpoll,Barcelona ,Ajax,Man Utd,Inter,Juventus,Benfika,Porto,Arsenal, to je top12 klubova koji su obliljezili evropsku i svjetsku povjest nogometa , kada su u pitanju tordeji i uspjesi i popularnost.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 24 sep 2013, 18:13

PEP je napisao/la:
emir18 je napisao/la:Kako Milan moze biti bolji od Juve-a gleda se samo CL Real,Juve,Bayo,Milan,Barca,pool

Real ,Milan,Bayern,Liverpoll,Barcelona ,Ajax,Man Utd,Inter,Juventus,Benfika,Porto,Arsenal, to je top12 klubova koji su obliljezili evropsku i svjetsku povjest nogometa , kada su u pitanju tordeji i uspjesi i popularnost.
Celtic 8-)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 18:15

Trenutno top evropski klubovi su: Real, Barcelona, Bayern. Svi ostali su, kazem trenutno, iza ova 3.

Gledano po tradiciji: Real, Liverpool, Bayern, Juventus, Milan, Man Utd, Ajax, Inter, Barcelona.
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 24 sep 2013, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 24 sep 2013, 18:25

[youtube][/youtube]
Sretno zmajevi!!

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 24 sep 2013, 18:33

Amar Dzeko je napisao/la:Trenutno top evropski klubovi su: Real, Barcelona, Bayern. Svi ostali su, kazem trenutno, iza ova 3.

Gledano po tradiciji: Real, Liverpool, Bayern, Juventus, Milan, Man Utd, Ajax, Inter.
Real, Barca, Milan, Bayo, Manchester su ispred svih ostalih, ako vec idemo u prahistoriju onda moze i Nottingham Forest biti top klub.
A ako se gleda zadnja decenija Real nije ni blizu top 5 :!:
Trenutno, Real, moze biti u top 3 jedino po igrackom kadru, al ne vjerujem iko ovdje uzima taj kriterijum, jer onda jedan City kotira jako visoko . Mislim da ste svi uzeli LP kao glavni kriterij.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 18:36

Trenutno Manchester top klub? Milan?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 24 sep 2013, 18:36

BoBo89 je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Trenutno top evropski klubovi su: Real, Barcelona, Bayern. Svi ostali su, kazem trenutno, iza ova 3.

Gledano po tradiciji: Real, Liverpool, Bayern, Juventus, Milan, Man Utd, Ajax, Inter.
Real, Barca, Milan, Bayo, Manchester su ispred svih ostalih, ako vec idemo u prahistoriju onda moze i Nottingham Forest biti top klub.
A ako se gleda zadnja decenija Real nije ni blizu top 5 :!:
Trenutno, Real, moze biti u top 3 jedino po igrackom kadru, al ne vjerujem iko ovdje uzima taj kriterijum, jer onda jedan City kotira jako visoko . Mislim da ste svi uzeli LP kao glavni kriterij.
Znaci kriterij ti je da se pikaju godine samo kad je Manchester uspjesan ? Nogomet se igra vise od 100 godina i svi koji su bili uspjesni i zaradili to na terenu zasluzuju da budu spomenuti .

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 24 sep 2013, 19:04

Amar Dzeko je napisao/la:Trenutno Manchester top klub? Milan?
Sjedi jedan :!:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.