Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Skinuo sam, ali me crack muči. Nigdje ne mogu naći serial. Da ti nemaš slučajno?vopi je napisao/la:Za to bi ti DriverEasy najbolje sluzioHigh je napisao/la:A u vezi sa ovim programom - ma tražim neki dobar da mi odmah nađe sve moguće drajvere koji mi nisu instalirani - a da su mogući za skinuti i da se ne mučim sa instalacijom i traženjem tih softvera. To je to.
a jarane svi sad misle da cu ja kupovat ekskluzivu u šopovima..bog dao ebay i polovne dijelove, pa malo pomalo...npr ova tesla nvidia ima na ebay-u za 700$ polovnaHigh je napisao/la:Valja ti paštetu do kraja života jesti.
hajmo reći da se bavim multimedijom? i da mi plafon toga nije sigurno konvertovanje nego pravljenje nekih stvari + ako dodamo 3d modeliranje i renderiranje tih stvariQUARESMA 18<<< je napisao/la:a zasta ce ti ova tesla? valjda znas da to nije nikako za igrica
pa tako reci, vamo spominjes gaming masinuiVar je napisao/la:hajmo reći da se bavim multimedijom? i da mi plafon toga nije sigurno konvertovanje nego pravljenje nekih stvari + ako dodamo 3d modeliranje i renderiranje tih stvariQUARESMA 18<<< je napisao/la:a zasta ce ti ova tesla? valjda znas da to nije nikako za igrica
Igrice ne postoje,igre postoje.forumas01 je napisao/la:MBO 1155 AS P8H77-M
CPU INT Core i3 3210
MEM DDR3 4GB 1333MHz
VGA PLT GF210 SUPER SILENT/1GB
da li cu sa ovom konfiguracijom moci igrati sve igrice?
ova grafa ti je ocajnaforumas01 je napisao/la:MBO 1155 AS P8H77-M
CPU INT Core i3 3210
MEM DDR3 4GB 1333MHz
hvala prosvjetitelju, bolji si od kemeOtelo je napisao/la:Igrice ne postoje,igre postoje.forumas01 je napisao/la:MBO 1155 AS P8H77-M
CPU INT Core i3 3210
MEM DDR3 4GB 1333MHz
Pa da si ovo napisao na bilo kojem gamerskom forumu il na nekoj takvoj stranici ljudi bi ti se smijali.forumas01 je napisao/la:hvala prosvjetitelju, bolji si od kemeOtelo je napisao/la:Igrice ne postoje,igre postoje.forumas01 je napisao/la:MBO 1155 AS P8H77-M
CPU INT Core i3 3210
MEM DDR3 4GB 1333MHz
NEKO ?fanatic1991 je napisao/la:Moze pomoc? Da li je neko imao slican problem
inace je tu trebala biti particija od 200+GB ...
EDIT
I ako mi neko moze reci sta znaci rezxervisan sistem?
pa uz duzno poštovanje moze biti i gaming mašina, s obzirom na to kakve specifikacije traže ove igre (mislim ne sad nego u buducnosti, nemoj mislit da ovo nece biti potrebno za cca 5 godinaQUARESMA 18<<< je napisao/la: pa tako reci, vamo spominjes gaming masinu
jeste 7ca je ali opet ako je sam kreirao sta je onda sa "prave" D particije koja treba da ima preko 200GB memorije ? :/iVar je napisao/la:pa uz duzno poštovanje moze biti i gaming mašina, s obzirom na to kakve specifikacije traže ove igre (mislim ne sad nego u buducnosti, nemoj mislit da ovo nece biti potrebno za cca 5 godinaQUARESMA 18<<< je napisao/la: pa tako reci, vamo spominjes gaming masinu) postaće i7 standard kod svakog
![]()
@JHam mogu ja i bez njega, kontakti s prikama na bug.hr i malo ebay i tako sličnih strana i super
fanatic
ovo za edit..pa vjerovatno ti je win7 što vidim i po ikoni, win7 sam kreira tu particiju, doduše moReš je i obrisati..al otiđi u disk management i provjeri..kod mene to radi na dugmićima windows + x i na listi ima ta opcija (al meni je win8)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.