Safet Sušić - Pape

emil02in
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emil02in » 24 sep 2013, 21:57

E da mije vidjeti koji to selektor u najvažnijim utakmicama u kvalifikacijama proba nove igrače?Hajde molimt Alene nađi jednog!!!!!!!Kakva Argentina pa nije ni potvrđena utakmica,a vi već znate ko će biti pozvan.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2013, 21:57

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Lulic, Hajrovic, Mujdza, Zukanovic, Visca, Stevanovic... jesu li oni rod Susicu? A svi su debitovali kod njega.
:lol: :lol: :lol:
Hebo ta kao da smo Brazil pa ove pobrojane ne bi pozvali da nije bilo Safeta (seoske varalice)...
Jao calcio gusite se u svojim gov.nima :lol: :lol:
Evo ga i gringonja se pojavio. Jesi li ono ti autor bisera "da je Barberez selektor vec bi se kvalifikovali na prvenstvo", napisanog nakon 4-5 prvih kola? :lol:

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 sep 2013, 22:02

calcio je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Lulic, Hajrovic, Mujdza, Zukanovic, Visca, Stevanovic... jesu li oni rod Susicu? A svi su debitovali kod njega.
:lol: :lol: :lol:
Hebo ta kao da smo Brazil pa ove pobrojane ne bi pozvali da nije bilo Safeta (seoske varalice)...
Jao calcio gusite se u svojim gov.nima :lol: :lol:
Evo ga i gringonja se pojavio. Jesi li ono ti autor bisera "da je Barberez selektor vec bi se kvalifikovali na prvenstvo", napisanog nakon 4-5 prvih kola? :lol:
Ne sjecam se ali znam da bi i moj dedo Nazif 84 god u ovoj grupi sa ovakvim igracima imao sve osvojene bodove ;)

Cuj nakon 4-5 kola :lol: :lol: calcio kao se ne udavis u Safetovim fekalijama u kojima se kupas 4 godine :lol:

Ne bi ti lose stajao nadimak "sajin toalet papir" 8-)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 sep 2013, 22:06

gringobih je napisao/la: Ne sjecam se ali znam da bi i moj dedo Nazif 84 god u ovoj grupi sa ovakvim igracima imao sve osvojene bodove ;)

Cuj nakon 4-5 kola :lol: :lol: calcio kao se ne udavis u Safetovim fekalijama u kojima se kupas 4 godine :lol:

Ne bi ti lose stajao nadimak "sajin toalet papir" 8-)
Zasto u svakom postu spominjes fekalije, to je izgleda neka bolesna opsesija kod tebe. :?

vidim poceo si vrijedjati, hajde pod hladan tus pa se javi kad malo razbistris misli.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 24 sep 2013, 22:10

Ma njima je glavna da bi se mi plasirali i bez selektora sa ovakvim igračima i ovakvom grupom.Pa srbija ima puno više igrača u "velikim" klubovima,dobre igrače ima i Hrvatska pa gdje se nalaze?????Srbija ispala zbog selektora,a Hrvatska mora pobijediti ili Belgiju ili Škotsku da nebi bili najlošija drugoplasirana ekipa i sve to zbog selektora.Samo naši pobijeđuju al' opet je to zasluga igrača,kakav selektor.Neznam što ga savez drži,nek zaposle nekog sa biroa da malo smanje nezaposlenost. :mrgreen:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 sep 2013, 22:13

gringobih je napisao/la: Ne sjecam se ali znam da bi i moj dedo Nazif 84 god u ovoj grupi sa ovakvim igracima imao sve osvojene bodove ;)
Pošalji mi Nazifov e-mail.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 24 sep 2013, 22:17

Virtu4l je napisao/la:
Nazif, Cocalicev menadzer. 8-)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 sep 2013, 22:21

Virtu4l je napisao/la:Pošalji mi Nazifov e-mail.
Sead ce ti to zavrsiti preko hercegovacko-dalmatinskih lihvara 8-)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2013, 22:22

Virtu4l je napisao/la:
[email protected]
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 sep 2013, 22:28

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
[email protected]
Ooo evo nam mistera Han Pijeska :lol: :lol: I koride u rodnom kraju :lol:
Email
[email protected]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2013, 22:35

gringobih je napisao/la:

Ooo evo nam mistera Han Pijeska :lol: :lol: I koride u rodnom kraju :lol:
Email
[email protected]
Djes Han Pijesak okolica Mokronoge :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2013, 22:51

Han Pijesak. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 sep 2013, 23:19

Saurman je napisao/la:Han Pijesak. :lol:
Gringov medjurodni kraj. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 25 sep 2013, 08:05

emil02in je napisao/la:E da mije vidjeti koji to selektor u najvažnijim utakmicama u kvalifikacijama proba nove igrače?Hajde molimt Alene nađi jednog!!!!!!!Kakva Argentina pa nije ni potvrđena utakmica,a vi već znate ko će biti pozvan.
koji to selektor najavljuje pozive igracima za utakmicu koja jos nije ni potvrdjena??? ovu cijelu diskusiju je i potaknuo nas selektor najavama za utakmicu protiv argentine... koji selektor mijenja sistem igre u najvaznijim utakmicama kvalifikacija??? novi igraci kojima su prve zvanicne utakmice za repku bile one najvaznije u kvalifikacijama su i spasili safetovu guzicu... i prema najavama kako nece nista mijenjat' protiv litvanije (ako ne bude morao zbog povreda/kartona) opet cemo gledat' slicnu utakmicu kao i u zenici i zilini...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 sep 2013, 08:12

calcio je napisao/la: Lulic, Hajrovic, Mujdza, Zukanovic, Visca, Stevanovic... jesu li oni rod Susicu? A svi su debitovali kod njega. Pa i Kolasinac koji bi trebao uskoro debitovati.
Pretjeruje se sa ovakvim rečenicama. Istina, svi oni su debitovali kod Papeta, ali nije ih on "otkrio". Isto tako ne bismo trebali dizati Muzurovića u nebesa zbog Džeke. Činjenica je da kvalitet ispliva na površinu, te bi taj isti Džeko bio pozvan u reprezentaciju taman da nam je selektor bio Mihajlović. :mrgreen:

Što se tiče halabuke oko Tina Sušića - to ne komentarišem. Znamo svi kakvim su nas člancima bombardovali i sigurno da ne treba svaku prokletu vijest (da ne kažem nijednu :mrgreen: ) prihvatati k'o pravu i jedinu istinu. :mrgreen: Iskren da budem, nisam gledao ovog Tina. Ali, da je riječ o nekom neviđenom talentu, sigurno bismo svakog dana čitali naslove kako se (barem) Tottenham raspituje za njega. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SkozaZe
Kontakt:

Post Postao/la SkozaZe » 30 sep 2013, 14:28

Kaze Safet, nas najbolji selektor do sada) kako nece zvati igrace koji nemaju klub i igrace koji igraju u slabijim ligama, ukoliko ima neko u jacoj ligi.Pa tako taj isti Safet zove igrace iz druge Turske lige koji nisu cak ni u prvom timu i igrace iz hrvatke lige, koja je ocito puno bolja od jedne Ceske lige.Taj igrac, koji je tek poceo sa dobrim igrama, NIKADA ne moze biti bolji od igraca koji je najbolji strijelac vec 2-3 god zaredom u Ceskoj ligi, ali taj igrac nema krvne veze sa Susicem i njegovim saradnicima, ali ni dovoljno kesa da plati taj poziv.Zove golmana iz nase lige, koji ima preko 30. god, dok najbolji golman poljske lige( proglasen prosle sezone), jer naravno, ne zeli da plati.Tako za Susica ispade 2. Turska, HNL i Premier liga BiH bolja i jaca od Ceske i Poljske lige.AFERIM, selektore

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 30 sep 2013, 14:34

SkozaZe je napisao/la:Kaze Safet, nas najbolji selektor do sada) kako nece zvati igrace koji nemaju klub i igrace koji igraju u slabijim ligama, ukoliko ima neko u jacoj ligi.Pa tako taj isti Safet zove igrace iz druge Turske lige koji nisu cak ni u prvom timu i igrace iz hrvatke lige, koja je ocito puno bolja od jedne Ceske lige.Taj igrac, koji je tek poceo sa dobrim igrama, NIKADA ne moze biti bolji od igraca koji je najbolji strijelac vec 2-3 god zaredom u Ceskoj ligi, ali taj igrac nema krvne veze sa Susicem i njegovim saradnicima, ali ni dovoljno kesa da plati taj poziv.Zove golmana iz nase lige, koji ima preko 30. god, dok najbolji golman poljske lige( proglasen prosle sezone), jer naravno, ne zeli da plati.Tako za Susica ispade 2. Turska, HNL i Premier liga BiH bolja i jaca od Ceske i Poljske lige.AFERIM, selektore
mahmutovic nije najbolji strijelac zadnje 2-3 godine, zapravo covjek nikada nije ni bio najbolji strijelac ceske lige.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 30 sep 2013, 14:35

SkozaZe je napisao/la:Kaze Safet, nas najbolji selektor do sada) kako nece zvati igrace koji nemaju klub i igrace koji igraju u slabijim ligama, ukoliko ima neko u jacoj ligi.Pa tako taj isti Safet zove igrace iz druge Turske lige koji nisu cak ni u prvom timu i igrace iz hrvatke lige, koja je ocito puno bolja od jedne Ceske lige.Taj igrac, koji je tek poceo sa dobrim igrama, NIKADA ne moze biti bolji od igraca koji je najbolji strijelac vec 2-3 god zaredom u Ceskoj ligi, ali taj igrac nema krvne veze sa Susicem i njegovim saradnicima, ali ni dovoljno kesa da plati taj poziv.Zove golmana iz nase lige, koji ima preko 30. god, dok najbolji golman poljske lige( proglasen prosle sezone), jer naravno, ne zeli da plati.Tako za Susica ispade 2. Turska, HNL i Premier liga BiH bolja i jaca od Ceske i Poljske lige.AFERIM, selektore
Jedina relevantna stvar tvog posta. Kao i mnogih drugih postova. Ponekad imam osjecaj da jedna ososba sa ovog foruma koristi sve registrirane nickove ...

Rios

Post Postao/la Rios » 30 sep 2013, 15:02

Svidja mi se sto je Pape rekao da trenutno u PL BiH ne postoji igrac koji pokazuje nesto posebno..Zaista je tako..Sto se tice Mahmutovica momak je trebao dobiti sansu..Kad se zove Kvrzic nakon par dobrih utakmica u dresu Rijeke zasto ne bi zvali Mahmutovica koji je prvi strijelac Ceske lige? Jos nam taj 3 napadac fali ma sta god Pape pricao..Ne znam nijednu drugu repku koja ima samo dva klasicna napadaca u ekipi..Al zato imamo jedno 10 veznjaka,mozda i vise..
Sto se tice Cocalica,istina je da sad imamo brojcano veliki broj stopera..Ali ne mogu se oteti utisku da je on recimo kvalitetniji od Sunjica..Ili da je bio spremniji od Pandze dok ovaj nije imao klub a bio je na spisku repke..Al hajd..
Ostatak spiska potpuno ocekivan..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 sep 2013, 15:20

ma ja, imamo dovoljno napadača, čak dva :mrgreen:
Safet Sušić o Mahmutoviću i Cocaliću: "Imamo dovoljno napadača i stopera".
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.