Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja sam zadovoljan Dzekinom igrom zato sto je nas,ali igrac njegovog kalibra mora imati duplo vise kondicije,fizicka sprema mu je ocajna,to se vidi i u City-u i u reprezentaciji,kazem nazalost 
slomi ga manekenka, treba dzeko zvat ovog yayu i ostale afrikance da mu pomognu, da dodje spreman za Litvaniju. A ne bi se ni ona bunili.hz1987 je napisao/la:voljeli mi to priznati ili ne...al posteno govoreci, dzeko nema snage za 75min...sto postaje simptomaticno
- schweinsteiger
- Kontakt:
Spada mu lanac nesto,pa se spetlja.edohz je napisao/la:Kad vidim ovog Milnera kako pokušava biciklicu dođe mi suzu da pustim života mi moga.
#miasanmia
Kad vec sam nisi skontao ja cu ti objasniti. Jove se rotira sa Aguerom a Dzeko sa NegredomMrShadow je napisao/la:nebi ni ti imao da imas onakvu Amru pored sebe svako vece, ajd suti, odigrao je odlicnohz1987 je napisao/la:voljeli mi to priznati ili ne...al posteno govoreci, dzeko nema snage za 75min...sto postaje simptomaticno
EDIT
evo joveta drugi gol, sad je pitanje dal ce i negredo i dzeko pocet u subotu
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jovetic ce sve.njih na klupenzi hitit 
Dobar Dzekson ..
Dobar Dzekson ..
Po toj logici se onda i Tevez trebao Rotirati s Aguerom, a Balotelli s Dzekom pa su opet najvise vremena na teretnu proveli Tevez i Aguero zajednosoccerfan je napisao/la:Kad vec sam nisi skontao ja cu ti objasniti. Jove se rotira sa Aguerom a Dzeko sa NegredomMrShadow je napisao/la:nebi ni ti imao da imas onakvu Amru pored sebe svako vece, ajd suti, odigrao je odlicnohz1987 je napisao/la:voljeli mi to priznati ili ne...al posteno govoreci, dzeko nema snage za 75min...sto postaje simptomaticno
EDIT
Ne pljuckajte bez veze. Dzekson je bio skoro minutu u komi kad ga je crnac potkupio. Dobio je veceras vise degeneka nego za sve do sada u karijeri. Moguce i da je imao manji potres, tako je izgledalo bar.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma dobro, ovaj nastup je bio dovoljan da uzvrati ''lopticu'' prema Negredu, nakon njegove dobre predstave protiv u derbiju. Solidan bio, zabio gol, imao ''predasistenciju'' (
)
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 24 sep 2013, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kad vec sam nisi skontao ja cu ti objasniti. Jove se rotira sa Aguerom a Dzeko sa NegredomMrShadow je napisao/la:nebi ni ti imao da imas onakvu Amru pored sebe svako vece, ajd suti, odigrao je odlicnohz1987 je napisao/la:voljeli mi to priznati ili ne...al posteno govoreci, dzeko nema snage za 75min...sto postaje simptomaticno
EDIT
Po toj logici se onda i Tevez trebao Rotirati s Aguerom, a Balotelli s Dzekom pa su opet najvise vremena na teretnu proveli Tevez i Aguero zajedno[/quote]
kod mancinija nije bilo logike
Zato je on večeras ušao nervozno u utakmicu neko mu Amricu baca na dirkicu.nerkolfc je napisao/la:http://instagram.com/p/ep7JpbjolV/#
Dok Dzeko igra , Amra koju sliku postavi da ostali pare oči![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
i gledao samemir79 je napisao/la:Hahahahahaha ,hajdi barem ces gledati 10 minuta Dzeku duze od nasrobery20 je napisao/la:kod mene Dzeko i sad igra,69 min,nekad valja ovaj komp i strim,j,bem mu sve u pi.cku![]()
![]()
Dzekin pogodak protiv Vigana
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Nisam gledo utakmicu. Fin je gol dao. Samo je steta sto iako je gol dao, sada jos manje sanse ima da bude u prvih 11 radi Jovetica. Mislim, nije steta. Sretan sam za Jovetica, ali jbg nema mjesta za sve.
-
džakailibu
- Kontakt:
nisi gledao utakmicu!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
[/quote]
Po toj logici se onda i Tevez trebao Rotirati s Aguerom, a Balotelli s Dzekom pa su opet najvise vremena na teretnu proveli Tevez i Aguero zajedno[/quote]
Sama cinjenica da Mancinija povezujes sa logikom dovoljno govori. Ja ti vise nista govoriti necu.
Sama cinjenica da Mancinija povezujes sa logikom dovoljno govori. Ja ti vise nista govoriti necu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Edin me svaki dan iznova fascinira. Koliko taj momak voli ovu državu i ove ljude, to je nevjerovatno.Kada smo došli na okupljanje, Edin i ja smo sjeli i pričali. Rekao mi je da je dobro što sam prihvatio igrati za Bosnu. Nakon pobjede u Žilini mi je, također, rekao: “Evo, sada možeš osjetiti kakva je naša nacija, kako navijači vole igrača”. Odgovorio sam mu: “Da, u pravu si. Moja odluka je bila dobra”. Između nas dvojice je stvarno sve uredu. Pozitivno, i tako će, siguran sam, biti i ubuduće.
Izet Hajrović
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
neki naš genijalac napravio formaciju na bluemoonu

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
A sta se ovdje sve pisalo, sta su neki debeli komentatori pisali na fejsbuku... jedva docekali da malo pljuju. Iduci put neka dobro razmisle.Virtu4l je napisao/la:Edin me svaki dan iznova fascinira. Koliko taj momak voli ovu državu i ove ljude, to je nevjerovatno.Kada smo došli na okupljanje, Edin i ja smo sjeli i pričali. Rekao mi je da je dobro što sam prihvatio igrati za Bosnu. Nakon pobjede u Žilini mi je, također, rekao: “Evo, sada možeš osjetiti kakva je naša nacija, kako navijači vole igrača”. Odgovorio sam mu: “Da, u pravu si. Moja odluka je bila dobra”. Između nas dvojice je stvarno sve uredu. Pozitivno, i tako će, siguran sam, biti i ubuduće.
Izet Hajrović
- Goalgetter
- Kontakt:
Moguce da je uzeo u obzir da je Edin trenutno iza Pjanica najbolji pred-asistent Europe, pa ga metnuo na tu poziciju da dijeli jos vise predasistencijaJTS je napisao/la:neki naš genijalac napravio formaciju na bluemoonu![]()