Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

nerkolfc
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la nerkolfc » 24 sep 2013, 20:32

neo je napisao/la:Ma ja, Liverpool=Ajax, slazes se ?
Liverpool > Ajax

Ajax ima historiju u Evropi , neki od najboljih igraca su igrali tamo i osvajali LP , sad kao ne bi trebalo biti bitno to sto su je oni osvojili , bitnija je titula Manche 2008 ?

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 sep 2013, 20:58

Glupa rasprava, madridist objasnio.

Barcelona se trgnula malo, nama bi bilo bolje da razmišljamo šta ćemo sa ovom klimavom ekipom u nastavku prvenstva..
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 24 sep 2013, 21:15

@Monolog sam proveo majorizaciju nad navijacima Reala, a niko nesmije odgovorit na njegove postove, koji su potkopani cinjenicama, al zato se ostali redom citiraju i naravno pokusavaju svest na svoj nivo uvredama ). Ajd za par godina, kad ova generacija stasa i dobije licne (cast izuzecima, na prvu @Raul_64, @madridist.. ), mozda se situacija promijeni, a do tad, ovu temu...znaci u sirokom luku :mrgreen:

Ajd sve, al vrijedjanje iza nadimaka na forumu :mrgreen:

Real men never do that (if you know what i mean 8-) )

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 sep 2013, 21:17

Gunner4 je napisao/la:@Monolog vam sve najbolje objesino... Nemam zelju da vas trolujem i provociram ali ne vidim po cemu je Real u top3 zadnje 2 godine kako navodite (ponavljam zadnje 2 godine) osim po skupim igracima mada i tu City, PSG pa i Chelsea i sada Monaco su poprilicno odmakli... Istorijski ako se uzme od pocetka jesu ali zadnje 2 godine ne i malo je smijsno ih stavljati u isti kos sa Bayernom i Barcom a recimo da je jedan Dortmund u tom periodu uspjesiniji klub. Takodje United pa i Chelsea sa LS i LE bi mogao biti ispred. :?

@Centralni napadac. Da postoji ozbiljnosti na ovom forumu ti bi davno trebao dobiti trajni ban koliko volis da trolujes. :roll: :roll:
Wengerov sljedbenik. Jedan od simpatizera njegove Mikrokreditne organizacije kako je u kladionicama zovu - Arsenal ima nešto da kaže. Razligu mali, nisi kompetentan da pricas o bilo čemu složenijem od tablice množenja( ali ne i tablice dijeljenja). A što se tiče banova, koji li ti je ovo nik, pošto ih vi mijenjate heftano, upravo zbog trolanja i neargumentovanog kenjanja, a i malo što ste nesimpatični administraciji slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 sep 2013, 21:46

slika
...Život za Široki...

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 24 sep 2013, 22:13

Ta statistika potvrđuje činjenicu da su Modrić i Arbeloa uistinu podcijenjeni majstori.
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 24 sep 2013, 22:14

Modric top veznjak svijeta, sigurno. Ko drugacije kaze je neznalica :kava:

Nego, mogao bi neki moderator promijeniti anketu i staviti nesto tipa osvaja li Madrid ove sezone 2 ili 3 trofeja :kava: Ili hocemo li lobotomcima u dva ligaska dvoboja dati vise od 4,5,6 ili 7 golova :kava:

btw. Neymar pretekao Pepea po broju golova u ovoj sezoni :cry:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 22:17

RickBlaine je napisao/la:btw. Neymar pretekao Pepea po broju golova u ovoj sezoni :cry:
Sutra ce ova nepravda da se ispravi !
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 sep 2013, 22:22

Centre forward je napisao/la: Wengerov sljedbenik. Jedan od simpatizera njegove Mikrokreditne organizacije kako je u kladionicama zovu - Arsenal ima nešto da kaže. Razligu mali, nisi kompetentan da pricas o bilo čemu složenijem od tablice množenja( ali ne i tablice dijeljenja).A što se tiče banova, koji li ti je ovo nik, pošto ih vi mijenjate heftano, upravo zbog trolanja i neargumentovanog kenjanja, a i malo što ste nesimpatični administraciji slika
A jakog ti argumenta!? Konstatacija da nisam kompletentan da pricam samo zato sto si ti to rekao je stvarno ubjedljiva! Pretpostavljam da ova kafa u stilu MoRa na kraju treba da samo potvrdi tvoju retoricku superiornost? :?

Nick mi je prvi od kada sam se registrovao na forum i za razliku od pojedinih ne trckaram od teme do teme i ponizavam druge u nedostatku normalnih argumenata (ovo gore podvuceno) tako da do sada za ovu godinu i jace nisam bio banovan nikako... Sjecam se tebe i tvojih postova pred onaj dvomec sa Bayernom a i posle kako se ophodis prema nekim forumasima i tako da mi je pravo cudno sto do sada nisi dobio trajni ban??? :? Ali ovo nije mjesto za raspravu tako da necu da idem u off topic...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2013, 22:23

slika

Meteorski uspon :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 sep 2013, 22:26

Kraj protekle i pocetak ove sezone igra odlicno i izborio se za poziciju u najskupljoj momcadi na svijetu, sta hoces. ;)
Samo nogometni analfabet moze osporavati momka i njegovo nogometno umijece. A i to samo zato sto je Hrvat, primjera radi, pa proradi kojekakva ''susjedska netrpeljivost''.
...Život za Široki...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 sep 2013, 22:35

Al si ti advokat za sve Hrvate. Nemojte podyebavati, hrvatski novinari su majstori svog zanata.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 24 sep 2013, 22:41

Koga ovdje boli krasni kurrac za novinare? Ako ne mozes donijeti sam misljenje bez da je ono otpor/podrska novinarskoj subjektivnosti onda imas jedan od oblika neostvarenosti. Modric je sjajan igrac i u ovoj kalendarskoj godini, sigurno medju najboljim igracima Madrida.

btw. Hrvati, Bosanci/Bosnjaci, Srbi. Svi su ista djubrad, svi su jednaka go'vna i idioti. Ni po cemu se ne razlikuju.
Zadnja izmjena: RickBlaine, dana/u 24 sep 2013, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 24 sep 2013, 22:42

ma jok, nisu, gdje bi oni :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 sep 2013, 22:42

ŠB_Fidelis je napisao/la:Kraj protekle i pocetak ove sezone igra odlicno i izborio se za poziciju u najskupljoj momcadi na svijetu, sta hoces. ;)
Samo nogometni analfabet moze osporavati momka i njegovo nogometno umijece. A i to samo zato sto je Hrvat, primjera radi, pa proradi kojekakva ''susjedska netrpeljivost''.
Na zato što je Hrvat nego zato što je precjenjen igrač, prošle godine je proglašen najvećim flopom u Španiji i to s razlogom.Ove sezone je u prvoj postavi zahvaljujući povredi Alonsa i kad se Španac vrati Lukica zvani predasistencija ispada iz prvih 11.

I da nema tu nikakve susjedske netrpeljivosti samo je zanimljivo čitati bombastične naslove hrvatskih medija, samo kad se sjetim da su Halilovića proglasili za hrvatskog Messija. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 24 sep 2013, 22:43

Ko je najveci flop bio prosle godine ?

Modric je WC igrac i samo budala moze misliti suprotno.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 sep 2013, 22:44

Da se razumijemo, ja nisam protiv njega, vidi se da je fantastičan igrač, međutim, čemu poklapanje na podyebavanja, valjda imamo pravo da se zayebavamo ? Ne treba nikome advokat, zna se kakvo je generalno mišljenje na ovom topicu, valjda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 sep 2013, 23:06

Isco: "Svaku utakmicu igram sa 101% snage, iz poštovanja prema klubu za koji nastupam." 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 sep 2013, 23:18

Monolog je napisao/la:@Amar Dzeko,

Nemam se šta osjećat' prozvanim, United me nikako ne zanima. Ali mi je smiješno mijenjanje teza kako navijačima Reala dolikuje. Čas se spominju zadnje dvije godine, čas se ide toliko u prošlost gdje roditelji većine forumaša sa ovog podforuma nisu bili rođeni. :mrgreen:

United je, sviđalo se to tebi ili ne, u posljednjih 10, 5, pa i 2 godine uspješniji od Reala. Dobro, uzet ćemo sa zadrškom ovo posljednje 2 godine, ipak su se i jedni i drugi okitili naslovom, a nisu napravili ništa u Evropi. Sad ti poredi to sa Bayernom koji je igrao dva finala (jedno osvojio) + uzeo titule (kup + Bundeska) u Njemačkoj. Ne ide, jarane. Ne ide.

Jednostavno je tako.

A, ako ćemo gledati cjelokupnu historiju, onda se tu nema šta prigovoriti Realu. No, da se od historije ne živi, najbolje svjedoče navijači Liverpoola.
Vjerovatno nešto najgluplje sročeno što imadoh prilike da pročitam u zadnjih par dana.
naprijed rejal

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 sep 2013, 23:24

RickBlaine je napisao/la:Modric top veznjak svijeta, sigurno. Ko drugacije kaze je neznalica :kava:

Nego, mogao bi neki moderator promijeniti anketu i staviti nesto tipa osvaja li Madrid ove sezone 2 ili 3 trofeja :kava: Ili hocemo li lobotomcima u dva ligaska dvoboja dati vise od 4,5,6 ili 7 golova :kava:

btw. Neymar pretekao Pepea po broju golova u ovoj sezoni :cry:
A Bartra se izjednacio sa Baleom :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.