PeteDunham je napisao/la:@zaboljisportubih i sergejevic - momci svaka cast kapa do poda obojici, koliko reale u vasim postovima koliko emocija i ljubavi prema voljenom klubu.. ne znam stvarno vise sta da kazem nego da ste izvukli iz mene optimizam, inat, nadu koja se iskreno bila dobro pritajila dok ne procita, ne postove, vec odlicne monologe. Ipak sam ja dijete radnicke klase, kao sto je i moj klub, klub naroda. Uvijek smo bili raja, gospoda u dusevnom smislu a ne babini sinovi. Sutra insallah i ja idem pa makar bio u drustvu sa 50 drugara sa juga, bodricemo Zelju svim srcem a njima na obraz ako kiksaju. Vratice se Zeljo jaci nego ikad, da zacepi usta Malezijcima i babinim sincicima!
I od mene cestitke pomenutom dvojcu, uzivam citati njihove postove, vecinu preskocim, ali postove njih dvojice obavezno citam.
Akobogda, vratice se Zeljo na pravi, pobjednicki kolosijek, onako kako samo mi znamo.
Dzaba ostalima sto imaju milione, sto dovode igrace, sto ce otvarati, za ovo podneblje, neke super moderne trening kampove, ja volim sto ne ovisimo ni kakvom japancu, kinezu i sl., ponosan sam sto nemamo ni te vode na stadionu, bar sami svoje troskove placamo, a ne ko neki