Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

RickBlaine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la RickBlaine » 24 sep 2013, 23:26

Dobro, Bale ima prosjek od jednog gola po utakmici, tako da je u redu dok je tako :D
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 24 sep 2013, 23:31

:D

Nego sta je sa Coentraom,vidim nema ga ni na klupi.A nisam upratio da je povrijeden.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 24 sep 2013, 23:56

Nego Luzeri sta cemo sa ovom situacijom
messi izjednacio raulov rekord golova,raul sa 323 gola u 741 utakmici najbolji strijelac je u istoriji reala ,messi sa vecerasnjim golom izjednacio se sa raulom.. :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 24 sep 2013, 23:58

Ado1921 je napisao/la:Nego Luzeri sta cemo sa ovom situacijom
messi izjednacio raulov rekord golova,raul sa 323 gola u 741 utakmici najbolji strijelac je u istoriji reala ,messi sa vecerasnjim golom izjednacio se sa raulom.. :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Polako, cekamo Ronalda
HALA MADRID!!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 25 sep 2013, 00:00

Kakve komentare imao ovaj Ado to je cudo jedno.
Cuj luzer...o Boze uzmi ga sebi nama ne treba.

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 25 sep 2013, 00:00

KapioFootball je napisao/la:
Polako, cekamo Ronalda
Zaboravio sam dodat mesiju je za ovaj broj golova trebalo samo 387 utakmica
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 25 sep 2013, 00:02

Ado da si malo stariji primili bi te u vrtić.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 sep 2013, 00:15

zizu1991 je napisao/la:Al si ti advokat za sve Hrvate. Nemojte podyebavati, hrvatski novinari su majstori svog zanata.
Po cemu? Ja Hrvat, Modric Hrvat, ako ista kazem u obranu istog advokat sam?
Naravno da su majstori svog zanata - novinari su. Posao im je imati takve naslove, radi klikova. De mi jos reci da slucajno BH mediji nisu takvi za Dzeku primjerice ili srpski za svoje sportase? Smijesno.

Ako nemas oci vlastite i ako ne mozes vlastito misljenje formirati o necemu, odnosno ako ti diktira to sto ih je ''pun medijski prostor'' pa ti stvara antipatiju, to je neki potpuno drugi problem, a ni po cemu ne umanjuje evidentnu klasu takvih igraca.

Saurman je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Kraj protekle i pocetak ove sezone igra odlicno i izborio se za poziciju u najskupljoj momcadi na svijetu, sta hoces. ;)
Samo nogometni analfabet moze osporavati momka i njegovo nogometno umijece. A i to samo zato sto je Hrvat, primjera radi, pa proradi kojekakva ''susjedska netrpeljivost''.
Na zato što je Hrvat nego zato što je precjenjen igrač, prošle godine je proglašen najvećim flopom u Španiji i to s razlogom.Ove sezone je u prvoj postavi zahvaljujući povredi Alonsa i kad se Španac vrati Lukica zvani predasistencija ispada iz prvih 11.

I da nema tu nikakve susjedske netrpeljivosti samo je zanimljivo čitati bombastične naslove hrvatskih medija, samo kad se sjetim da su Halilovića proglasili za hrvatskog Messija. :lol:
Sta znaci precijenjen igrac? Postigao trzisnu cijenu koju su za njega trazili, to je vrlo precizan ekonomski pojam. Da demonstriram tvoju logiku : Bale? Isti slucaj. Ili je i on sad precijenjen jer je placen 100 milijuna. Tko te pita koja je cifra, ovo je nogomet, a nogomet je jako placen biznis, ako si postigao tu cijenu, to je tvoja cijena, trziste je takvo, medjutim tu je puno bitnije misljenje STRUKE (koja je prepuna hvale za te ''precijenjene igrace'') i onih koji te tu drze, a masno su placeni za takvo sto, nego drkarosa forumaskih.

Ta ista Marca je taj flop proglasila prije zavrsetka sezone, a vec tada su se posipali pepelom jer je zavrsnicu iste odigrao odlicno, isto tako igra odlicno i pocetak ove i nije tu samo povreda Alonsa nego je realno rijec o top klasi igraca, a sad to sto se nekome ne svidja, pff, mislim da ga jako zaboli neka stvar s time da igra u vjerovatno najvecem klubu na svijetu i pokazuje ono za sto je doveden. I ne, ne mislim da ce povratkom Alonsa preseliti na klupu jer je upravo sa njim pokazao da puno bolje Real djeluje i opasnije nego kad je tu Khedira, odnosno dva slicna profila, a i ta publika je jasno rekla sta o istom misli skandirajuci mu nedavno ili ga uvrstavajuci u idealnih 11, znaci dramaticno razlicito misljenje godinu dana kasnije.
Za ovo predasistencija vidim ljudi se nesto sprdaju. Da, smijesno. Vidim sve nogometni strucnjak do strucnjaka, gleda se statistika, znaci ili si zabio il si direktno asistirao, trece kategorije u nogometu nema. Vidi se da o nogometu znas koliko ja o kvantnoj mehanici - malo do nista. Sreca ipak ljudi koji se ustvari pitaju nesto u nogometu i cije se misljenje cijeni imaju dijametralno suprotno misljenje. Hajmo se smijati malo i ovogodisnjem predasistencija Iniesti. Naime, ne stize jos upisati pogodak i asistenciju. Mora da ne vrijedi nista, bezveze igrac totalno, ne znam sto ga Barcelona trpi vise, mislim da ce ga Marca flopom proglasiti nastavi li ovako.

A to za bombasticne medije napisah vec gore. Hvala bogu da imaju i Hrvati i Srbi i Bosnjaci o kome pisati. A zutilo je uvijek takvo bilo, bitno je da ti procitas, kliknes, a to sto te iritira, a molim te... Da, bas to Modrica i slicne medijski eksponirane igrace cini manje dobrima.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 25 sep 2013, 00:22, ukupno mijenjano 2 puta.
...Život za Široki...

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 25 sep 2013, 00:18

RealMoudrid je napisao/la:Ado da si malo stariji primili bi te u vrtić.
:lol: :lol: :lol:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 sep 2013, 00:20

@Saurman, ti si takodjer proglasavan flopom foruma, i to sa razlogom. Sta sad?
Modric je vazan dio tima, mozda ne tako defanzivno mocan, ali kontrola lopte vrhunska, pas vrhunski, udarac odlican, osjecaj za prostor vrhunski, takticki vrhunski igrac. Mislim, ko prati Real preko neta i televizije, a ne preko teletexta, shvatice da je Modric kvalitet.

Btw: Je si li htio da budes Sauron ili Saruman? Posto mi ovaj mix i nije nesto.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 25 sep 2013, 00:40

"luzeri" aj žibe ocat šta si to ti dobio sto je on izjednacio rekord

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 25 sep 2013, 00:45

De molim te proracunaj koliko je Raul sa tih 323 gola donio bodova Realu a koliko je Messi sa tih 323 gola donio bodova Barceloni, ako me razumijes na sto mislim. Vjerujem da je to debelo na Raulovoj strani.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 sep 2013, 00:47

Kakve veze ima sad Messi sa Realovom temom jebote. Imas dvije teme za drkanje na Messija, ovo nije jedna od tih.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 25 sep 2013, 00:53

Nail for Real je napisao/la:Kakve veze ima sad Messi sa Realovom temom jebote. Imas dvije teme za drkanje na Messija, ovo nije jedna od tih.
I ko je Messi uopste?

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 sep 2013, 00:57

Sve vise ovih padobranaca pocelo dolaziti :?
Kao da na temi pise Ovdje Mogu Biti Padobranac a ne Real Madrid C.F.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 sep 2013, 01:01

Hocel Bale biti spreman za sutra (danas)?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 sep 2013, 01:04

Donnie Darko je napisao/la:Hocel Bale biti spreman za sutra (danas)?
Nije valjda povreda teska, ali za sutra nece.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 25 sep 2013, 01:05

Po ovim slikama s treninga, cini se da je trenirao odvojeno od ostatka, tako da vjerovatno nece biti u prvom sastavu, ali mozda se nadje na klupi.

slika

Kako se udebljao :roll: Ziva legenda, meni jedan od najdrazih igraca i najbolji klasicni napadac ikada.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 25 sep 2013, 02:25

Neće.
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 25 sep 2013, 14:44

Dzoni je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Kakve veze ima sad Messi sa Realovom temom jebote. Imas dvije teme za drkanje na Messija, ovo nije jedna od tih.
I ko je Messi uopste?
Najbolji igrac svih vremena.

FCB

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.