FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bogami ako igrali kao protiv nas u subotu teško ćete pobijediti Borac.Dobra su ekipa i znaju igrati na rezultat,mi smo ih slomili u drugom poluvremenu al' su i oni imali fine šanse.Ipak sretno sutra!!!!!!!! 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
**** ako ne mozemo dobiti Borac,onda nek se kolektivno roknu. 

Nisu oni nimalo naivna ekipa, nisu džaba u vrhu i pobjedili su već dvije ekipe koje pretenduju za tirulu prvaka. Biće sutra izuzetno teško.amypitar je napisao/la:**** ako ne mozemo dobiti Borac,onda nek se kolektivno roknu.
Naša prednost može biti to što im ne igra iskusni stoper ali isto tako naša velika mana je izostanak Vuleta. Sutra sredina i bekovi treba da odigraju utakmicu života. Negostatak standardnog stopera Komazec će znati iskoristiti ako sredina bude na visini zadatka.
Da li će HUsref staviti Kovačevića od prve ili će probati sa Tatomirovićem na stoperu a Cimirot da opet igra beka vidjet ćemo.
Igrači sredine terena treba da se potrude daleko više nego u prethodne dvije ligaške utakmice.
Tatomirovic ce poceti sutra na stoperu,ide Husref na sigurno oni su vec igrali zajedno u paru,da je mozda nesto "slabiji" protivnik mozda bi pokusao i sa Kovacevicem,ovako po treninzima vidim da ugirava Tatomirovica na stoperu opet sto je svakako logicnija varijanta u ovom slucaju kazem s obzirom na protivnika i na vaznost utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma to Nodi direktore,,malo se uzivalo mota,gledala se tekma iz loze sa Tanom,sta da ti pricam,zna covjek znanje 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Samo Dino nije u elementu, trebao je utrpati dres..

Gospodin Tan uvijek istu facu ima, ne znas jel veseo, tuzan .. 

Slika je prejaka. Dinu ko da je neko natjero na brzinu da obuce dres 

-
- Kontakt:
Tan je rekao da neće davati pare na dugove.Dugove ćemo morati otplatiti sami.On je dao pare samo za igrače i akademiju.Ali naravno kad dobijemo dobre igrače i plasiramo se u grupnu fazu,smatraj dugove rješenim.Što je pogotovo bitno Sarajvo će lahko napredovati jer kod nas igrači igraju za male pare tako da ćemo skupljati najbolje odavde za platu od par hiljada maraka,dok se u ostalim zemljama vrte milionibacelonafan je napisao/la:evo naseg profesora logike i metodologijeTvBHT je napisao/la:@hilmo
Mozes mi samo odgovoriti da li ti stvarno mislis da ovog japanca, tajlandzanina, malezijica ili sta je vec zanima dug Sarajeva, kamate, i ostala sranja koje idu uz ovo ?
I da li ti stvarno mislis da u ovoj drzavi ce neko doci da ulaze pare, placa kamate, poreze i sve ostalo ?? a zakon ce biti mozda za nekih 10 godina ???Ti nasi dugovi su za njega jedna sitnica,jedna godisnja plata nekog igraca Cardiffa,da nam sve dugove pokrije sa jednom platom i da nam jos ostane para

Tan ne zna koliko je sevapa zaradio i koliko je ljudi usrećio.

Znaci sada ce nam biti furka da utrpamo dresove 

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Šofa je napisao/la:Znaci sada ce nam biti furka da utrpamo dresove

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Inace ovaj lik desno do Dine je i direktor vodovoda u Kardifu 

Pustimo se danas i Dine i Brke. Nikad ne kazem da se mora pobijediti al danas moraju kako znaju, umiju ili ne umiju da daju gol. Ne zanima me vise ni kako, iz autobusa, svlacionice, iz ne postojeceg penala kako kog al moraju pobijediti. Nadam se da me osjecaj nece prevariti i da ce biti 2:0 

Ma generalno Borac na strani loš, igrači djeluju dosta nesigurno, primjer iz Mostara. Mi jednostavno ovo moramo dobiti. Prije svega pristupiti utakmici ozbiljno i ne očekivati da će se protivnik sam pobjediti.
U novi boj ...
Samo da ih je na vrijeme očepiti onda se oni raspadnu kao što smo mogli vidjeti i protiv Veleža. Vusljanin pamti derbi svoj po dobrom zapamtite
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, bhfanatic14, gh0stHZ, JavierBosnia, juka55, Pena i 71 gost.