FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pustimo se danas i Dine i Brke. Nikad ne kazem da se mora pobijediti al danas moraju kako znaju, umiju ili ne umiju da daju gol. Ne zanima me vise ni kako, iz autobusa, svlacionice, iz ne postojeceg penala kako kog al moraju pobijediti. Nadam se da me osjecaj nece prevariti i da ce biti 2:0 
Ma generalno Borac na strani loš, igrači djeluju dosta nesigurno, primjer iz Mostara. Mi jednostavno ovo moramo dobiti. Prije svega pristupiti utakmici ozbiljno i ne očekivati da će se protivnik sam pobjediti.
U novi boj ...
Samo da ih je na vrijeme očepiti onda se oni raspadnu kao što smo mogli vidjeti i protiv Veleža. Vusljanin pamti derbi svoj po dobrom zapamtite
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Razvali cemo Borac, rezultat 3-1 
I previse su se digle ove pticice danas je red da ih spustimo na zemlju 
Evolution87 je napisao/la:Bez obzira na nebulozan termin odigravanja utakmice u 17:00 mi idemo dalje...
Molimo vas da se pridržavate sljedećih uputa:
- Dođite na tribinu barem 15 min. prije početka utakmice (bez obzira na loš termin).
- Stanite u kop.
- Nemojte stajati po strani ili iznad ulaza dok se ne popuni kop.
- Nemojte se širiti niti ostavljati prazan prostor na sredini tribine.
- Ako imate ispod 18 god. nemojte stajati u prva 3 reda kopa.
- Nemojte doći u odjeći plave ili bilo koje druge drečave boje (zelena, žuta, narandžasta...).
- Nosite obilježja grupe ili kluba.
- Ponesite zastavu sa ljiljanima.
- Ponesite šal.
- Šal kad ponesete, upotrebljavajte ga. Šal je navijački rekvizit, a ne ukras.
- Navijajte svih 90 min. bez obzira na rezultat.
- Pratite upute momka koji vodi navijanje.
- Komentare ostavite za kraj utakmice.
- Kad dođete kući NEMOJTE postavljati fotografije sa utakmice po facebooku i tagovati se. Budite navijač, a ne internet huligan.

Šta da radim, a preporučeno - ne narandžasto
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kupi novi dres, nemamo više dresove sa Aurom na prsima, ODAVNOavlami97 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Bez obzira na nebulozan termin odigravanja utakmice u 17:00 mi idemo dalje...
Molimo vas da se pridržavate sljedećih uputa:
- Dođite na tribinu barem 15 min. prije početka utakmice (bez obzira na loš termin).
- Stanite u kop.
- Nemojte stajati po strani ili iznad ulaza dok se ne popuni kop.
- Nemojte se širiti niti ostavljati prazan prostor na sredini tribine.
- Ako imate ispod 18 god. nemojte stajati u prva 3 reda kopa.
- Nemojte doći u odjeći plave ili bilo koje druge drečave boje (zelena, žuta, narandžasta...).
- Nosite obilježja grupe ili kluba.
- Ponesite zastavu sa ljiljanima.
- Ponesite šal.
- Šal kad ponesete, upotrebljavajte ga. Šal je navijački rekvizit, a ne ukras.
- Navijajte svih 90 min. bez obzira na rezultat.
- Pratite upute momka koji vodi navijanje.
- Komentare ostavite za kraj utakmice.
- Kad dođete kući NEMOJTE postavljati fotografije sa utakmice po facebooku i tagovati se. Budite navijač, a ne internet huligan.
Šta da radim, a preporučeno - ne narandžasto
U novi boj ...
Ima li ko mozda linck bh arena za gledanje utakmice hvala unaprijed
ljepio sam vec i uvijek ljepim ovdje:Silkoni je napisao/la:Ima li ko mozda linck bh arena za gledanje utakmice hvala unaprijed
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=4460" onclick="window.open(this.href);return false;
al eo opet:
http://bstream4.net/raspored.html" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Bandović, Kovačević, Bišanović, Komazec, Todorović, Tatomirović, Vušljanin, Osmanagić, Cimirot, Tadejević, Dupovac.
Znaci Vusljanin prije Radovca

Znaci Vusljanin prije Radovca
Stvarno ne kontam zasto koce ovog momka da igra ?hilmo je napisao/la:Bandović, Kovačević, Bišanović, Komazec, Todorović, Tatomirović, Vušljanin, Osmanagić, Cimirot, Tadejević, Dupovac.
Znaci Vusljanin prije Radovca![]()
hvala
Ne kontam ni ja, ali mozda zbog vaznosti utakmice pa su potrebni iskusniji igraci...Mada znamo kako je Radovac dobro odigrao u Sirokom prosle sezone...TvBHT je napisao/la:
Stvarno ne kontam zasto koce ovog momka da igra ?
Husref zna sta radi.
-
worchester
- Kontakt:
kako ovako malo ljudi 
Pa derbi prvoplasirane i drugoplasirane. Sta kaze ovaj jedva 1.500 gledala ako ima i tolikoworchester je napisao/la:kako ovako malo ljudi
kad je bilo vise ?,zadnjih par utakmica su uzasne posjete.worchester je napisao/la:kako ovako malo ljudi
-
worchester
- Kontakt:
kontam da je termin utakmice qrac ali opet ako je vjerovati ovom sa tv,1500 je malo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
e moj tatko...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
aaa Todorovica sta upropasti... jesu na klupi Travancic i Radovac?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.