Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Mijih idealnih 11 u prvom djelu prvenstva.
Neuer, Lahm, Badstuber, Westermann ili Howedes isto je, iako Westermann igra zadnje veznog u posljednje vrijeme. Lijevo bih stavio Marcela Schmelzera, iako je odigrao samo 12 utakmica, ipak je veliki talenat.
U veznome redu Ze Roberto iako se ozljedio, Kroos, Ozil, te Elia.
U napadu , Kiessling, te Barrios.
Neuer, Lahm, Badstuber, Westermann ili Howedes isto je, iako Westermann igra zadnje veznog u posljednje vrijeme. Lijevo bih stavio Marcela Schmelzera, iako je odigrao samo 12 utakmica, ipak je veliki talenat.
U veznome redu Ze Roberto iako se ozljedio, Kroos, Ozil, te Elia.
U napadu , Kiessling, te Barrios.
- majestic24
- Kontakt:
Dinamov sportski direktor Zoran Mamić i menadžer Ivan Cvjetković u utorak su bili u Njemačkoj. Nikako ih nismo uspjeli kontaktirati mobitelom, no naši njemački izvori tvrde da se “njemačka ekspedicija” bavila dogovorom oko prodaje Marija Mandžukića u Werder iz Bremena.
Ovaj dvojac bio je u Bremenu i prije mjesec dana, očigledno se vrlo pomno ispituje tlo za prodaju najveće Dinamove zvijezde. Njemački kolege kažu nam da su pokušali doprijeti do Klausa Alofsa, sportskog direktora Werdera, međutim on je, kako su izvijestili u klubu, na odmoru, te se ne javlja na novinarske pozive. Ipak, kolege kažu da se priča oko prodaje Mandžukića u Werder za cijenu od 10 milijuna eura zahuktala, te da bi se dogovor mogao vrlo brzo realizirati.
Sljedeći dani dat će odgovor na pitanje, hoće li Mandžukić u Werder, klub koji ga je želio kupiti ovoga ljeta kad je skoro praktički sve bilo dogovoreno, no očito se Zdravko Mamić predomislio u posljednji tren.
Ovaj dvojac bio je u Bremenu i prije mjesec dana, očigledno se vrlo pomno ispituje tlo za prodaju najveće Dinamove zvijezde. Njemački kolege kažu nam da su pokušali doprijeti do Klausa Alofsa, sportskog direktora Werdera, međutim on je, kako su izvijestili u klubu, na odmoru, te se ne javlja na novinarske pozive. Ipak, kolege kažu da se priča oko prodaje Mandžukića u Werder za cijenu od 10 milijuna eura zahuktala, te da bi se dogovor mogao vrlo brzo realizirati.
Sljedeći dani dat će odgovor na pitanje, hoće li Mandžukić u Werder, klub koji ga je želio kupiti ovoga ljeta kad je skoro praktički sve bilo dogovoreno, no očito se Zdravko Mamić predomislio u posljednji tren.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
aaaaaaaaaaZdena04 je napisao/la:Evo mojih idealnih 11 za ovu polusezonu:
----------------------------Neuer---------------------------------
---Mertesacker-----------V.Buyten---------Hyppia------------
--------------------------Jarolim----------------------------------
Elia----------------------Sahin----------------------------Özil---
---------------------Carlos Eduardo-----------------------------
-------------------Farfan---------------Kiessling----------------
u prvi mah pomislih kako sam razotkrio sviru na forumu(formacija) ali, dodjoh sebi jer sam se sjetio da sviro ne poznaje ni nase reprezentativce a kamo li igrace bl.
hajde, kad vec redate te idealne da i ja postavim svoju-patriotsku
but(opalio je samar svima koji su govorili kako od nj. nema nista)
rafinja-------------v. bojten---------------bad.st.---------------lam
elia-----------------------------miske----------------------salihovic(c)
------roben-----------------------dzeko--------------------riberi-------
pa da vidim koji ce nam tim zabiti onoliko koliko cemo mi njima
evo ga, drugi tim:
-----------.--vize----------------
beck----hovedes----hypie--shefer
--------svajni----ze-roberto-------
c. eduardo------------------jansen
---------gomez--------ibisevic--------
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Adler-Rafinha-Šimunić-Hypia-Lahm-Kroos-Misimović-Ze Roberto-Olić-Kiesling-Džeko
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Manđžukić - Dinamovac možda još jedan Hrvat u bundesligu i to Werder,volio bi on danas izjavio .
-
vedo & sejo
- Kontakt:
------------------------------------vize-------------------------------------
-----------------v.bojten........................simunic--------------
-----A. beck-----------------------------------------------------lam---
-------------------gustavo---------------ze roberto-------------
---------carlos eduardo----------------------------ozil----------
----------------------Ibisevic--------Kisling----------------
-----------------v.bojten........................simunic--------------
-----A. beck-----------------------------------------------------lam---
-------------------gustavo---------------ze roberto-------------
---------carlos eduardo----------------------------ozil----------
----------------------Ibisevic--------Kisling----------------
- Omerbavarac
- Kontakt:
_______________Butt________________
_Lahm____Bojten_____Demichelis_Badstuber_
___________Bommel_____Schweini_________
_Robben________________________Muller_____
____________Gomez________-Olic__________
A sad ozbiljno:
_________________Adler_________________
Rafinha______Bujten______Hyppia_____Badstuber
________________Schweini_________________
Elia__________________________Ozil______
__Barrios___________Gomez__________Olic____
Rezerve:Wiese, Mertesacker, Kiessling, Lahm, Eduardo, Dzeko......
_Lahm____Bojten_____Demichelis_Badstuber_
___________Bommel_____Schweini_________
_Robben________________________Muller_____
____________Gomez________-Olic__________
A sad ozbiljno:
_________________Adler_________________
Rafinha______Bujten______Hyppia_____Badstuber
________________Schweini_________________
Elia__________________________Ozil______
__Barrios___________Gomez__________Olic____
Rezerve:Wiese, Mertesacker, Kiessling, Lahm, Eduardo, Dzeko......
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Tako je Omere,,Hyipia mora bit u tom timu 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Po meni je bio odlican ovu polusezonu. Stavise, jedan od najboljih, tako da ima mjesta u mom timu.Phill Jackson je napisao/la:Tako je Omere,,Hyipia mora bit u tom timu
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Legenda,,cim je otiso i mi smo propali,,jest neobicno bez njegaomerbavarac je napisao/la:Po meni je bio odlican ovu polusezonu. Stavise, jedan od najboljih, tako da ima mjesta u mom timu.Phill Jackson je napisao/la:Tako je Omere,,Hyipia mora bit u tom timu
LONG LIVE SAMI HYYPIA
http://liverpool.bosnianforum.com/
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako i nece znati..... Iskustvo je na njegovoj strani.Phill Jackson je napisao/la:Legenda,,cim je otiso i mi smo propali,,jest neobicno bez njegaomerbavarac je napisao/la:Po meni je bio odlican ovu polusezonu. Stavise, jedan od najboljih, tako da ima mjesta u mom timu.Phill Jackson je napisao/la:Tako je Omere,,Hyipia mora bit u tom timu..i s 36 godina je extra igrac,,jest da je prespor al nenormalno cita igru i skace,,ima taj instinkt da uvijek zna gdje ce lopta
LONG LIVE SAMI HYYPIA
- rob do bagro
- Kontakt:
Suska li se suska
Od 1 . januara pocinje prijelzani rok u Bundesligi.
Kako sam mogao procitat dobro, Hertha je vec dovela trojicu igraca a to su:Levian Kobiashvilli(Schalke 04),Teofanis Gekas(Bayer), Roman Hubnik( F.C. Moskva).Naravno najspektakuarniji transfer jeste onaj prelazak napadaca Luce Tonija u redove AS. Rome.Nekima igracima istice ugovor tako da ce biti zanimljivo sta ce se desavat u ovom prijelzanom roku.
Bice tu jos puno iznenadjenja garant u to sam uvjeren, tako da ostaje da se vidi sta i kako.Volio bih kad bi mi doveli neke igrace
Kako sam mogao procitat dobro, Hertha je vec dovela trojicu igraca a to su:Levian Kobiashvilli(Schalke 04),Teofanis Gekas(Bayer), Roman Hubnik( F.C. Moskva).Naravno najspektakuarniji transfer jeste onaj prelazak napadaca Luce Tonija u redove AS. Rome.Nekima igracima istice ugovor tako da ce biti zanimljivo sta ce se desavat u ovom prijelzanom roku.
Bice tu jos puno iznenadjenja garant u to sam uvjeren, tako da ostaje da se vidi sta i kako.Volio bih kad bi mi doveli neke igrace
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ko,jel Celikrob do bagro je napisao/la:Suska li se suska![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
heh, misli na Bayern. 
Dobar izbor. Ovi igraci imaju sta da ponude.rob do bagro je napisao/la:Hertha je vec dovela trojicu igraca a to su:Levian Kobiashvilli(Schalke 04),Teofanis Gekas(Bayer), Roman Hubnik( F.C. Moskva)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Za ovu prvi dvojicu znam, za ovog trećeg nikad čuo :/ Mislim da Kobiashvilli i Gekas su itekako dobri transferi za Herthu i moguće je da će im donijet dosta bodova... Naravno, ako se budu dobro uklopili...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Spasiti će se Hertha nekako. Nevjerovatno kako nakon jedne sezone ekipa padne.
Isto je to i sa "vukovima"... Mah, Magath je znao kako sa njima, dok ovaj Veh...Neutral je napisao/la:Spasiti će se Hertha nekako. Nevjerovatno kako nakon jedne sezone ekipa padne.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
I ja se nekako nasekirah za Herthu da cjelu noc nemogu krusne mrve probati.Sve dok ne ustanem iz kreveta.Neutral je napisao/la:Spasiti će se Hertha nekako. Nevjerovatno kako nakon jedne sezone ekipa padne.
P.S@GunnerS gdje ces porediti Vukove i Herthu pa ovima je kompletna ekipa koja se prosetala do prvaka ostala.
Dok ovi drugi i ono malo sto je valjalo napustilo ekipu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne brinem ja za njih, ali po ekipi, misim po igračima koji igraju tu, svakako da nisu najgori. Drugo je igra koju prikazuju. Sve je još otvoreno,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.