Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jel igrate preko nekog programa ili ?Unofficialpage je napisao/la:Glupi net. Taman se sinoc nameracio da odigram pesa protiv agresivnog i tek poceli igrat i meni puce konekcija i izbaci me iz pesa![]()
![]()
![]()
Nismo. Ne znam ti tacno objasnit sta sve treba. Skinu li neki host, valjda od six servera i na jednoj se stranici registrovali i u igri ima ono network i tu igramo. A sta sve trebas skinuti to mozda zna @agresivni a mozes pitat i goalgetteranedim1993 je napisao/la:jel igrate preko nekog programa ili ?Unofficialpage je napisao/la:Glupi net. Taman se sinoc nameracio da odigram pesa protiv agresivnog i tek poceli igrat i meni puce konekcija i izbaci me iz pesa![]()
![]()
![]()
Jesi li naucio?nedim1993 je napisao/la:sutra mi ispit iz prava
jesam 2 dijela. ima šestUnofficialpage je napisao/la:Jesi li naucio?nedim1993 je napisao/la:sutra mi ispit iz pravaAko Bog da polozit ces
kupi PS4Narin je napisao/la:Ma ništa to,čekam godinu dana da izađe,i onda bude zahtjevnija od GTA V,a što je najgore,jedina igrica koju i igram je ta,i sad mi ne može..Pa zašto..?
Evo samo dok rasitnim,nemam dovoljno sitniša..Bosniacum Lilium je napisao/la:kupi PS4Narin je napisao/la:Ma ništa to,čekam godinu dana da izađe,i onda bude zahtjevnija od GTA V,a što je najgore,jedina igrica koju i igram je ta,i sad mi ne može..Pa zašto..?
strah.Unofficialpage je napisao/la:Glupi net. Taman se sinoc nameracio da odigram pesa protiv agresivnog i tek poceli igrat i meni puce konekcija i izbaci me iz pesa![]()
![]()
![]()
Hahahaha jasta. Kad vidi nick i internet konekcija padaAgresivnoDjubre je napisao/la:strah.Unofficialpage je napisao/la:Glupi net. Taman se sinoc nameracio da odigram pesa protiv agresivnog i tek poceli igrat i meni puce konekcija i izbaci me iz pesa![]()
![]()
![]()
To je sam upozorenje,sljedeci put cu ti sistem oboriti.Unofficialpage je napisao/la:
Hahahaha jasta. Kad vidi nick i internet konekcija pada
Platio bih ti da mi oboris sistem, onda cu imati razlog da WIN 8 instaliram i ako nesto zeznem nije do meneAgresivnoDjubre je napisao/la:To je sam upozorenje,sljedeci put cu ti sistem oboriti.Unofficialpage je napisao/la:
Hahahaha jasta. Kad vidi nick i internet konekcija pada
3 za marku 6 za pola.Unofficialpage je napisao/la:
Platio bih ti da mi oboris sistem, onda cu imati razlog da WIN 8 instaliram i ako nesto zeznem nije do mene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.