Pa od pojedinaca normalno, golman i još 2 igrača.Benjo_AFC86 je napisao/la:Utakmica GOŠK 1-4 Sloboda nije prodana![]()
bar od čitave ekipe nije, možda od pojedinaca.
NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK GOŠK Gabela
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- bosanceros101
- Kontakt:
vidim pise da je nas novi trener Ivan Katalinic bio jednu sezonu u GOSK-u pa me zanima da li zna neko iz Gabele nesto vise o tome? kakav je trener bio itd ... ?
Takav da konkurencija može biti zadovoljna jer je Jedinstvo sada oslabljenobosanceros101 je napisao/la:vidim pise da je nas novi trener Ivan Katalinic bio jednu sezonu u GOSK-u pa me zanima da li zna neko iz Gabele nesto vise o tome? kakav je trener bio itd ... ?
Kod nas je bio loš skroz, ispao je u Kupu od Sloge iz Doboja u ligi još gori... Nema autoritet prema igračima, pola treninga je održavao tadašnji pomoćni trener Nikola Sušak, dok bi Katalinić vrijeme provodio u obližnjem kafiću; gdje je pio, kockao, boćao...bosanceros101 je napisao/la:vidim pise da je nas novi trener Ivan Katalinic bio jednu sezonu u GOSK-u pa me zanima da li zna neko iz Gabele nesto vise o tome? kakav je trener bio itd ... ?
- bosanceros101
- Kontakt:
hmmm... bogme kod nas ne pokaze li se kao dobar trener ima da ga posaljemo nazad odakle je i dosao prvim vozom samo mi cudno to sto si napisao jer svi hvale tog covijeka kao vrhunskog trenera pa me zanima da li je bilo nekih problema u GOSK-u tad financijski ili sa igrackim kadrom kad su bili tako losi rezultati? mi imamo dobru ekipu i nema veze ko god da bude trener ali opet gledam historiju tog trenera i nije to neki bezveze trener ... danas ce odrzati svoj prvi trening i onda press konferencija u 17:30 sati hehe.LG97DM je napisao/la:Kod nas je bio loš skroz, ispao je u Kupu od Sloge iz Doboja u ligi još gori... Nema autoritet prema igračima, pola treninga je održavao tadašnji pomoćni trener Nikola Sušak, dok bi Katalinić vrijeme provodio u obližnjem kafiću; gdje je pio, kockao, boćao...bosanceros101 je napisao/la:vidim pise da je nas novi trener Ivan Katalinic bio jednu sezonu u GOSK-u pa me zanima da li zna neko iz Gabele nesto vise o tome? kakav je trener bio itd ... ?
pozdrav !
Ne znam prijatelju, vodio nas je i 2007-08, kad smo u ovoj ligi 2. završili (iza Zvijezde Gradačac). Tad je bilo sve dobro, ali prošle sezone... Jednostavno, igrači ga nisu slušali, nema autoritet kao što sam naveo niti je ikad ustao s klupe i rekao nešto igračima, bar upute i to. Nego sjedne dole, noga preko noge... Problema sa financijama nije bilo, svi smo mi očekivali od njega da će biti dobar trener ali ništa nažalost. Možda kod vas bude bolje, vidit ćemo.bosanceros101 je napisao/la:hmmm... bogme kod nas ne pokaze li se kao dobar trener ima da ga posaljemo nazad odakle je i dosao prvim vozom samo mi cudno to sto si napisao jer svi hvale tog covijeka kao vrhunskog trenera pa me zanima da li je bilo nekih problema u GOSK-u tad financijski ili sa igrackim kadrom kad su bili tako losi rezultati? mi imamo dobru ekipu i nema veze ko god da bude trener ali opet gledam historiju tog trenera i nije to neki bezveze trener ... danas ce odrzati svoj prvi trening i onda press konferencija u 17:30 sati hehe.
pozdrav !
Ma i mene je strah za njega, čini mi se da je njegovo vrijeme prošlo.. Sada je održao dobar trening. Bude li imao autoritet nad igračima, budu li ga slušali kako treba, što vjerujem da hoće, biće sve dobr, ali ne bude li on ozbiljno ušao u posao, nema od toga ništa, samo ćemo pare dati bezveze.
Jbg, ma u nas je dobro počeo; pobjedio Travnika u kupu 3-1, pa Velez u ligi 3-1. Otada je sve krenulo niz brdo, protiv drugoligasa Sloge izveo kombiniranu momcad i GOŠK izgubio 2-1 kući. Jednostavno nije imao stav prema igračima, a ni prema sebi koliko sam vidio. On ti odrzi ujutro trening, pa bi onda čitav dan pio i boćao kraj obližnjeg kafića s lokalnim ljudima, onda bi popodne lešali meso ili rostilj pravili a pomocni trener bi odrzao trening uvecer, dok bi Katalinić kockao. Zalosno je ovo sto pričam, možda i nisam trebao al jbg tako ti je bilo.Sn96 je napisao/la:Ma i mene je strah za njega, čini mi se da je njegovo vrijeme prošlo.. Sada je održao dobar trening. Bude li imao autoritet nad igračima, budu li ga slušali kako treba, što vjerujem da hoće, biće sve dobr, ali ne bude li on ozbiljno ušao u posao, nema od toga ništa, samo ćemo pare dati bezveze.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
kakvi ste vi gabeljani moji dobri sa sastavom u nedelju..mozetel nam pomoc kako...jer u vas se uzdat moramo
...povucite malo rucnu,majka mu stara...viza vi proslih vremena..valjat cemo vam opet..ko i mostarci

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nema vama bodova nema Boga. Cuj viza iz proslih vremena, pa jesu li naši igrači vama prodali onda u Gabeli? Znam ja da vi hocete svim silama u PL al nama necete bodove uzimati na neposteni način, dođite fino i igrajte muški i ako ste bolji pobjedite al ne da vam pustamostaragarda je napisao/la:kakvi ste vi gabeljani moji dobri sa sastavom u nedelju..mozetel nam pomoc kako...jer u vas se uzdat moramo...povucite malo rucnu,majka mu stara...viza vi proslih vremena..valjat cemo vam opet..ko i mostarci
![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
eh ako nema kupovine i prodaje onda nistaLG97DM je napisao/la:Nema vama bodova nema Boga. Cuj viza iz proslih vremena, pa jesu li naši igrači vama prodali onda u Gabeli? Znam ja da vi hocete svim silama u PL al nama necete bodove uzimati na neposteni način, dođite fino i igrajte muški i ako ste bolji pobjedite al ne da vam pustamostaragarda je napisao/la:kakvi ste vi gabeljani moji dobri sa sastavom u nedelju..mozetel nam pomoc kako...jer u vas se uzdat moramo...povucite malo rucnu,majka mu stara...viza vi proslih vremena..valjat cemo vam opet..ko i mostarci
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sve ok, nema ozljeđenih i kartoniranih.staragarda je napisao/la: eh ako nema kupovine i prodaje onda nista![]()
...kakvi ste sa sastavom
- anonymous001
- Kontakt:
znaci sutra natrpati Slobodu kako treba a oni nek traze negdje drugo da kupe utakmicu !LG97DM je napisao/la:Sve ok, nema ozljeđenih i kartoniranih.staragarda je napisao/la: eh ako nema kupovine i prodaje onda nista![]()
...kakvi ste sa sastavom
sretno GOŠK !
*Prekosutra se igra. Hvala, nadam se da hoćemo. Vidit ćemo sada ''tko će otići kući poderanih gaća sa Podavale''anonymous001 je napisao/la:znaci sutra natrpati Slobodu kako treba a oni nek traze negdje drugo da kupe utakmicu !
sretno GOŠK !
Vratite onog spikera da sad nesto novo smisli, da vam dadne dodatni poticaj pred utakmicu, da bude nesto novo i orginalno...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- anonymous001
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
za GOŠK pobjediti Slobodu haha
za GOŠK pobjediti Slobodu haha
Zadnja izmjena: anonymous001, dana/u 27 sep 2013, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
anonymous001 je napisao/la:
za GOŠK sutra haha
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Davno je onaj otišao. Al bio je dobar lik skroz, imao je provale uvijek pogotovo kad je Memorijalni turnir Andrija Ankovic.Mirzoni89 je napisao/la:Vratite onog spikera da sad nesto novo smisli, da vam dadne dodatni poticaj pred utakmicu, da bude nesto novo i orginalno...
- anonymous001
- Kontakt:
hajde GOŠK !
natrpajte ove glumce iz Tuzle danas!
1-0anonymous001 je napisao/la:hajde GOŠK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.