NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
" onclick="window.open(this.href);return false; 13:35 Mico salje odbranu Olimpica po cevape
Na radiu sam cuo da je proglasen igracem kola, svaka cast samo naprijed mali.
Mico ko velikiKapetan je napisao/la: 13:35 Mico salje odbranu Olimpica po cevape![]()
![]()
![]()
Na radiu sam cuo da je proglasen igracem kola, svaka cast samo naprijed mali.
A Pandzin penal mi neide iz glave..... lahko smo trebali petaka uvalit
koja produkcija ,covjece ovo je izvjestaj a ne ona sramota sa drzavne tv.
hodza zauci ikindiju i mi ga odma primismo

hodza zauci ikindiju i mi ga odma primismo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pa nasi igraci stali, znas da kazu kad hodza uci da nevalja raditastra1922 je napisao/la:koja produkcija ,covjece ovo je izvjestaj a ne ona sramota sa drzavne tv.
hodza zauci ikindiju i mi ga odma primismo![]()
Znali neko kakva je situacija sada u klubu po pitanju sponzorstva i hijerarhije? Jeli i dalje Fadil predsjednik, ostaje li Nurdo u klubu ili se definitivno povlači? I hajmo malo prognoze rezultata, malo optimizma, dali će mo konačno skinuti maler ovjere gostujućih bodova!?
Po ovom zadnjem saopstenju kluba da se zakljucit ko je stacombe je napisao/la:Znali neko kakva je situacija sada u klubu po pitanju sponzorstva i hijerarhije? Jeli i dalje Fadil predsjednik, ostaje li Nurdo u klubu ili se definitivno povlači? I hajmo malo prognoze rezultata, malo optimizma, dali će mo konačno skinuti maler ovjere gostujućih bodova!?
http://www.nkzvijezda.ba/index.php/cije ... astanka-uo" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Hoce li dobiti Zvijezda danas? Sta mislite?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ja mislim da ce dobiti...Amar Dzeko je napisao/la:Hoce li dobiti Zvijezda danas? Sta mislite?
Jes to ti saljivdzija a...?Obarska je napisao/la:Ja mislim da ce dobiti...Amar Dzeko je napisao/la:Hoce li dobiti Zvijezda danas? Sta mislite?
Pa sta drugo da odgovoris na ovakvo pitanje,sta treba sad da gledamo u pasulj ko ce dobiti!!!rasta1922 je napisao/la:Jes to ti saljivdzija a...?Obarska je napisao/la:Ja mislim da ce dobiti...Amar Dzeko je napisao/la:Hoce li dobiti Zvijezda danas? Sta mislite?
- vendeta1921
- Kontakt:
Toooo Zvijezdo, nemojte sad samo kakav prelaz odradit i vama 3 boda a meni zaokruzen par na listicu 
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
To je tovendeta1921 je napisao/la:Toooo Zvijezdo, nemojte sad samo kakav prelaz odradit i vama 3 boda a meni zaokruzen par na listicu
Ronaldo - Isco - Bale
odlicno odradena utakmica.bitni su bodovi i realno je bilo da je ostalo 2-0.steta za onaj gol u zadnjim sekundama.ekipa je odigrala kolko je trebalo iako se okom vidi da mozemno jos bolje.doro je malo izrotirao ekipu i svi koji su igrali dobro su odradili svoj posao.digli smo se kad je najvise trebalo,sada rastereceno velezu po bod.
mladost je odigrala veoma lose ja nisam goru postavku gledao na banji.bezbroj faula odugovlacenje do gola,brane se kao da je finale lige prvaka nabijaju na tribine loptu bas bezveze.imali smo jos izglednih sansi ali i ovo je dobro.napokon je lijepo pogledati tabelu.dolaze sada 4 teske utakmice nadati se da mozemo uzeti 5 bodova bar
mladost je odigrala veoma lose ja nisam goru postavku gledao na banji.bezbroj faula odugovlacenje do gola,brane se kao da je finale lige prvaka nabijaju na tribine loptu bas bezveze.imali smo jos izglednih sansi ali i ovo je dobro.napokon je lijepo pogledati tabelu.dolaze sada 4 teske utakmice nadati se da mozemo uzeti 5 bodova bar
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
komentar danasnje utakmice - IGRU BRIŠI , BODOVE PIŠI
Nemoj zaboravit doru otjeratmmmirza je napisao/la:komentar danasnje utakmice - IGRU BRIŠI , BODOVE PIŠI
dobar je doro samo da ih jos malo nabrije da se vise bore da prave pritisak da cuvaju igrace bolje i bice jos bodova kolko hos 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
NISTA NISAM NAPISAO PROTIV DORE, NE ZNAM STA TI NIJE JASNOTkanton je napisao/la:Nemoj zaboravit doru otjeratmmmirza je napisao/la:komentar danasnje utakmice - IGRU BRIŠI , BODOVE PIŠI
Zna vala i da primi sa 35 metaraCickoo je napisao/la:Zna Tripić da brani nemoguće.Uvjerićete se sutraTkanton je napisao/la:Zna u bunkeru i penal bit........Cickoo je napisao/la:Sutra dolazi X ko kuća xD Znam da je i vama i nama u cilju pobjeda,al' Jevrić kad stavi bunker, to ne propušta![]()
Tako je i u Sarajevu..![]()
![]()
Igra nije nesto al smo igrali koliko nam je trebalo, takticki dobro odradjeno ipak je u subotu sledece tekma treba se cuvat pretpostavljam da su zbog toga one nama pomalo nelogicne izmjene Dore.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 2 gosta.