Sad kao po obicaju ocekujem da mi posalje PP u kojemu ce mi opsovati posljednji narastaj do posljednjeg bosanskog kralja.

Lici na Xabija :kava:
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Lobotomac s RM Balkan.Pred nama je 6.kolo Primere između Elche CF i Real Madrida.
Nakon 4:1 domaće pobjede nad Getafeom,već u srijedu nas očekuje gostovanje u predgrađu Valencije.
Pa ne bi me cudilo. Ostali su mi oni, Napoli i Juve na tiketu, tako da netko od njih mora zajebati.Lillard je napisao/la:@Sarma domnira![]()
btw. Elche uzima puni plijen danas, nije dzaba na tiketu
Tim još gore, jer sramoti i mene.Raul_64 je napisao/la:Dalmatinac je.
Sto opet ne opravdava tebe da trosis slobodno vrijeme na foruN RMB-a.
Sigurno da je to onda u pitanju, zvuči slično Levante-Levat-Lobotomac :kava:RickBlaine je napisao/la:@Leaderu. Dalmatinac, normalno da je lobotomac :kava: Zamijenio ih sa Levanteom. Inace ima skole ko svi culesi zajedno ovdje na forumu svi :kava:
Daje on gol, nakon tri stopostotne koje će promašiti.LenBias je napisao/la:pobjeda 2 i vise razlike, benzema da je gol, siguran dobitak za one koji se klade
Eh ti mora da si naucio biti u minusu,sto se kladionice tice.Prije ce Arbeloa dati gol nego PanjLenBias je napisao/la:pobjeda 2 i vise razlike, benzema da je gol, siguran dobitak za one koji se klade
zvezdice umesto zvezdica ?Amar Dzeko je napisao/la:Ako ima neko dobar Veetle link, ili stream od SportKluba neka postavi.
edit:
Evo kome treba(**** umjesto zvjezdica)
[url]http://freebosnia.****.com/p/tv-9-sport-hd.html[/url]
Kakav li si ti uvrnuti freak,nazivaš ljude pogrdnim imenima a istovremeno ne možeš da ih ne gledaš..MrShadow je napisao/la:Ovo je smijesno sto pokazujete na terenu, zvijezdice ala Penaldo, Lukica, Isko da ne mogu zabiti najgoroj ekipi Primere, no comment. Sto je najgore nesigurni ste u odbrani ko Barca, da nije na drugoj strani rupa zvana Elche mogli ste do sad i primiti koji.
Ajd valjda Bejl udje u drugom pa vam donese 3 boda
nemam sta gledati trenutno, uostalom navijam za elche vecerasmadridist je napisao/la:Kakav li si ti uvrnuti freak,nazivaš ljude pogrdnim imenima a istovremeno ne možeš da ih ne gledaš..MrShadow je napisao/la:Ovo je smijesno sto pokazujete na terenu, zvijezdice ala Penaldo, Lukica, Isko da ne mogu zabiti najgoroj ekipi Primere, no comment. Sto je najgore nesigurni ste u odbrani ko Barca, da nije na drugoj strani rupa zvana Elche mogli ste do sad i primiti koji.
Ajd valjda Bejl udje u drugom pa vam donese 3 boda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.