Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

velez_mostar
Kontakt:

Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?

Post Postao/la velez_mostar » 25 dec 2009, 15:23

johnnyHZ je napisao/la:hahahah bgm ovo je postalo sad tema ko je kakav covjek,pa onda ko je kakav patriota,zatim ko je kakav trener ili nije nikad ni bio., zatim kakav je fudbaler....ali ovim redosljedom bukavlno...uh zaboravih...ko je kakva raja :D
hahahha jest vala seljak pravi ovaj safet et....jel ti sad srce na mjestu ha.....mostar velez barbarez ovo ono....nek barbarez nije seljak et....dosta nam je onaj mostarac ENGLEZ sa liberom drko po repci ...barbarezu svaka cast al brate ko pomocnik moze kao trener...ako moze on moze i safet.....
al neide mi uglavu LIK KOJI U ZIVOTU SAFETA NIJE VIDIO A KAMOLI I POPRICAO SA NJIM KAZE DA JE OVAJ SELJAK.... e to samo kod nas ima...
EV MALO DA VIDID:
Pape je 9 godina proveo i u francuskom Paris Saint Germainu, sa kojim je osvojio kup i prvenstvo Francuske. Proglašen je za najboljeg stranog igrača u Francuskoj 1983. Dobitnik je i nagrade za najvećeg umjetnika s loptom u historiji PSG-a. :D 8-)
KAKV JE TRENER SE NEMOZE RECI jer je vodio niskobudzetne klubove...ovo mu je porva prava sansa da se pokaze i zato....
SAFET SUSIC-PAPE....majstor 8-) :arrow:

hahaha,dobar post..drama..vidi ,otkud znas da nisam Safeta uzivo vidio ,i razgovarao sa njim?Otkud znas da ne znam da je primitivna ,polupismena seljacina..ne zna 2 recenice sastavit..kakve veze ima sad to sta je osvojio..ako je bio dobar igrac ,ne mora znaci da ima bilo sta sto je treneru potrebno,znaci sada svi veliki igraci mogu voditi ekipe..pa,pogledaj par intervjua sa trenutno velikim zvijezdama nogometa,npr Ronaldo,pa ne zna tablicu mnozenja ,a kamoli da on sutra vodi ekipu..da radi na taktici ,a znamo kako lopte igra.
Ne bih da te razocaravam nesto posebno ,ali je cinjenica da je savez vecinom dao podrsku Susicu ,i to zbog cinjenice da nije upoznat sa problemima,da nece nikoga gledati poprijeko ,da nece razmisljati o zlu koje su nam nanijeli ,da se nece suprostavljati previse ,da ce moci s njim na onu "jaransku"...i da ce se zadovoljiti takvi kao ti imenom "Safeta Susica"...na ustrb Sergeja Barbareza ,covjeka koji je bio spreman stati pred 50 000 radikala u Beogradu,,,dok je ovaj drk'o kur.ac u Francuskoj ne pokusavsi nikada osuditi bilo sta..
U biti ,kad je neku izjavu dao ,dje je bio,sta je radio,i zasto barem ,ako ga toliko u Francuskoj cijene ,zasto nije preuzeo barem nekog prvoligasa sa dna tabele????
Po meni je Bajevic bio prva opcija ,druga Mesa,treca Barba ,cetvrta Stimac,a tamo negdje ovaj seljober..ali ,**** ga ,oni ne odgovaraju.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 dec 2009, 15:27

velez_mostar je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:hahahah bgm ovo je postalo sad tema ko je kakav covjek,pa onda ko je kakav patriota,zatim ko je kakav trener ili nije nikad ni bio., zatim kakav je fudbaler....ali ovim redosljedom bukavlno...uh zaboravih...ko je kakva raja :D
hahahha jest vala seljak pravi ovaj safet et....jel ti sad srce na mjestu ha.....mostar velez barbarez ovo ono....nek barbarez nije seljak et....dosta nam je onaj mostarac ENGLEZ sa liberom drko po repci ...barbarezu svaka cast al brate ko pomocnik moze kao trener...ako moze on moze i safet.....
al neide mi uglavu LIK KOJI U ZIVOTU SAFETA NIJE VIDIO A KAMOLI I POPRICAO SA NJIM KAZE DA JE OVAJ SELJAK.... e to samo kod nas ima...
EV MALO DA VIDID:
Pape je 9 godina proveo i u francuskom Paris Saint Germainu, sa kojim je osvojio kup i prvenstvo Francuske. Proglašen je za najboljeg stranog igrača u Francuskoj 1983. Dobitnik je i nagrade za najvećeg umjetnika s loptom u historiji PSG-a. :D 8-)
KAKV JE TRENER SE NEMOZE RECI jer je vodio niskobudzetne klubove...ovo mu je porva prava sansa da se pokaze i zato....

hahaha,dobar post..drama..vidi ,otkud znas da nisam Safeta uzivo vidio ,i razgovarao sa njim?Otkud znas da ne znam da je primitivna ,polupismena seljacina..ne zna 2 recenice sastavit..kakve veze ima sad to sta je osvojio..ako je bio dobar igrac ,ne mora znaci da ima bilo sta sto je treneru potrebno,znaci sada svi veliki igraci mogu voditi ekipe..pa,pogledaj par intervjua sa trenutno velikim zvijezdama nogometa,npr Ronaldo,pa ne zna tablicu mnozenja ,a kamoli da on sutra vodi ekipu..da radi na taktici ,a znamo kako lopte igra.
Ne bih da te razocaravam nesto posebno ,ali je cinjenica da je savez vecinom dao podrsku Susicu ,i to zbog cinjenice da nije upoznat sa problemima,da nece nikoga gledati poprijeko ,da nece razmisljati o zlu koje su nam nanijeli ,da se nece suprostavljati previse ,da ce moci s njim na onu "jaransku"...i da ce se zadovoljiti takvi kao ti imenom "Safeta Susica"...na ustrb Sergeja Barbareza ,covjeka koji je bio spreman stati pred 50 000 radikala u Beogradu,,,dok je ovaj drk'o kur.ac u Francuskoj ne pokusavsi nikada osuditi bilo sta..
U biti ,kad je neku izjavu dao ,dje je bio,sta je radio,i zasto barem ,ako ga toliko u Francuskoj cijene ,zasto nije preuzeo barem nekog prvoligasa sa dna tabele????
Po meni je Bajevic bio prva opcija ,druga Mesa,treca Barba ,cetvrta Stimac,a tamo negdje ovaj seljober..ali ,**** ga ,oni ne odgovaraju.
POTPIS
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 25 dec 2009, 15:34

velez_mostar je napisao/la:
EV MALO DA VIDID:

Pa i stimca prije afeta auuu...a st je on uradio za bih?? kakvo on trenersko ime ima, mozda tebe boli sto je legenda Fk sarajeva???
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 dec 2009, 15:36

Jos se taj nije rodio koji bi svima ugodio...

Bosna i Hercegovina ne zasluzuje da se plasira nigdje,ne zasluzuje da bude neko,zasluzuje da je zadnja rupa na sviralu upravo zbog ovih pljuvaca kojima niko ne valja...

Dabogda nikad nigdje ne otisli ,dabogda se svi kolektivno raspali,samo zbog vas da bi imali po kome pljuvati,stoko nezahvalna

Nabijem vas sve i jednog na k.urac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 25 dec 2009, 15:41

miky_hz je napisao/la:Jos se taj nije rodio koji bi svima ugodio...

Bosna i Hercegovina ne zasluzuje da se plasira nigdje,ne zasluzuje da bude neko,zasluzuje da je zadnja rupa na sviralu upravo zbog ovih pljuvaca kojima niko ne valja...

Dabogda nikad nigdje ne otisli ,dabogda se svi kolektivno raspali,samo zbog vas da bi imali po kome pljuvati,stoko nezahvalna

POTPIS !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 dec 2009, 15:55

miky_hz je napisao/la:Jos se taj nije rodio koji bi svima ugodio...

Potpis i od mene :!: :!:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 dec 2009, 15:58

@Miky_hz nemoj u mnozini govorit...ima ovdje ljudi koji ga postuju i cijene 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 dec 2009, 16:09

rob do bagro je napisao/la:@Miky_hz nemoj u mnozini govorit...ima ovdje ljudi koji ga postuju i cijene 8-)
Mnozina je za pljuvace posto ih je veliki broj,ne mislim samo na ovaj slucaj Safeta manje vise,puca njemu k.urac sta ce neki balavci pricati za njega...nego govorim za inace posto se pljuje po svim stvarima koje su nase...

Zato u zadnje vrijeme preskacem teme u vezi naseg fudbala,i idem na medjunarodni fudbal bar tamo mogu normalno popricat,ovdje svi udaraju po nekom gadi mi se vise i citati...

Zato mislim da nismo ni zasluzili nista bolje,mislim kakvi smo mi tako nam je sve oko nas,mi smo ogledalo svega a da neko pogleda nas o kakvim bizarnim stvarima se vodi rasprava i o kakvim ljudima i velicinama se pljuje onda se covjek zapita pa treba li nama ista dati,ili nas treba pustit da se koljemo svi medjusobno,neshvatam veliki broj ovog naroda neznam jel to napaceno ili sta vec,ali neznam koja je svrha udaranja kontre svemu sto je nase...ne razumijem jednostavno,kolko god kod nas bilo ok naroda i sve to opet zbog ovog kolko tolkog broja ovih pljuvaca se stvori cjelokupna slika kad se gleda sa strane da smo svi isti...

Sad ulazim u neku diskosiju koja nema veze sa samom temom,ali moram ovo gadjenje izbaciti iz sebe pa makar to bilo i na ovaj nacin
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 dec 2009, 16:16

miky_hz je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:@Miky_hz nemoj u mnozini govorit...ima ovdje ljudi koji ga postuju i cijene 8-)
Mnozina je za pljuvace posto ih je veliki broj,ne mislim samo na ovaj slucaj Safeta manje vise,puca njemu k.urac sta ce neki balavci pricati za njega...nego govorim za inace posto se pljuje po svim stvarima koje su nase...

Zato u zadnje vrijeme preskacem teme u vezi naseg fudbala,i idem na medjunarodni fudbal bar tamo mogu normalno popricat,ovdje svi udaraju po nekom gadi mi se vise i citati...

Zato mislim da nismo ni zasluzili nista bolje,mislim kakvi smo mi tako nam je sve oko nas,mi smo ogledalo svega a da neko pogleda nas o kakvim bizarnim stvarima se vodi rasprava i o kakvim ljudima i velicinama se pljuje onda se covjek zapita pa treba li nama ista dati,ili nas treba pustit da se koljemo svi medjusobno,neshvatam veliki broj ovog naroda neznam jel to napaceno ili sta vec,ali neznam koja je svrha udaranja kontre svemu sto je nase...ne razumijem jednostavno,kolko god kod nas bilo ok naroda i sve to opet zbog ovog kolko tolkog broja ovih pljuvaca se stvori cjelokupna slika kad se gleda sa strane da smo svi isti...
Ma razumijem ja tebe u potpunosti al sta ces im ti...to ti je nas narod nas mentalitet.na pocetku si dobar, ako ne spijes nesto napravit ma ti si onda obicna k.arina, k.urac od trenera, izdajica itd.Nama kada bi bio neki strani trener mi ne bismo bili zadovoljni, imam osjecaja da kada bi mi dosli do polufinala i ispali mi bi opet bili nezadovoljni i pljuvalis sve i ejdnog igraca, ocit primjer ti je pljuvanje Vede, sad momak odjednom ne valja treba ga izbacit iz ekipe :roll:

Ja mu zelim puno srece ako bude selektor nase repke.Jbt nije ni na klupi vec su poceli izjave protiv njega.Nesmijem ni zamisliti sta ce tek biti ako bude nanizao lose rezultate, stvarno ne bih volio da dodje do tog,al eto mi smo takvi i promijenit se to u nama ne moze
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 dec 2009, 16:20

najsmjesnija je stvar ta sto mi nismo sposobni da smijenimo 3 covjeka u savezu a hocemo cvijece radost...pobjede,hocemo uspijeh....aha....
ev ovaj pljuje po safetu....kaze neskolovan i tako to.....a ostali svi skolovani!!!
pljuje po njegovom trenerskom znanju a onda dole navodi barbareza i jos neke
onda pljuje po njegovoj ljubavi prema repki i bih u +nekom smislu a onda navodi stimca kao buduceg trenera?????
bgm ja bi sebe zapitao jesam li dobro!!!
meni bi jednako drago bilo da izaberu i barbareza i susica i kodru i bazdarevica....al bukvalno mi svejedno jer nepatim od nikakvog kompleksa u kojim su klubovima igrali....(muzurovic,sliskovic,musovic,blazevic....i td sarajevo :D ) al samo da uspije nesto napraviti u ovoj borbi sa svavezom.....
zasto je barbarez rekao da bi prihvatio biti treener,,a to se podrazumjeva suradnja sa SAVEZOM kada je igrao onu tekmu na kosevu??? zar to nije ghazenje principa???
pape je rekao da ce razmisliti i sada je pristao ali nikada nije davao izjave da ce srusiti savez da ovo ono....
bolic je rekao sve u kamere....zasto barba kao tadasnji vodja i kapiten nije???nepljuujem ja njega ON JE LEGENDA ALI volio bih znati odgovore na ova pitanja.....
i da li je istina da mu sestra radi u savezu??'
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 dec 2009, 16:23

kakve veze ima jel skolovan jbmti pogan narod :evil: kada je bio bog fudbala i razumje fudbal bolje od ikoga a znam da ce ga igraci gledati sa respektom ja sam presretan zbog izbora !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 25 dec 2009, 16:26

Odmah mediji i napuhavanja.Nitko nama nije dobar tko god dođe,sad i protiv Sušića,a tek ovaj novi naslov za Barbu pa jel moguće da to naša legenda doživi?Eto kako mi idemo dalje ,a tek sutra i do utorka šta nas sve čeka :roll: :evil:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 dec 2009, 16:29

Pa ne može...mi smo pogan i proklet narod.
Evo sad nam ni Sušić ne valja a godinama seremo kako trebaju da se vrate legende i kad se vrati jedna od najvecih onda je "seljak,gnjida od covjeka,šupak,pizda,izdajnik i ostale price"...seljaci nepismeni samo da vam saopštim, Sušić je gopodin i prevelik covjek kojem ne prilici da se spušta na nivo šljama koji ga pljuje.
Pa mi smo bjeda od naroda koja i ne zaslužuje bolje... da bOgda nikad srece nemali....toliko zasad.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 dec 2009, 16:32

Bojim se da je ovaj Hepekovac u pravu. Ne mogu detaljno ocjenjivati Susiceve sposobnosti kao trener, ali da nije trenirao bas velike klubove mi je poznato. Samo kazem da mi nije bila simpaticna njegova izjava u TV, da se tek sada poceo interesovati za reprezentaciju, a ljudi ce ga dizati u nebesa jer je bio velik igrac. Ne kazem da ce Susic biti katastrofa, ali ne optimum, a sa nasim savezom se ionako nemozemo u vise nadati. Ja se jos uvjek nadam Barbarezu iako mi se cini da ce to biti Susic. A mozda na kraju ipak bude Baka. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 25 dec 2009, 16:37

Principatus je napisao/la:Bojim se da je ovaj Hepekovac u pravu. Ne mogu detaljno ocjenjivati Susiceve sposobnosti kao trener, ali da nije trenirao bas velike klubove mi je poznato. Samo kazem da mi nije bila simpaticna njegova izjava u TV, da se tek sada poceo interesovati za reprezentaciju, a ljudi ce ga dizati u nebesa jer je bio velik igrac. Ne kazem da ce Susic biti katastrofa, ali ne optimum, a sa nasim savezom se ionako nemozemo u vise nadati. Ja se jos uvjek nadam Barbarezu iako mi se cini da ce to biti Susic. A mozda na kraju ipak bude Baka. :D

SEERGEJA VOLIMO SVI TO JE NEUPITNO

ali koji su trvoji argumenti za dovdodjenje sergeja na klupu.

pape barem igracko iskustvo

a stose tice igrackog iskustva ipak je pape najbolji igrac BH
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 25 dec 2009, 16:42

kakve veze ima kakav je bio igrac,zapravo ima,ako se sjetimo koliko je bio glup kao igrac a to da je on legenda neznam otkud vam.pa to je jedan obicni seljak koji je znao driblati i to je sve.bitno je kakav je taj igrac bio kao covjek a tu mu stvari ne idu u prilog jer kao covjek je cista nula,smjesno ga je usporedjivati sa barbarezom.otkako je prestao ograti nije nikoga trenirao i vjecno je po nekim odmorima u parizu.vecina ga raje ne voli ne zato sto je pitar ili nesto nego sto je nikakav covjek bez karaktera i karizme,nemoze se reci ni da je los nego ono bas,ni tamo ni vamo,sto bi nas narod reko beskurac

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 dec 2009, 16:43

jes vala samo znao driblati i zabijati golove bas beze igrac vako argentini 3 komada i tako to
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 25 dec 2009, 16:44

Brato,neće igrati za reprezentaciju već će biti selektor.

Mujić za mene bolji od njega i kao igrač i kao trener,ali eto. :P

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 25 dec 2009, 16:47

Neka bude Susic selektor, ja nisam nezadovoljan. ;)

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 25 dec 2009, 16:54

Šta će Bhf reći jel njihov čovijek ;)
Nije loše Osim kaže na radiu predobro !
Fi hajati.
GO Bosno.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.