Pa je l' gledas Arenu Sport, utakmica ce se nastaviti samo u slucaju da navijaci Sarajeva sa sjevera napuste stadion, ali problem je isprazniti tribinu jer onda nece moci navijaci Borca poslije utakmice napustiti stadion... Odigrano 70 minuta, da je 71. mogao bi se priznati ovaj rezultat...Neutral je napisao/la:Tri-četiri navijača uletili na teren i krenuli baciti baklju na navijače Borca. Sada se vade igrači Borca da su u opasnosti željeći tri boda odlukom saveza BiH.
Niti u jednom trenutku nisu bili u opasnosti recimo kao igrači Veleža pod Bijelim Brijegom gdje su izvukli jedva živu glavu.
Kakvo furiozno drugo poluvrijeme Sarajeva, strašna igra. Koliki hajvan moraš biti da uletiš iako ti momčad "gine" na terenu. Ti momci nisu navijači Sarajeva, nego neprijatelji kluba.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
nesto slicno je bilo kad je zeljo igro u bl kad su utrcali i krenuli prema navijacima zeljeznicara,jel se ispraznila tribina pa poceo mec nesto se ne sjecam ??
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jeste,ispraznila se tribina tada!terabajt je napisao/la:nesto slicno je bilo kad je zeljo igro u bl kad su utrcali i krenuli prema navijacima zeljeznicara,jel se ispraznila tribina pa poceo mec nesto se ne sjecam ??
Čuj da li gledam. Pa ne bi pisao komentar da ne gledam utakmicu
Čitam teme Borca i Sarajeva i smijem se uveliko. Radi 3-4 neprijatelja kluba, ljudi stavljaju sve navijače u isti koš
Čitam teme Borca i Sarajeva i smijem se uveliko. Radi 3-4 neprijatelja kluba, ljudi stavljaju sve navijače u isti koš
hvalaNEZALAGANJE je napisao/la:Jeste,ispraznila se tribina tada!terabajt je napisao/la:nesto slicno je bilo kad je zeljo igro u bl kad su utrcali i krenuli prema navijacima zeljeznicara,jel se ispraznila tribina pa poceo mec nesto se ne sjecam ??
Ovo ako ostane 0 0 ili ponovi se utakmica ce biti identicna kradja kao prosle sezone Zrinjski Rudar kada je Rudar pobjedio 1 2 i dusmani ponovili utakmicu...
? &
podsjeti me zašto je ponovljena utakmica Zrinjski-Prijedor?
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Zato sto je Rudar vodio 1 2, pa su gasili reflektore, vracali sat, itd... Na kraju opet otkinemo im bod... Strasna ekipaaaaPasha je napisao/la:podsjeti me zašto je ponovljena utakmica Zrinjski-Prijedor?
? &
ah, da.
u pravu si.
to je trebalo biti registrovano 0:3, samo kod nas je sve "niđe veze"!
u pravu si.
Jbg prijatelju, skontaj da su ta tri boda registrovana za Rudar iz Prijedora, onda bi oni bili ispred Zrinjskog i vjerovatno otisli igrati Europu... Nisu imali dugovanja, a i stadion bi se rijesio, ako nista moglo se u BL igrati... Skontaj kolika je steta nacinjena, ali koga za.oli za RudaromPasha je napisao/la:ah, da.
u pravu si.
? &
Kad se ovakva ili slična sr... dogode u Mostaru, Banja Luci tad je to neviđeni primitivizam, nacionalizam svašta nešto. A pošo se ovo dešava u Sarajevu sudeći po portalima kao da su tamo neki navijači pogrešno parkirali pa uhapšeni.
Sta je navedeno kao razlog ponavljanja utakmice jel odigrano ovi 72 min koliko je potrebno da se nastavi gdje je sala ?Prijedor je napisao/la:Jbg prijatelju, skontaj da su ta tri boda registrovana za Rudar iz Prijedora, onda bi oni bili ispred Zrinjskog i vjerovatno otisli igrati Europu... Nisu imali dugovanja, a i stadion bi se rijesio, ako nista moglo se u BL igrati... Skontaj kolika je steta nacinjena, ali koga za.oli za RudaromPasha je napisao/la:ah, da.
u pravu si.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rudar nije dobio licencu za Euro takmičenja, tako da ništa od toga. Odlukom prvostepene komisije nije dobio licencu ni za PL.Prijedor je napisao/la:Jbg prijatelju, skontaj da su ta tri boda registrovana za Rudar iz Prijedora, onda bi oni bili ispred Zrinjskog i vjerovatno otisli igrati Europu... Nisu imali dugovanja, a i stadion bi se rijesio, ako nista moglo se u BL igrati... Skontaj kolika je steta nacinjena, ali koga za.oli za RudaromPasha je napisao/la:ah, da.
u pravu si.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odigralo se 70
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pa novim pravilima nema nastavka utkamice, nego se igra ponovo.
a vjerovatno se naveli kao razlog "tehničke probleme na stadionu"...
a vjerovatno se naveli kao razlog "tehničke probleme na stadionu"...
Zato što je uvijek najteže osuditi sugrađane...miki651 je napisao/la:Kad se ovakva ili slična sr... dogode u Mostaru, Banja Luci tad je to neviđeni primitivizam, nacionalizam svašta nešto. A pošo se ovo dešava u Sarajevu sudeći po portalima kao da su tamo neki navijači pogrešno parkirali pa uhapšeni.
Pri tome ne mislim samo na ss.ba.
Uvijek je onaj drugi krivlji,gori.
Nego, bio bih licemjer kada bi rekao da je ovaj današnji incident neko čudo vandalizma. Bilo je ovakvih incidenata i ranije i biće ih, ne samo u Sarajevu već širom države. Bez jasnih sankcija za ovakve izgrednike, nema rješenja problema, a mjerenje čiji je konj gori neće donijeti ništa.... Kazne moraju biti definisane,a počinioci kažnjavani, doduše kako imamo 5 puta manje zatvorskih ćelija od potrebnog broja, teško da će ikada počinioci doći u ćuzu... time osokoljeni i čine sr.nja na sportskim događajima....
Vidim Čelik ponovo samo bod.... Ja ih smatrao jednim od favorita kad oni ovako loše počeli.
naše travnjake pod hitno pretvoriti u oranice i nahraniti gladan narod, jer nas ionako čeka teška slijedeća godina, kakav fudbal, kakvi bakrači...
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Debili pogurase Borac prema tituli.cccc
i zasaditi indijsku konoplju, pa da pušimo i prodajemo....AlemC85 je napisao/la:naše travnjake pod hitno pretvoriti u oranice i nahraniti gladan narod, jer nas ionako čeka teška slijedeća godina, kakav fudbal, kakvi bakrači...
nije uopšte ironija brale, nego stvarnost koja nas čeka, kakav bolan fudbal? to nije za nas, vidiš i sam u šta se sport pretvorio?NeshaFCB je napisao/la:i zasaditi indijsku konoplju, pa da pušimo i prodajemo....AlemC85 je napisao/la:naše travnjake pod hitno pretvoriti u oranice i nahraniti gladan narod, jer nas ionako čeka teška slijedeća godina, kakav fudbal, kakvi bakrači...postaćemo ekonomski jaki i pomalo ludi i zavisni.al ništa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.