FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Noz u ledja voljenom klubu. Svaka cast cobani, bas ste face.
Utakmica nije odigrana preko 72.minute, a sa obzirom da je delegat dao zeleno svjetlo za nastavak i igrači htjeli nastaviti, utakmica će se ponoviti.
Kazna 3 utakmice plus 20000.
U novi boj ...
"u vasem gradu sprdnja je prava, jedni atleticari a drugi rikverc brigada"terabajt je napisao/la:Zna li neko sta je pisalo na paroli valjda je to razlog ulijetanja ili je upitanju neka zavjera.
parola lesinara.... ma sad sam siguran da su ovo ubaceni ljudi agentura ponovo, svi hoce dio Tanovih para......
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Niko normalan ne bi uletio na teren nakon onakve opsade gola Borca. Ne vjerujem u teorije zavjere ali ovo mi mnogo liči na to. Neprijatelji kluba su ugrozili potencijalno prvo mjesto na tabeli. Tim istim neprijateljima kluba treba doživotno zabraniti ulaz na stadion Koševo.
Očekujem kaznu od 2-3 utakmice bez gledatelja ili bez prisustva navijača na sjevernoj tribini (Vedran Puljić).
Očekujem kaznu od 2-3 utakmice bez gledatelja ili bez prisustva navijača na sjevernoj tribini (Vedran Puljić).

Ovu utakmicu ne treba nastaviti nego nek je komisija registruje sa 0:3, a kazna koja bude fakturisana na klub proslijediti je ovim što su uhapšeni, pa nek je oni plate..
Ma džaba nama svi malezijci i ostali kad smo mi stoka
terabajt je napisao/la:Zna li neko sta je pisalo na paroli valjda je to razlog ulijetanja ili je upitanju neka zavjera.
nema parole, (ne)navijaci koji sebe zovu navijacima sistematski vec dugo unistavaju klub, ovo je kruna, iskreno se nadam da jeste i da ce stvari krenuti nabolje ili je mozda pocetak kraja Fk Sarajevo!
Ma ima svega ovdje, Redzepagic, Familija, Masoni, polozaj mjeseca danas, narokomani, placenici, Musemic, igraci, Gosp. Tan koji je poslao drogu u baklje gratis za ou tekmu i sta sve jos ne....dajte ljudi kad ce te da shvatite da ovdje velika vecina omladine nema posla, da se drogira se, nema zavrsenu srednju a ne fax, da smo primitivan narod, glup, zadojen mrznjom, glupostima.....jel tesko skontati te stvari?? I onda se pitate dali vole klub, dali su to pravi navijaci, dali treba ici na utakmice itd itd. Naravno da ne treba dok god budes platio kartu a gldao ove budale kako unistavaju sve oko sebe i prave stetu klubu. Sjedi kuci, pogledaj tekmu ako ima na TV, ako nema gledaj nesto pametnije.
Kao sto je Dinamo tuzio svoje navijace radi stete, tako treba i Sarajevo pa izvoli ti plati kaznu mudonja.
Al zato bodovi odose u nepovrat...
Neće se ponoviti nego će biti registrovana za Borac 3:0..Nije ovo prvi puthz033 je napisao/la:Utakmica nije odigrana preko 72.minute, a sa obzirom da je delegat dao zeleno svjetlo za nastavak i igrači htjeli nastaviti, utakmica će se ponoviti.
mikeaziz je napisao/la:Kao sto je Dinamo tuzio svoje navijace radi stete, tako treba i Sarajevo pa izvoli ti plati kaznu mudonja.
bravo !!! !!! !!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Nikakva urota nego jednostavno - primitivizam. Veliki broj ovih nazovinavijaca i ne zna fudbalska pravila niti gleda utakmicu. Droga, alkohol....
Samo sta je lijek? Pravih navijaca je sve manje i manje... Pogledajte samo derbi.
Samo sta je lijek? Pravih navijaca je sve manje i manje... Pogledajte samo derbi.
Ne treba se igrati utakmica do kraja, mi smo za ovu sezonu svoje odigrali. Sreca da zivim blizu stadiona pa sam se postedio muke cim je poceo incident i od danas vise necu djeliti tribinu sa ljudima koji ne vole FKS i ne znaju igrace tog tima, a ima ih koji ne znaju ni rezultat na kraju utakmice. Ali mene ovo ne cudi bilo je pitanje dana kada ce se sila koja se nadvila nad nama izaci na povrsinu. Dokle ce nasa uprava placati osiguranje utakmice a isto ne zeli da radi svoj posao. Pored istih tenk mozes da uneses na tribinu njihov pretres je najveci amaterizam koji sam ikada vidio. Nadam se minimalno 3 utakmice bez publike zasluzili smo vise. I naravno ne treba sve navijace sa sjevera stavljati u isti kos i prozivati pojedinci su u pitanju i njihova sila a ne znaju osnovne stvari o klubu a prse se na tribini. O kakvim tuzbama pricate u nasoj drzavi ubijes lika pa si slobodan za mjesec dana a ne za ovo ... Pustite se urote familija, Irfan itd, ovo nema veze sa njima vec sa klosarima i drogom koja je uveliko prisutna i koja utice na mozak ovakvi koji upadaju na teren.
Eh sad cu o utakmici tacnije do 70-te minute. Husrefe ovim putem ti zelim sve muke koje imam i ja zbog tvog izmisljanja i pokusaja da budes strucnjak. Nabijem ti onog kloca iz Kelna na neku stvar i Kovacevica, dokle ces unistavati Radovca i Travancica a davati priliku nehljebima. Sram te bilo tek kad su usli Anid i Samir poceli smo igrati a ti papak jedan fol guras onog Irfana u ekipu kao iznenadjenje Jovicu koji je za tebe Alex Ferguson. Napusti klupu i spasi nas ovo je najgori fudbal koji sam ikada gledao. Sram da te bude za ovo sto radis nasoj djeci od Radovca do Plakala a dajes priliku novo pridoslim pokusajima od fudbalera.
P.S. ASMIR SULJIC je za vas sve igracina, ovi papci koji su ga prozivali godinama neka sad jedu ono sto su srali jer smo sa malim bili duplo opasniji i konkretniji. Vozdra strucnjaci zvani Husref Musemic!
Eh sad cu o utakmici tacnije do 70-te minute. Husrefe ovim putem ti zelim sve muke koje imam i ja zbog tvog izmisljanja i pokusaja da budes strucnjak. Nabijem ti onog kloca iz Kelna na neku stvar i Kovacevica, dokle ces unistavati Radovca i Travancica a davati priliku nehljebima. Sram te bilo tek kad su usli Anid i Samir poceli smo igrati a ti papak jedan fol guras onog Irfana u ekipu kao iznenadjenje Jovicu koji je za tebe Alex Ferguson. Napusti klupu i spasi nas ovo je najgori fudbal koji sam ikada gledao. Sram da te bude za ovo sto radis nasoj djeci od Radovca do Plakala a dajes priliku novo pridoslim pokusajima od fudbalera.
P.S. ASMIR SULJIC je za vas sve igracina, ovi papci koji su ga prozivali godinama neka sad jedu ono sto su srali jer smo sa malim bili duplo opasniji i konkretniji. Vozdra strucnjaci zvani Husref Musemic!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
tako bi trebalo uraditi jer onda bi cak i ovi glupi narkomani mozda razmislili prije nego ulete na teren iduci put.azizmpj je napisao/la:mikeaziz je napisao/la:Kao sto je Dinamo tuzio svoje navijace radi stete, tako treba i Sarajevo pa izvoli ti plati kaznu mudonja.
bravo !!! !!! !!!
S R A M O T A ! Trava mora igrati u prvih 11 !!!
Bice ovdje svega.... dobio sam informaciju da su delegat i sudija dali 15 minuta igracima borca da nastave utakmicu ali oni nisu izasli sto podsjeca na 2004 godinu i utakmicu u bl.... bice minimum 3 utakmice bez publike.... kako god se zavrsilo, idioti su pobjedili.....
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da će utakmica biti registrovana 3:0 za Sarajevo, biće dobre kuknjave pod Manjačom, neće bit' dosadno ovih dana.
Sad je to sve rekla kazala ... pravila su jasna ako je delegat donio odluku da se igra tu je sve jasno i tu je Borac pao na ispitu, ali nas svakako ceka kazna ... I zasluzli smo je jos samo da je kako moguce ovog glupog trenera da nam suspenduju na jedno 10 utakmice da se konacno FKS moze gledati rahat bez njegove papanske face.Fol strucnjak 

Da se ponovi utakmica ili cak nastavi pred praznim tribinama fudbal bi pobijedio. Ali...
DukeOfWellington je napisao/la:Ja se iskreno nadam da će utakmica biti registrovana 3:0 za Sarajevo, biće dobre kuknjave pod Manjačom, neće bit' dosadno ovih dana.
odkud tebi toliki optimizam? prije ce biti 0:3
Utakmica se mora odigrati opet ili ako su odbili igrači borca da izađu na teren bit će registrovana 3:0 za sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ebi46, laznokrilo, MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, Proximic, Velaxsa, Zagor i 44 gosta.