PS. odigrao sam na bentnera da će dat gol
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
@Desole danas i komentator na ARENA SPORT 3 govori za gnabry-a kako je jak na nogama i da izdrži svaki duel sa igračima stokea. znači 3 put sam gledao tekmu od subote, eto potrefilo se tako, i ako nisi primijetio koliko je momak stabilan ne znam šta si gledao. ja ganbrya nisam hvalio , nego sam rekao da se primijeti njegova igra na terenu ali da presporo se rješava lopte (treći put ovo govorim). Mijaiči je totalno neorijentisan igrač , fizičko prisustvo se ne osjeti uopšte, i zato je dobio verbalnu lekciju od pere na utakmici. Dabogda ja pogriješio al on nije kvalitet Arsenala ni blizu.
morao sam 
Vođa zna.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Gnabry i Bellerin ako ne naprave uspjesne karijere u Arsenalu bicu iznenadjen, Belerin mora dobiti sansu fantastican desni bek i vec sada sto se ofanzive tice je za Sagnu i Jenkisona je doktor za tu poziciju jer za razliku od njih on je talentovan. Ne bi sad da potcjenjujem Jenkinsona koji je imao nekoliko veoma kvalitetnih utakmica u defanzivi ali to je tako..Sagna je nekada bio najbolji desni bek Premier lige ali adni njegove slave i vrhunca su stvar proslosti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- frankqqqqq
- Kontakt:
I još sam čitao za ovog malog Iwobija, napadač 15 il 16 godina, momak melje sve pred sobom. Navodno je igrao za u19 ekipu protiv Marseillea sada kad su naši igrali protiv njih prije duela seniorskih ekipa. Nadam se da će izrasti u dobrog napadača, a Akpomu bi ja dao priliku večeras ispred Bendtnera, nek odigra čitavo poluvrijeme jedan drugi drugo 
franqqqqqq brate bentner mora igrat
.
i da te upozorim da ne stavljaš iz swansea nikog na fantasy
i da te upozorim da ne stavljaš iz swansea nikog na fantasy
Vođa zna.
Ako ko nadje kakav dobar stream nek postavi. 
Evo i sastava:
Fabiański; Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal; Hayden, Arteta, Eisfeld, Miyaichi; Bendtner, Gnabry.
WBA: L Daniels, Reid, Dawson, Lugano, Popov, Mulumbu, Dorrans, Sessegnon, Sinclair, Berahino, Long.
Evo i sastava:
Fabiański; Jenkinson, Mertesacker, Vermaelen, Monreal; Hayden, Arteta, Eisfeld, Miyaichi; Bendtner, Gnabry.
WBA: L Daniels, Reid, Dawson, Lugano, Popov, Mulumbu, Dorrans, Sessegnon, Sinclair, Berahino, Long.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Iskreno ocekivao sam da ce u sastavu biti Flamini ali eto Wengisa je odlucio i njega da odmori da gurne na zadnjeg veznog mladog Haydena i eto pored Rya,Gnabrya i Eisfelda jos jedan mladi igrac da vidimo sta zna...
Ne znam za vas ali ja volim ove utakmice kada ovi mladi igraju!

Ne znam za vas ali ja volim ove utakmice kada ovi mladi igraju!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Bellerina očekujem u drugom poluvremenu, u paketu sa Olssonom i Akpomom 
Gunner4 je napisao/la:Iskreno ocekivao sam da ce u sastavu biti Flamini ali eto Wengisa je odlucio i njega da odmori da gurne na zadnjeg veznog mladog Haydena i eto pored Rya,Gnabrya i Eisfelda jos jedan mladi igrac da vidimo sta zna...![]()
Ne znam za vas ali ja volim ove utakmice kada ovi mladi igraju!![]()
Flamini ima neki manji problem s povredom :S
Jel sad nekad pocinjemo? Nema na telki? ( SK, Arena ) ?
Moze linkova ako nije problem
Akpoma takodje on mora da se forsira kao i mali Spanac koji bi najvjerovatnije mogao ici na krilo u ovom mecu? Imam neki osjecaj da ce Eisfeld da pokida ovaj mec... 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Flamini update: Mathieu has a minor shoulder problem so starts on the bench tonightGunner4 je napisao/la:Iskreno ocekivao sam da ce u sastavu biti Flamini ali eto Wengisa je odlucio i njega da odmori da gurne na zadnjeg veznog mladog Haydena i eto pored Rya,Gnabrya i Eisfelda jos jedan mladi igrac da vidimo sta zna...![]()
Ne znam za vas ali ja volim ove utakmice kada ovi mladi igraju!![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- frankqqqqq
- Kontakt:
A i koji **** umarat čovjeka koji igra najbolje u posljednjih par kola? Trebao ga odmorit zajedno sa Jackom, Ramizom, Ozilom Giroudom i ekipicom, zaslužio jednako kao i oni, osim ako ga ne planira umorit i stavit Artetu u prvi tim sljedeće kolo kako bi prkosio paji 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Imal kakav dobar link majke vam 
http://www.stadium-live.com/Channel4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
shereWillpower
- Kontakt:
http://firstrownow.eu/watch/210114/1/wa ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav ubačaj ima ovaj Ryo :O
-
shereWillpower
- Kontakt:
odnese najbolji igrac svijeta stativu...kako ce tek prave igrace...
mogo je zelalema stavit na klubu **** ga Olsson...
shereWillpower je napisao/la:odnese najbolji igrac svijeta stativu...kako ce tek prave igrace...
Zelalem je povrijedjen.
hebo te stream, sto ga prave ako kurcu nevalja
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 25 sep 2013, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Džaba što gnabry pređe kad je glup..i tu loptu izgubi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.