AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
imal ko kakav dobar link 
Al je ovaj Markinjo igracina haha lik fuli dva puta citav fudbal
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
ovaj markinjo stvarno pojma nema
dajte link,neki dobar,hljeeba vam
Brate ja gledam na sopcastu,ovi ostali katastrofa,instaliraj ga sad dok je poluvrijeme ne treba ti 5 minuta.robery20 je napisao/la:dajte link,neki dobar,hljeeba vam
Prvo poluvrijeme ocajno sa obje strane
ma uci ce sad totti i ljajic a trebali bi njih dvojica vani ili bar markinjo
Daj Ljajića Garciaaaaaaaa. Bilo bi šteta kiksati protiv ovako "slabe" Sampdorie
GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL
Benatiaaaaaaaaaaa igracino
Benatiaaaaaaaaaaa igracino
Kako je pjanic odigrao?
Gervinho ga zabi napokon hehe,vodimo 2:0
Pjanic je solidno odigrao
Pjanic je solidno odigrao
Rekao sam da ovo Roma mora iskoristiti i iskoristili su to na najbolji mogući način. Sa ovim timom mogu završiti u top tri i eto Lige prvaka i novca.
Lijepo je vidjeti da je Miralem odigrao devedeset minuta.
Ko je asistirao Benatia-i?
Lijepo je vidjeti da je Miralem odigrao devedeset minuta.
Ko je asistirao Benatia-i?
Kraj tekme
Dobismo i ovaj mec,sada sa 2:0.I dalje smo na prvoj poziciji,isfuravanje sviju mi ahaha bravo momci.
Benatia i Gervinho po meni su bili najbolji a Markinjo bez premca je bio najgori,opet nam je sredina strasno odigrala i opet smo pokazali da imamo poslije Juveta vjerovatno i najbolju sredinu u Italiji.
Sada slijedi mec sa uvijek nezgodnom Bolonjom ali nadam se da cemo i njih dobiti i vratiti im za proslogodisnji poraz na Olimpiku.
FORZA ROMA
Dobismo i ovaj mec,sada sa 2:0.I dalje smo na prvoj poziciji,isfuravanje sviju mi ahaha bravo momci.
Benatia i Gervinho po meni su bili najbolji a Markinjo bez premca je bio najgori,opet nam je sredina strasno odigrala i opet smo pokazali da imamo poslije Juveta vjerovatno i najbolju sredinu u Italiji.
Sada slijedi mec sa uvijek nezgodnom Bolonjom ali nadam se da cemo i njih dobiti i vratiti im za proslogodisnji poraz na Olimpiku.
FORZA ROMA
hoce da nam trenera iskljuce, eto vam sad
protiv bologne ucekujem tottija sa ljajicem i gervinhom pa da malo dajemo i u prvom golove
borielo je bio opasniji po svoj gol, kako frajer hladno asistira liku za šansu
protiv bologne ucekujem tottija sa ljajicem i gervinhom pa da malo dajemo i u prvom golove
borielo je bio opasniji po svoj gol, kako frajer hladno asistira liku za šansu
nema potpisa
Benatia je nagrađen golom za sve što je uradio u prvih 5 kola,a po meni je strašno odigrao svaku tekmu.
Ja ću se protiv Bologne uključiti u drugom poluvremenu, jer nema potrebe da gledam prvih 45 min
opet nismo dali gol u prvom,ali zato meljemo protivnike u drugom pol. Čak nas ni povreda Maicona nije omela, šteta što Ljajić nije imao priliku da zaigra,ali zgusnut je raspored,taman protiv bologne može od prve min.početi. Oni su nam dužni i s meča u Bologni kad smo 2x vodili a na kraju 3-3 i s utak. na olimpicu.
BRAVO RUDI, BRAVO GIALLOROSSI, FORZA ROMA
Ja ću se protiv Bologne uključiti u drugom poluvremenu, jer nema potrebe da gledam prvih 45 min
BRAVO RUDI, BRAVO GIALLOROSSI, FORZA ROMA
Benatia opasan stoper, nisam verovao da ce ovako dobro da igra...
- anelbavarac
- Kontakt:
Napokon Roma pokazuje onu igru koja je u skladu s imenom,tradicijom,navijacima...
Velike zasluge idu Garciji koji je donio novi napadacki nogomet,nogomet sa puno ljepote
Ova ekipa definitivno ima i glavu i rep,i sigurno je jedan od glavnih kandidata za Scudetto.
Velike zasluge idu Garciji koji je donio novi napadacki nogomet,nogomet sa puno ljepote
Ova ekipa definitivno ima i glavu i rep,i sigurno je jedan od glavnih kandidata za Scudetto.
-
Evil Genius II
tesko je reci.anelbavarac je napisao/la:sigurno je jedan od glavnih kandidata za Scudetto.
roma jos nije igrala protiv nekog veceg/jaceg kluba tako da cemo njenu pravu jacinu saznati tek u derbijima sa interom i napolijem. ako tu izvuku pozitivne rezultate a ovamo nastave uredno skupljati bodove protiv slabijih onda bi se i mogli ukljuciti u borbu za titulu. ovako, zasad, ipak plasman u evropu je taj neki cilj.
inace, ne odgledah tekmu, vidio sam samo golove. sta je to bilo sa rudijem, kakav crveni karton?
- francobaresi
- Kontakt:
Kao prvo čestitke na pobjedi , odnosno na fenomenalnom startu sezone.Evil Genius II je napisao/la:tesko je reci.anelbavarac je napisao/la:sigurno je jedan od glavnih kandidata za Scudetto.
roma jos nije igrala protiv nekog veceg/jaceg kluba tako da cemo njenu pravu jacinu saznati tek u derbijima sa interom i napolijem. ako tu izvuku pozitivne rezultate a ovamo nastave uredno skupljati bodove protiv slabijih onda bi se i mogli ukljuciti u borbu za titulu. ovako, zasad, ipak plasman u evropu je taj neki cilj.
inace, ne odgledah tekmu, vidio sam samo golove. sta je to bilo sa rudijem, kakav crveni karton?
Kažeš da Roma nije igrala još protiv većeg odnosno jačeg protivnika, nije valjda da si zaboravio da se prvenstvo osvaja upravo na ovim "malim" utakmicama , a takve ova Roma ove sezone riješava bez poteškoća.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.