Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
Pepe najbolji dosad, za Ramosa je Maldini.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
U cemu je problem momciluko, ekipa koja je na posljednjem mjestu tabele logicno da je najlosijaAmar Dzeko je napisao/la:Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
evo tabela koja to dokazuje
18 Previous rank: 20 Osasuna 6 1 0 5 5 12 -7 3 L W L L L
19 Previous rank: 18 Almería 6 0 3 3 10 15 -5 3 L D L D D
20 Previous rank: 15 Elche 5 0 3 2 4 8 -4 3
Ostavi se fudbala nije to za tebe.MrShadow je napisao/la:U cemu je problem momciluko, ekipa koja je na posljednjem mjestu tabele logicno da je najlosijaAmar Dzeko je napisao/la:Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
Prijateljski savjet.
Idi cjepaj drva il nesto.
- RickBlaine
- Kontakt:
Prosla sezona. Sad ih moze jedino uvlacit :kava:Dzoni je napisao/la:Idi cjepaj drva il nesto.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Bolidu, Elche ima utakmicu manje od tih. Pa ko sve danas navija za Barcelonu, tocno se sramimMrShadow je napisao/la:U cemu je problem momciluko, ekipa koja je na posljednjem mjestu tabele logicno da je najlosijaAmar Dzeko je napisao/la:Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pa kako vas nije stid, potrosite tolike pare dovodeci silne igrace i na kraju se vadite time kako Elche ima utakmicu manje i kako ipak nisu najlosiji pa je eto i ok ako im ne zabijete gol. Fuj, kao i cijeli klub.Lillard je napisao/la:Bolidu, Elche ima utakmicu manje od tih. Pa ko sve danas navija za Barcelonu, tocno se sramimMrShadow je napisao/la:U cemu je problem momciluko, ekipa koja je na posljednjem mjestu tabele logicno da je najlosijaAmar Dzeko je napisao/la:Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
20 Previous rank: 15 Elche 5 0 3 2 4 8 -4 3![]()
Ebe se meni koliko imaju utakmica, niti ih pratim niti me zanimaju, cinjenica je da su karin* od ekipa, a cinjenica je da je i Real jos veca karin* od ekipe sto im ne moze gola zabit.
Zadnja izmjena: MrShadow, dana/u 25 sep 2013, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
- RickBlaine
- Kontakt:
Fino si oblatio svoj klub :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Samo sam ustvrdio da ti matematika nije jaca strana te da Elche nije najlosija momcad lige. A ovo drugo, nisam ti ja za Real 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Poklon slobodnjak od sudije.
Najveci svih vremena----

- KapioFootball
- Kontakt:
iz slobodnog poklonjenog od sudije, drugacije ga nebi ni zabioKapioFootball je napisao/la:Gospodin
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Babuka 
Ronaldo - Isco - Bale
Fakat, ovo ni u basketu sudija neb' dosudio kao prekršaj. 
Jao Khedire.

Jao Khedire.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 25 sep 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
nije bas samo zahvala sudiji , ima tu i golmana , piplica bi ovo odbranio, al necu da se zalim , cekam real na kladari 
Fakat sudija , pogrijesi faul na 30 metara od gola.
asi gana el Madrid
asi gana el Madrid
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bgm Khedira zakacio koljenom malo ovog igraca
Hajmo svi zajedno hvala sudija 
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 25 sep 2013, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
- KapioFootball
- Kontakt:
Nije penal, treba imati znanja...MrShadow je napisao/la:iz slobodnog poklonjenog od sudije, drugacije ga nebi ni zabioKapioFootball je napisao/la:Gospodin
HALA MADRID!!!
Taman da je na 50 metara od gola, kakve veze ima ako je upravo iz tog prekida pao gol? Zbezeve ti čaPri...Raul_64 je napisao/la:Fakat sudija , pogrijesi faul na 30 metara od gola.
asi gana el Madrid
Penal nije bio, al' je Khedira trebao biti opomenut' par minuta prije toga kad je loptu uhvatio u ruke, onako momački.
Moja lopta, 'ajmo razlaz...
Dobar gol
0-1
" onclick="window.open(this.href);return false;
0-1
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.