Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
haha et prosli smo ljudi sta ste se uspanicarili hah 
BRAVO! HVALA WBA!
Moramo popraviti ove penale, za svaki slucaj
Moramo popraviti ove penale, za svaki slucaj
Bravo momci, idemo dalje skupljat iskustvo
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
prvo kolo najnebitnijeg kupa na svijetu, meni srce hlupa ko ludo , bem ti penale 
Vođa zna.
E sad će nas zguzit Ep,lp,kup jedan,drugi a sve teške utakmice
Idemo na Chelsea
Idemo na Chelsea
Bit ce dobra tekma vas protiv Chelsea . Cestitam , nadam se da cete vi osvojiti ovaj kup , et' samo da prekinete crnu seriju .
nedim1993 je napisao/la:prvo kolo najnebitnijeg kupa na svijetu, meni srce hlupa ko ludo , bem ti penale
Zar nije trece?
Nisi jedini, svaki mec je bitan a pogotovo jer smo jos uvijek u svim mogucim takmicenjima konkurenti da osvojimo trofej
- frankqqqqq
- Kontakt:
Protiv komšija poslat opet ovakvu ekipu, nek se izigraju djeca malo 
A sad ozbiljno, od mladića me stvarno impresionirao Hayden. Mogao bi ono dobar zadnji vezni bit, mada je njegova primarna pozicija štoper ali se danas odlično pokazao na toj poziciji, bukvalno je odigrao premijerligašku tekmu jer je ono prvi tim WBA-a bio. Nadam se da će nastavit napredovat, tek mu je 18 godina, mogao bi bit solidan igrač.
Moj Bellerin nije igrao na prirodnoj poziciji, ali je ipak odradio dobar posao, da je igrao na beku ili krilu bilo bi to puno bolje. Igru Gnabrya i Rya nije vrijedno spominjat..
A sad ozbiljno, od mladića me stvarno impresionirao Hayden. Mogao bi ono dobar zadnji vezni bit, mada je njegova primarna pozicija štoper ali se danas odlično pokazao na toj poziciji, bukvalno je odigrao premijerligašku tekmu jer je ono prvi tim WBA-a bio. Nadam se da će nastavit napredovat, tek mu je 18 godina, mogao bi bit solidan igrač.
Moj Bellerin nije igrao na prirodnoj poziciji, ali je ipak odradio dobar posao, da je igrao na beku ili krilu bilo bi to puno bolje. Igru Gnabrya i Rya nije vrijedno spominjat..
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 25 sep 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu ukljucio sam se tek minut prije kraja produzetaka ali za ove penale mogu reci da su samo igraci WBA po golu sutali prosli bi jer ona rupa Fabianski nista ne moze da skine.
Drago mi je sto smo prosli zbog ovih mladih igraca koji ce dobiti jos sanse da ubiljeze nastupe i steknu nekakvo iskustvo.
Drago mi je sto smo prosli zbog ovih mladih igraca koji ce dobiti jos sanse da ubiljeze nastupe i steknu nekakvo iskustvo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ako neko nadje Bendtnerov promasaj nek postavi, nisam to upratio 
prvo je top timoveAA23 je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:prvo kolo najnebitnijeg kupa na svijetu, meni srce hlupa ko ludo , bem ti penale
Zar nije trece?
Nisi jedini, svaki mec je bitan a pogotovo jer smo jos uvijek u svim mogucim takmicenjima konkurenti da osvojimo trofej
a više bi volio da smo ispali, valja se sad prcat sa čelzijem, valjda opet djeca izadju.
paja. rupa je skinula peti penal
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 25 sep 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Pogodi ko te doveo do penala, nemoj letit pred rudu.BigBigBang je napisao/la:Nisam gledao utakmicu ukljucio sam se tek minut prije kraja produzetaka ali za ove penale mogu reci da su samo igraci WBA po golu sutali prosli bi jer ona rupa Fabianski nista ne moze da skine.
Nek nabijaju kondicije, bar ce znati uletiti kada (ne)budu zatrebali i bice vise azurni, to je njima samo bolje a nek ovi nasi odmaraju.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Evo vidim da smo Chelsea izvukli, hebiga tu ispadamo Chelseava druga ekipa je u rangu njihove prve i sigurno je dosta jaca od nase mix ekipe koja ce istrcati.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Hahahaha, jarane, pa nije sad bas da se skupe svakih 15 dana pred zgradom da bace na male, treniraju ba dva puta dnevno, kakva kondicijaAA23 je napisao/la:Nek nabijaju kondicije, bar ce znati uletiti kada (ne)budu zatrebali i bice vise azurni, to je njima samo bolje a nek ovi nasi odmaraju.
što je najgore tekma se izgleda igraju sedmicu prije liverpoola pa dortmunda i mancestera. 4 derbija u tako kratkom roku 
Vođa zna.
Chuba Apkom,najmladji i najbolji od sve djece 
Sto se ti lozis sam na ove crncechily-rz je napisao/la:Chuba Apkom,najmladji i najbolji od sve djece
lijepo je što su pokazali mentalitet pobjednika, sjetimo se prošle godine da je prvi tim ispao od trećeligaša na penale
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.