Lako ćemo mi za jednog Neutrala. Al šta ako Sarajevo dobije bodove, jel najavljena balvan revolucija pod Manjačom?Armageddon2012 je napisao/la:ako borac dobije bodove,ocekujem da ovaj "neutralni" svisne od muke.
dajte covjeku nesto za smirenje,jbt
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ja mislim da su na tribinama bili mudzahedini, a sjajnim nogometasima borca iz banjaluke je laksativ ubacen u jelo prije utakmice da im onemoguci dobru partiju a svi znamo da je borac najjaci kolektiv u BiH. takodjer se sumnja da su avionom iz zraka prema navijacima borca bacana radioaktivna sredstva, prema srpskoj nejaci...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Neutral je napisao/la:@Bagrcavi
Nije, nego je nasrnuo na golmana da ga u komu pošalje. Po tebi je trčanje štafete opasnije od napada na igrača
PRAVDA ZA ŠUPUTA I ZA SRPSKU NEJAČ IZ PIONIRSKE !!!
DRUG NEBI TI PUNCA
Jel bgt ovo Raspudic ili strasno lici na ovog lika,jel moguce da je dosao bas sa navijacima ovako na gostovanjeArmageddon2012 je napisao/la:ako borac dobije bodove,ocekujem da ovaj "neutralni" svisne od muke.
dajte covjeku nesto za smirenje,jbt

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 sep 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jašta, ta odluka komisije mi je trenutno najvažnija stvar u životuArmageddon2012 je napisao/la:ako borac dobije bodove,ocekujem da ovaj "neutralni" svisne od muke.
dajte covjeku nesto nek se smiri,jbt
U nas kada spomeneš pravila odmah se ljudi nasekiraju. Jedni su već počeli sa politikom. Neka se drže pravila i to je to, nebitno ko će pobijediti 3:0
Ja sam ti inače vatreni navijač Sarajeva, Mahir Karić mi je najdraži igrač!
@Bagrcavi
Ne pogađa ali mi ide na živce ovo što se upravo dešava nakon utakmice. Predstavljaju Sarajevo (grad) kao neko selo i iznose notorne laži.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jel ti smeta ovo samo u vezi Sarajeva, ili ti smeta kad inace ovakvi i mediji predstavljaju neku sredinu kao ''ovo'' ili ''ono'' i iznose lazi?Neutral je napisao/la: @Bagrcavi
Ne pogađa ali mi ide na živce ovo što se upravo dešava nakon utakmice. Predstavljaju Sarajevo (grad) kao neko selo i iznose notorne laži.
...Život za Široki...
Ima jednostavno riješenje. Svaku utakmicu prekidati upadom na teren, pa malo bacati baklje ili nešto jače prema protivnicima, zatim polako za satak vremena isprazniti tribinu sa domaćim navijačima i konačno optužiti goste da su krivci jer naravno sve je normalno bilo onako kako je to inače u glavnom nam gradu.
Samo ima jedan mali problem koji glasi da će ubuduće svaki domaćin kad mu se prohtije prekidati nasilno utakmicu pa potom optužiti goste ako nisu htijeli u roku od par sati da se vrate na teren. I još ima raje iz bratskih klubova koji ovo podržavaju
Samo ima jedan mali problem koji glasi da će ubuduće svaki domaćin kad mu se prohtije prekidati nasilno utakmicu pa potom optužiti goste ako nisu htijeli u roku od par sati da se vrate na teren. I još ima raje iz bratskih klubova koji ovo podržavaju
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Misliš da se iko ozbiljan obazire na njihova trabunjanja?Neutral je napisao/la:Predstavljaju Sarajevo (grad) kao neko selo i iznose notorne laži.
Mada, dobro mi dođu ovako na volej da se sprdam s njima cijelu noć
- Armageddon2012
- Kontakt:
da,bio je boka danas sa navijacima,i nije mu to prvi putmiky_hz je napisao/la:Jel bgt ovo Raspudic ili strasno lici na ovog lika,jel moguce da je dosao bas sa navijacima ovako na gostovanjeArmageddon2012 je napisao/la:ako borac dobije bodove,ocekujem da ovaj "neutralni" svisne od muke.
dajte covjeku nesto za smirenje,jbtnestvarno mi majkemi,dal je ovoliko lud lik
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
To je recept za titulu. ali bolja je opcija sa udarcem igrača, onda imaš sve uslove da uzmeš tri boda, a ne moraš prazniti tribinu samo neodgovornog pojedinca pomakneš i ekstra 45 boba kući. treba nešto patentirati i za gostovanjemiki651 je napisao/la:Ima jednostavno riješenje. Svaku utakmicu prekidati upadom na teren, pa malo bacati baklje ili nešto jače prema protivnicima, zatim polako za satak vremena isprazniti tribinu sa domaćim navijačima i konačno optužiti goste da su krivci jer naravno sve je normalno bilo onako kako je to inače u glavnom nam gradu.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Treba onog hordasa pripremati za OI 2016..jes usitnio zadnjih 20 metara 
onaj pitar zayebo Luciu Kimani sa ovim šprintom, ona ne bi došla do kraja, izgubila bi se negdje na terenu
DRUG NEBI TI PUNCA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: $: Premijer liga BiH - opcenito
Toliko o podmanjačkom nivou komunikacijefredi je napisao/la: Najavljena je balvan revolucija pod tvojom starom
ŠB_Fidelis je napisao/la:Jel ti smeta ovo samo u vezi Sarajeva, ili ti smeta kad inace ovakvi i mediji predstavljaju neku sredinu kao ''ovo'' ili ''ono'' i iznose lazi?Neutral je napisao/la: @Bagrcavi
Smeta mi sve što nije u skladu sa pravilima i zakonom države BiH. Samo u nas nisu prihvatili prijedlog zakona o sportu jer se i dalje slobodno može bez kazne negirati država BiH na tribinama. Nekome to i dalje odgovara, pametan si, znaš i sam kome
TMmanija2012 je napisao/la:Treba onog hordasa pripremati za OI 2016..jes usitnio zadnjih 20 metara
bagrcavi je napisao/la:onaj pitar zayebo Luciu Kimani sa ovim šprintom, ona ne bi došla do kraja, izgubila bi se negdje na terenu
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 25 sep 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Meni je jedino zao ako bude derbi bez publike..a ko ce dobiti bodove svejedno mi..a realno Borcu idu bodovi.
Sa covjekom ljudski a sa...DukeOfWellington je napisao/la:Toliko o podmanjačkom nivou komunikacijefredi je napisao/la: Najavljena je balvan revolucija pod tvojom starom
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio na pitanje.Neutral je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Jel ti smeta ovo samo u vezi Sarajeva, ili ti smeta kad inace ovakvi i mediji predstavljaju neku sredinu kao ''ovo'' ili ''ono'' i iznose lazi?Neutral je napisao/la: @Bagrcavi
Smeta mi sve što nije u skladu sa pravilima i zakonom države BiH. Samo u nas nisu prihvatili prijedlog zakona o sportu jer se i dalje slobodno može bez kazne negirati država BiH na tribinama. Nekome to i dalje odgovara, pametan si, znaš i sam kome![]()
Znaci, po toj logici, ako tebi netko ''ne odgovara'', odnosno ako imas osjecaj da ti netko ''negira drzavu'', onda je u redu da se ta sredina ili grad predstavlja po volji kako hoce i umije te generalizira, no questions asked, dok za ''patriotski nastrojene'' gradove ne vrijede ista pravila samo zato sto po defaultu ''ne negiraju drzavu''?
Nema mi sta odgovarati ili ne odgovarati, isti mi je vrag, drzava ne funkcionira, nije egalitarna i treba temeljitu restrukturu, to su cinjenice, a sad ako se tebi trazi po tribinama pojedince koji je negiraju (sad, ovisi na koji nacin, i to bi trebao pojasniti) i iz kojih osobnih ili kolektivnih razloga, ti slobodno trazi, ali ponovno fulas poantu.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 25 sep 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Sutra u 2 promjene na tabeli na prvo mjesto nakon ovog kola izbija Sarajevo
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dakako. Ja sam odavno sugerisao administratoru foruma da mu nije pametno da dopušta da se po ovom forumu okuplja svakakav polusvijet, ja kako znam forum za polusvijet postoji i to na slijedećem linku:fredi je napisao/la: Sa covjekom ljudski a sa...
http://banjalukaforum.com/index.php
Ali se pomenuti administrator ne slaže se mnom i smatra da je na ovom forumu dobrodoš'o i polusvijet. Njegov forum - njegova pravila.
Naravno, ja sam pristran jer u Sarajevu, Zenici, Mostaru (istok), Tuzli itd ne negiraju državu u kojoj žive. Halali!
Nema tu ne odgovara, odgovara. Svi su pred zakonom isti ali u nas to nije tako.
Nema tu ne odgovara, odgovara. Svi su pred zakonom isti ali u nas to nije tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.