Sretjouschtipak je napisao/la:Sojitju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sretjouschtipak je napisao/la:Sojitju
Kurbane cemo odma isprzit u tavi,moramo malo i mezit.ronweasley je napisao/la:![]()
Nego hoćete li piti za Bajram? Ipak je utakmica, nije lako pratiti repku bez da se popije bar jedno pivce za živce.
CashMan je napisao/la:Sretjo
Što mene ljubavi?uschtipak je napisao/la:O'kleN iskacete?![]()
![]()
CashMan je napisao/la:Sretjo
@Rona, evo hotje Sojitj da te posalje po recept.![]()
Ja ću čitati Bukowskogronweasley je napisao/la:![]()
Nego hoćete li piti za Bajram? Ipak je utakmica, nije lako pratiti repku bez da se popije bar jedno pivce za živce.
Neka te sad ce ispit.nedim1993 je napisao/la:odo spavat, opet se od teme pravi ciganluk
podsjetiću vas ujutru ako ne zaboravim, Ispit mi je danas u 10.AgresivnoDjubre je napisao/la:Neka te sad ce ispit.nedim1993 je napisao/la:odo spavat, opet se od teme pravi ciganluk
Zavrsio sam seriju,postenski sam ga otreso na plocice.nedim1993 je napisao/la:
podsjetiću vas ujutru ako ne zaboravim, Ispit mi je danas u 10.
a ti pazi na cijenu oraha pred Bajram i završi seriju
zato je i kikiriki poskupio, picke monopolističke.AgresivnoDjubre je napisao/la:Zavrsio sam seriju,postenski sam ga otreso na plocice.nedim1993 je napisao/la:
podsjetiću vas ujutru ako ne zaboravim, Ispit mi je danas u 10.
a ti pazi na cijenu oraha pred Bajram i završi seriju
A spast ce cijena oraha ovo je pred prodaju karata,da raja ima sta jest dok stoji u redu.
Ma sta je sad to ?samo_lijevo je napisao/la:Djubre mozes i drobnjacu spremiti za utakmice.
Odakle ti to da je kikiriki poskupio,jest u obdanistu.nedim1993 je napisao/la:
zato je i kikiriki poskupio, picke monopolističke.
i đeš na pločice, lijepiš ih ponovo ?
Od cega se sastoji ta pita ?samo_lijevo je napisao/la:Pita brate.
od crijeva.eto ko ne znas.AgresivnoDjubre je napisao/la:Od cega se sastoji ta pita ?samo_lijevo je napisao/la:Pita brate.