FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

irh
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la irh » 26 sep 2013, 00:20

Shanks je napisao/la:@irh ne navija on za Sarajevo, to je njemu samo izgovor da pravi sr*nja.

Ma sigurno pravi navijač se takvim stvarima se neće baviti. Samo je zanimljivo da se sada pola foruma bavi time jesu li ga trebali tući ili nisu. Za mene je to potpuno nebitna stvar. Bitna je šteta koja se klubu nanosi.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 26 sep 2013, 00:21

"On voli Saraj*vo srcem je Hordas Husref Musemic jedan je od nas"

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 sep 2013, 00:21

hearts je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Dodjite i navijajte za nas dok traje zabrana :lol:
Je li džaba ulaz za nas ? Treba li koga zaganjati bakljom ako vam trebaju tri boda ? :D
Igramo uskoro protiv Zelje, ali na Grbavici :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 sep 2013, 00:22

1L8F9C2 je napisao/la: Opet se ponavljam. Ti si taj koji me prvi citirao i poceo da smara. Ili si senilan ili ne znas da skontas da si prvi poceo ;) Evo nesto prije spavanja o tvom strucnjaku, koji trenutno vodi klub koji igra jedan od najgori fudbala poslije rata.

"Nisam ni gledao izvođenje penala. Melunović nikome nije ni rekao da izvodi penal :lol: , uzeo je sam da izvodi. Nemamo nešto specijalno igača koji izvodi penale. Definitivno nemamo određenog igrača zadužnog za penale " rekao je Musemic :mrgreen:

;)
Ovo ono kao pobjeđivaćemo sa stilom ? Od DJ-a ?

Peglaš
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 26 sep 2013, 00:24

sjever je napisao/la:Neko bi trebao da opomene @Banjalucki lesinar 2 koji ovdje JAVNO priželjkuje ili priziva SMRT... :shock: PA ŠTA JE OVO NA NAŠOJ TEMI ???
ja stvarno ne znam sta ti citas, al fino covjek govori.

High

Post Postao/la High » 26 sep 2013, 00:24

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 sep 2013, 00:26

hearts je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la: Opet se ponavljam. Ti si taj koji me prvi citirao i poceo da smara. Ili si senilan ili ne znas da skontas da si prvi poceo ;) Evo nesto prije spavanja o tvom strucnjaku, koji trenutno vodi klub koji igra jedan od najgori fudbala poslije rata.

"Nisam ni gledao izvođenje penala. Melunović nikome nije ni rekao da izvodi penal :lol: , uzeo je sam da izvodi. Nemamo nešto specijalno igača koji izvodi penale. Definitivno nemamo određenog igrača zadužnog za penale " rekao je Musemic :mrgreen:

;)
Ovo ono kao pobjeđivaćemo sa stilom ? Od DJ-a ?

Peglaš
Nije nije ovo je ono da je "sreca" kriva ili da su "stative malo deblje" :mrgreen:

Banjalucki lesinar 2
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki lesinar 2 » 26 sep 2013, 00:31

Jel zna neko kad ce vam Bilbija moci igrati?
? " ?

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 26 sep 2013, 00:34

Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:Jel zna neko kad ce vam Bilbija moci igrati?
tek na proljece...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 sep 2013, 00:37

mikeaziz je napisao/la: tek na proljece...
E to je jedan veliki minus naše uprave, zašto su dovodili igrača koji nema sređene papire i koje ne može srediti do proljeće, samo džaba uzimati platu. Više šanse je trebao dobijati Plakalo....

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 26 sep 2013, 00:40

hilmo je napisao/la:
E to je jedan veliki minus naše uprave, zašto su dovodili igrača koji nema sređene papire i koje ne može srediti do proljeće, samo džaba uzimati platu. Više šanse je trebao dobijati Plakalo....
Doveli su ga zato sto je dobar igrac i nije bio skup bas iz ovih razloga, a do proljeca bi ga sigurno neko uzeo i pojacao se. Borac, Zeljeznicar, Zrinjski... Zato su pozurili i neka su.

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 sep 2013, 00:41

hilmo je napisao/la:
Lijepo je imati ovakog igraca na proljece spremnog za igru. Niko nije znao da ce biti problem sa papirima ovako izrazen.

Banjalucki lesinar 2
Kontakt:

Post Postao/la Banjalucki lesinar 2 » 26 sep 2013, 00:43

1L8F9C2 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Lijepo je imati ovakog igraca na proljece spremnog za igru. Niko nije znao da ce biti problem sa papirima ovako izrazen.
Mi galamili na nasu upravu kad su nam to rekli za jedan od razloga sto nece da ga dovedu a izgleda da su ipak bili u pravu :D
? " ?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 sep 2013, 01:19

Abdulah Ibraković, sportski direktor FK Sarajeva, na prvom kriznom sastanku, koji je uslijedio nakon prekida, sudija je donio odluku da se susret nastavi, pozvao igrače da se vrate na teren, a policija je garantovala sigurnost.

"Tada su čelnici Borca zatražili da se isprazni sjeverna tribina, što je kasnije i učinjeno. U međuvremenu su se iz Borca telefonom konsultovali s nekim i njihovi igrači su otišli na tuširanje i nisu htjeli da izađu na teren", objašnjava Ibraković.

Ističe da niko od igrača Borca nije primio nikakav udarac i podsjeća na utakmicu iz 2004. godine u Banjoj Luci.

"Tada je udaren igrač Sarajeva Mirnel Sadović. Potom je ispražnjen stadion, a čelnici Sarajeva su odbili da igrači izađu na teren i Borcu su dodijeljena tri boda. Mislim da su večeras bili stvoreni svi uslovi da se utakmica nastavi, tako da očekujem da tri boda budu upisana nama", kazao je sportski direktor tima s Koševa.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 26 sep 2013, 02:45

Dosta o policiji...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 26 sep 2013, 03:03

Ne znam sto je moj komentar bio problem????????????????????????????????????????????????
Ovo mi se nekoliko puta desava, da bez i jednog valjanog razloga mi se brise komentar.
Volio bih da sa ovom osobom koja brise postove sjedem i popijem kafu samo da mi objasni kakav smisao nalazi u onim komentarima koji nisu vezani ni za klub, ni za navijace nego za međusobno prepucavanje pojedinih likova koji se citiraju do besvijesti.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 sep 2013, 03:11

jel stigla ona baklja do tribine lešinara i je li za sve povod bio transparent ?

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 26 sep 2013, 03:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:vidis ti sta uradise 2-3 narkomancica. Pa to je sevap izdegenecit
vrućim penisima..šala ozb. ko hoće belaj nek ide fino nek se organizuje 5 specijalaca 5 njih pa nek vagaju mu.da

sramota!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 sep 2013, 07:44

Neutral je napisao/la:Abdulah Ibraković, sportski direktor FK Sarajeva, na prvom kriznom sastanku, koji je uslijedio nakon prekida, sudija je donio odluku da se susret nastavi, pozvao igrače da se vrate na teren, a policija je garantovala sigurnost.

"Tada su čelnici Borca zatražili da se isprazni sjeverna tribina, što je kasnije i učinjeno. U međuvremenu su se iz Borca telefonom konsultovali s nekim i njihovi igrači su otišli na tuširanje i nisu htjeli da izađu na teren", objašnjava Ibraković.

Ističe da niko od igrača Borca nije primio nikakav udarac i podsjeća na utakmicu iz 2004. godine u Banjoj Luci.

"Tada je udaren igrač Sarajeva Mirnel Sadović. Potom je ispražnjen stadion, a čelnici Sarajeva su odbili da igrači izađu na teren i Borcu su dodijeljena tri boda. Mislim da su večeras bili stvoreni svi uslovi da se utakmica nastavi, tako da očekujem da tri boda budu upisana nama", kazao je sportski direktor tima s Koševa.
Sinoc mi je nekoliko puta kroz glavu prosla ova utakmica. Ni tada, a ni danas mi nije bilo jasno kako je ta utakmica mogla biti registrovana za Borac. Sada sinocnja utakmica dosta podsjeca upravo na tu iz Banja Luke, s tim da su akteri zamjenjeni, ali ovaj put ne vjerujem da ce Sarajevo bolje proci.

Nadam se da je ovo sto Ibrakovic govori istina, jer daje bolje sanse Sarajevu. Iako, poslije prekida slabo me ovo ista i zanima, pobjeda ili poraz za zelenim stolom je nesto najgore u sportu. Cinjenica je da je utakmica prekinuta u trenutku kada su navijaci i igraci bili na vrhuncu, bio sam siguran da ce pasti gol, jer ostalo je 20 minuta do kraja utakmice. Bio je to derbi, utakmica za prvo mjesto, a zbog par nafuranih likova dobilo smo pricu o kaznama, suspenzijama, zasjedanjima komisija, nacionalnoj netrpeljivosti i vise nikoga ne zanima prica o utakmici za prvo jesto. :|
#divovi

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 26 sep 2013, 08:19

Ovdje je stvar poprilicno jasna, sve osim dodjele tri boda Borcu je apsurdno. Molim te lijepo, navijaci udju na teren, sefuju, gazduju i treba nastavit utakmicu ? Nigdje veze. . .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, bavaracmujo, bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], miguelramos, MokraKifla, Najprvi, Rajvosa4ever, sarajevo19461987 i 77 gostiju.