FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bhsport
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bhsport » 26 sep 2013, 08:39

Steta, par papaka unisti dobru tekmu i nanese stetu pitarima. U trenutcima kada je go visio u zraku a samim tim i izbijanje na celo tabele, idioti uradi ovako nesto.
Trajno im zabraniti ulaz na sve sportske priredbe a ovog sto je bacio baklju odvesti u Zenicu da trenira sa Mileusnicem decko ima talenat i tehniku za bacanje koplja ko malo ko.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 26 sep 2013, 09:57

Bez imalo zelje da amnestiram odgovornost ovim huliganima, moram reci da obezbjedjenje i policija izgledaju smijesno. Jbt kad se poredaju ispred tribine covjek bi rekao da se ne moze mrav provuci pored njih, uzdignu glave do neba i nesto se kofrce. Realnost je da im desetak mladica napravi diverziju od koje se totalno pogube.

[youtube][/youtube]
#divovi

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 sep 2013, 10:15

Cuj Borac trazio da se isprazni sjever, pa to delegat utvrdi sta i kako dalje, i da li se stvore uslovi za nastavak, a realno ne bi je ni vi nastavili u Banja Luci da se ovo desilo i zato nemoj da se kofrcite uokolo, nego pomalo emancipujte svoje ove debile na sjeveru i nek malo sjasu sa kompleksa dokazivanja ovim iz Drezdena, jer Horde Zla i Lesinari su dvije najseljackije grupe u drzavi.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 26 sep 2013, 10:16

Ne znam ko moze zaliti ovog debila, i neka su ga zgazili, trebali su jos. Drgo treba biti kaznjeni policija i obezjeđenje kako im stalno unesu baklje, to je znak da sarađuju sa njima. Ja idem na Kosevo 17 godina, al evo sada cu polako da odustajem od utakmica iako sam veci navijac nego ovi sto se prestavljaju na Sjveru, ja ovo nikad nebi uradio klubu kojeg volim svim srcem. Za mene je en pomljivo da nesta vopolis, a namjerno radis stetu. Zadnje 2 godine najveci dusman kluba su ovi takozvani navijaci, a oni ne znaju 3 igraca Sarajeva. Onda se cudimo sto je sinoc bio derbi kola, a bilo je 1.500 ljudi smjesno i zalosno. Prepostavljam da ce ova 3 boda otici Borcu nazalost, a mi igrat pred praznim tribinama i mogunost jos gubljenja bodova kuci, i zbog kofga zboog debila koji hoce da kropje kakvo ce Sarajevo da bude. Sada kad imaju slike tih mangupa neka im sloze oprijave, i neka oni otplacuju kaznu koje ce Sarajevo da dobije.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 sep 2013, 10:18

moustapha je napisao/la:Bez imalo zelje da amnestiram odgovornost ovim huliganima, moram reci da obezbjedjenje i policija izgledaju smijesno. Jbt kad se poredaju ispred tribine covjek bi rekao da se ne moze mrav provuci pored njih, uzdignu glave do neba i nesto se kofrce. Realnost je da im desetak mladica napravi diverziju od koje se totalno pogube.

[youtube][/youtube]

totalno si u pravu,nesposobni da urade bilo sta i u principu trebalo bi da plate stetu sarajevu isto kao i sto naplate "obezbjedjenje" utakmice(kazne plus izgubljeni prihod od karata).
ako oni obezbjedjuju odakle baklje,nema sume kao kod nas na jugu pa kazu sakrili ranije ili na sjeveru kazu iznijeli iz prostorija kod vas toga nema dakle samo je do njih kako baklje udju na tribine

ovim glupostima samo dajemo povod anamonima da seru o nemogucnosti suzivota i slicnim sranjima.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 sep 2013, 10:30

i ovo malo raje onih pravih iskrenih navijača će da otjeraju ,ova balavurdija nema pojma sta je navijanje i ljubav prema klubu .sto je najgore oni misle da su mangupi i face sto su uletili u teren :oops:

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 sep 2013, 10:35

juveboy je napisao/la:Ovdje je stvar poprilicno jasna, sve osim dodjele tri boda Borcu je apsurdno. Molim te lijepo, navijaci udju na teren, sefuju, gazduju i treba nastavit utakmicu ? Nigdje veze. . .
[youtube][/youtube]
Nijedan igrac nije napadnut, situacija se rijesila za 3 min. Eh sad sto su igraci borca izasli sa terena "prije" nego su pojedinci i uletili na teren to je vec druga prica. Necu da spominjem da nisu htjeli da izadju i nakon sto su se ispunili svi sigurnosni zahtjevi, sto su navijaci napustili stadion itd
Da je napadnut ijedan igrac borca to bi mi bilo ok da se registruje 0-3, ali ovako... Sve osim 3-0 za nas ili u najgorem slucaju da se utakmica ponovi, je greska i trebamo se zalit'.

ps
Ovih par momaka zasluzuju svaku osudu i pojma nemam odakle im ideja da naprave tako nesto. Takodje oni kerovi ako ne budu kaznjeni za prekomjernu silu, **** onda nasu vlast i policiju i sve :evil:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 sep 2013, 10:42

ja sam od sinoc govorio 0:3,ali je poštenije nastaviti utakmicu a zasto to sad govorim zbog slijedeceg:doci cemo u situaciju da neki klub plati petorici "navijaca" da utrce na teren protivnika u njihovim obiljezljima utakmica se prekine i tako neko osvoji ili izgubi titulu.ovo sinoc ipak nije bilo organizovano,a ni masovno.

sta ako su ta dvojica navijaci borca ili zrinjskog pa dosli da napakoste sarajevu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 26 sep 2013, 10:43

2005 ISTA SITUACIJA IGRACI SARAJEVA U UTAKMICI U GOSTIMA NISU ZELJELI IZACI NA TEREN NAKON NEREDA,NA KRAJU REGISTRIRAN JE RETULTAT 3-0 ZA BORAC.

Kraj price.

Nad Sarajevom se konstantno provode zakoni dok za druge to ne vazi stoga moguce je i da Borcu budu dodijeljeni bodovi.
Strumfovi se pravo zadeverali oko nas :D.
Ti si opet šampion !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 sep 2013, 10:53

simon je napisao/la:2005 ISTA SITUACIJA IGRACI SARAJEVA U UTAKMICI U GOSTIMA NISU ZELJELI IZACI NA TEREN NAKON NEREDA,NA KRAJU REGISTRIRAN JE RETULTAT 3-0 ZA BORAC.

Kraj price.

Nad Sarajevom se konstantno provode zakoni dok za druge to ne vazi stoga moguce je i da Borcu budu dodijeljeni bodovi.
ma jasta jos Vas treba nagraditi sa tri boda ,ako se je na nekom trenirala strogoca onda smo to mi za deset sekundi ruznog skandiranja smo dobili tri utakmice suspenzije i sto je najgore niko se od nas nije bunio

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 26 sep 2013, 10:56

gavran je napisao/la:ja sam od sinoc govorio 0:3,ali je poštenije nastaviti utakmicu a zasto to sad govorim zbog slijedeceg:doci cemo u situaciju da neki klub plati petorici "navijaca" da utrce na teren protivnika u njihovim obiljezljima utakmica se prekine i tako neko osvoji ili izgubi titulu.ovo sinoc ipak nije bilo organizovano,a ni masovno.

sta ako su ta dvojica navijaci borca ili zrinjskog pa dosli da napakoste sarajevu

:lol: :lol: :lol:
onakva lubanja može se samo dovući iz Raške oblasti
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 26 sep 2013, 10:57

simon je napisao/la:2005 ISTA SITUACIJA IGRACI SARAJEVA U UTAKMICI U GOSTIMA NISU ZELJELI IZACI NA TEREN NAKON NEREDA,NA KRAJU REGISTRIRAN JE RETULTAT 3-0 ZA BORAC.

Kraj price.

Ma hajd što su se zadeverali nego jedino oni znaju šta je logično i realno :idea:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 sep 2013, 10:58

moustapha je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Abdulah Ibraković, sportski direktor FK Sarajeva, na prvom kriznom sastanku, koji je uslijedio nakon prekida, sudija je donio odluku da se susret nastavi, pozvao igrače da se vrate na teren, a policija je garantovala sigurnost.

"Tada su čelnici Borca zatražili da se isprazni sjeverna tribina, što je kasnije i učinjeno. U međuvremenu su se iz Borca telefonom konsultovali s nekim i njihovi igrači su otišli na tuširanje i nisu htjeli da izađu na teren", objašnjava Ibraković.

Ističe da niko od igrača Borca nije primio nikakav udarac i podsjeća na utakmicu iz 2004. godine u Banjoj Luci.

"Tada je udaren igrač Sarajeva Mirnel Sadović. Potom je ispražnjen stadion, a čelnici Sarajeva su odbili da igrači izađu na teren i Borcu su dodijeljena tri boda. Mislim da su večeras bili stvoreni svi uslovi da se utakmica nastavi, tako da očekujem da tri boda budu upisana nama", kazao je sportski direktor tima s Koševa.
Sinoc mi je nekoliko puta kroz glavu prosla ova utakmica. Ni tada, a ni danas mi nije bilo jasno kako je ta utakmica mogla biti registrovana za Borac. Sada sinocnja utakmica dosta podsjeca upravo na tu iz Banja Luke, s tim da su akteri zamjenjeni, ali ovaj put ne vjerujem da ce Sarajevo bolje proci.

Nadam se da je ovo sto Ibrakovic govori istina, jer daje bolje sanse Sarajevu. Iako, poslije prekida slabo me ovo ista i zanima, pobjeda ili poraz za zelenim stolom je nesto najgore u sportu. Cinjenica je da je utakmica prekinuta u trenutku kada su navijaci i igraci bili na vrhuncu, bio sam siguran da ce pasti gol, jer ostalo je 20 minuta do kraja utakmice. Bio je to derbi, utakmica za prvo mjesto, a zbog par nafuranih likova dobilo smo pricu o kaznama, suspenzijama, zasjedanjima komisija, nacionalnoj netrpeljivosti i vise nikoga ne zanima prica o utakmici za prvo jesto. :|
Pravila su jasna, nakon prekida ako su stvoreni svi uslovi za nastavak i sudija dao znak a jedna od ekipa nezeli da nastavi, utakmica se registruje kontra te ekipe 3-0, znaci sarajevo doobija

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 sep 2013, 11:04

onako na prvu kad se gleda realno je ocekivati da borac dobije 3-0 ,al kad se malo sagledaju stvari mislim da je naj realnije da se nastavi od 70 minute bez publike,bio sam na sjeveru i svi ce ovo potvrditi da nije bilo organizovanog uljetanja nego da je par klinaca samo smislilo ovaj mastralan plan :oops: ,vecina ljudi je u nevjerici gledala sta se desava,pored toga nisu dirali igrace ,i mislim da je realno ocekivati da se nastavi od 70 min .a Sarajevo ce da fasuje 3 -5 utakmica bez publike

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 sep 2013, 11:19

Stvarno koja je razlika izmedju nas i vas to je cudo umjesto da Vase glavonje osude ovo sto se desilo oni jos traze tri boda stvarno ste bruka **** bodove mozes ih nadoknaditi ima jos puno da se igra

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 sep 2013, 11:25

CARSON je napisao/la:Stvarno koja je razlika izmedju nas i vas to je cudo umjesto da Vase glavonje osude ovo sto se desilo oni jos traze tri boda stvarno ste bruka **** bodove mozes ih nadoknaditi ima jos puno da se igra
Pa normalno da cemo traziti bodove. Zasto nisu izasli ako su ispunjeni svi uslovi za igru?

"Zahvalio bih se policiji na brzoj reakciji, te bi ovim putem poručio da mi je strašno žao zbog svega što se desilo. Par pojedinaca koji su ovo uradili nisu navijači Sarajeva i mi ih ne možemo smatrati takvim. Nisu više dobrodošli na Koševo i mi ćemo učiti sve da im u budućnosti onemogućimo dolazak na naše utakmice. Na kraju bih čestitao i gostujućim igračima na fer i korektnoj igri", dodao je Selimović.

A ovo ako nije osuda ja ne znam sta je...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 26 sep 2013, 11:29

Hordas Doboj je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Stvarno koja je razlika izmedju nas i vas to je cudo umjesto da Vase glavonje osude ovo sto se desilo oni jos traze tri boda stvarno ste bruka **** bodove mozes ih nadoknaditi ima jos puno da se igra
Pa normalno da cemo traziti bodove. Zasto nisu izasli ako su ispunjeni svi uslovi za igru?

"Zahvalio bih se policiji na brzoj reakciji, te bi ovim putem poručio da mi je strašno žao zbog svega što se desilo. Par pojedinaca koji su ovo uradili nisu navijači Sarajeva i mi ih ne možemo smatrati takvim. Nisu više dobrodošli na Koševo i mi ćemo učiti sve da im u budućnosti onemogućimo dolazak na naše utakmice. Na kraju bih čestitao i gostujućim igračima na fer i korektnoj igri", dodao je Selimović.

A ovo ako nije osuda ja ne znam sta je...

Ma nema strasna osuda sve jedan clan uprave Sarajeva trazi da bude registrovana utakmica u Vasu koristi pa ljudi to je ne bitno mene bi bilo stid nakon onoga uopste priscti o tome imaju ljudi koji su zaduzeni za to-

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 sep 2013, 11:35

Sve navijače, kojima je navijačka grupa i ultra furka ispred kluba, nabijem na q. To nisu navijači i takvi ne trebaju biti na stadionima, ne samo u slučaju Sarajeva, nego i svi ostali...

Ne znaju tri igrača i takvi se deklarišku i predstavljaju kao navijači, a obični su divljaci i debili.

Inače, pošteno je da se ponovi utakmica, jer je prekid bio u 71. minuti. Pravila nalažu da se mora odigrati 72. minute, a ukoliko se to ne desi i ovi su odbili nastaviti meč, onda 3:0 i nema tu priče.

Ipak, meni je nekako najrelanije da se tekma registruje postojećim rezultatom, uzimajući u obzir lobi oba kluba i činjenicu da je FK Sarajevo uvijek bio presedan i klub na kojem su se godinama kola lomila i iživljavali se razni anonimusi iz Saveza.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 26 sep 2013, 11:48

Ja tek sad vidim ovaj klip, jesu retardirani. :lol: Klub ostetili, grupu obrukali i jos na kraju batine dobili. :lol:
NO PYRO NO PARTY

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 sep 2013, 11:51

jel 3-0 za nas ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, alacious, Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], insimadop, nedimmmm1337, Pitaristok, Rule_hz i 68 gostiju.