Svaka cast momcima koji su otisli danas u Prijedor !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Prvo poluvrijeme nismo sanse napravili, ama bas nikakve, a skoro cijelo vrijeme je lopta bila kod nas, nabij tamo, nabij ovamo, pa lijevo, pa desno, a nidje veze s vezom. Za ponisteni gol samo Bog zna je li offside bio. Rudar na kontre mogao voditi 3-0 do poluvremena.anel81m je napisao/la:Šta ćeš kad smo kurate sreće, uvijek mi tako nagrabusimo.Prijedor je napisao/la:Igrali ste odlicno, barem po mom misljenju... Ali dosli ste u nezgodno vrijeme, kada je pobjeda MORALA pastiZnaci nije se moglo protiv ovako borbenog Rudara, a tek publike... Strasna utakmica! Ovaj vas momak cisti zuti zaradio i poceo prigovarati sudiji psovao mu mater i ovaj odma izvadi i crveni... Ponisten vam je jedan gol zbog ofsajda, ne znam da li je bilo ofsajda... 20 gostujucih navijaca... Sretno u nastavku, pozdrav!
![]()
Ako smo igrali dobro onda im je poraz oprošten od mene.Više volim nego da smo igrali loše a izvukli bod!
blackmundir je napisao/la:eh,,evo prespavah noc nakon povratka iz prijedora gdje sam bio kao neutralni posmatrac,rekoh sam sebi da je jutro pametnije od noci,,,malo su se slegle strasti nakon poraza i osjetih potrebu trezven i svjestan svega da napisem par stvari,,otisao sam u prijedor sa namjerom da vidim igru i postavku nasega kluba u miru nadajuci se pobjedi i nova tri boda na kontu ali sam vidio i dozivio nesto sasvim drugo,,vidio sam poraz,ne poraz kao poraz vec poraz na jedan sasvim drugi nacin,sramotan,jadan,katastrofalan kakva je i bila nasa igra i ponasanje pojedinih igraca na terenu..jednostavno receno SRAMOTA..prvo poluvrijeme je bilo za fudbaske udzbenike,ne kako se igra fudbal vec kako se kvari,totalna nepovezanost,bezvoljnost,nezalaganje na terenu i sto je jos gore deranje pojedinih igraca tj.velezove djece,medjusobna svadja koja je izazivala smijeh kod domace publike..pojedinim igracima ne da bih zabranio da nose sveti dres vec bi istim zabranio dozivotni prilazak stadionu i velezu..koliko puta sam procitao da se ne daje prilike djeci koja su stasala u velezu,evo dala se prilika i sta se desava??pojedinci sebi uzimaju za pravo da oni vode ekipu i izigravaju messija,ronalda,zidana i ostale fudbalske velicine kojima nisu ni u peti a kamoli blizu njih,pozeljeh da ustane iz mezara rahmetli SULA i podjeli pojedincima par vaspitnih šamara koji ce ih vratiti u stvarnost,ali nema vise velikana kao sto je SULA,ZEKO(moj trener),itd,itd..pojedincima svaka cast na zalaganju ali vecini njih neka je na sramotu jucerasnja predstava i ono sto su pokazali na terenu..
A moj mundir jesi to otisao u Prijedor i sjedio s njima a ne s rajomblackmundir je napisao/la:gdje si bio tacno??u prijedoru mislim??
Ma pastrmka je puk'o pravo. Mundir druze nisam nista lose mislio samo mi malo cudno bilo. I ja sam dzuturum tebra ali da sam isao bio bi s rajom. Ima vremena za druzenje prije i poslje utakmice. Opet kazem nemoj se ljutiti to je moje misljenje. Forza VelezMont0 je napisao/la:Nidje veze..opusti se.. Pastrmka valja bombe na uranku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.