hijo de puta

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
vamo pisu da je morata i volio bi da je on, nekako je mangupski kada se uzmu u obzir njegove godineRaul_64 je napisao/la:Arbeloa bolan , samo nam on ima kapaciteta za smislit takvo nesto
i ti svasta povjerujes sa fb ,kakav crni morata, veliki izvor su nogometni transferi ,sta oni izvale to niko ne mozeLenBias je napisao/la:vamo pisu da je morata i volio bi da je on, nekako je mangupski kada se uzmu u obzir njegove godineRaul_64 je napisao/la:Arbeloa bolan , samo nam on ima kapaciteta za smislit takvo nesto
brate otvoren mi facebook i gledam zadnje ovo sta ste pisali, ne citam sve postove, razbudjujem se, halaliRaul_64 je napisao/la:Pa stavio sam sliku na prosloj stranici od twita Alvara odma nakon utakmice.
Lazes :kava:L_blancos je napisao/la:Ove godine bih volio da Atletico osvoji Primeru.
Imaju jednake šanse kao da Benzema osvoji Pichichi.L_blancos je napisao/la:Ove godine bih volio da Atletico osvoji Primeru.
Pricamo o Atleticu ne o Elcheu.xaviesta je napisao/la: Imaju jednake šanse kao da Benzema osvoji Pichichi.
Jok to.Lazes :kava:
Nije za ove teme ali ni sam ne vjeruješ ni 1% da Atletico može nešto napraviti. A Elche bi imao izledne šanse da nije raznih zavjera protiv malog kluba iz predrgrađa Valencije.L_blancos je napisao/la: Pricamo o Atleticu ne o Elcheu.
Kako si ti cudan lik.juznjak> je napisao/la:Elche predgrađe Valencie . Nisam znao za to yebote
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.