ja jos ne zelim da vjerujem u ovo.emir18 je napisao/la:Nekom je stalo da se sve pozitvino sto se desava oko kluba unisti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bordo braco , ova odluka je sramna, cista otimacina.
Po svim pravilima se utakmica nastavlja!!
Niko nije ugrozen bio , svugdje u svijetu se ovo moze desiti pa se utakmica nastavi.
Ovaj savez je SHIT!
Niko nije ugrozen bio , svugdje u svijetu se ovo moze desiti pa se utakmica nastavi.
Ovaj savez je SHIT!
o odgovornosti policije i zastitarske agencije je govorio A. Osim kad je Zeljo imao problema; treba snjima praviti ugovore da oni placaju od baklji do ovih ulijetanja na teren. Ne vidim svrhu da nemaju nikakve odgovornosti, oni pregledavaju publiku prije utakmice, rade to s brda s dola, protrce im juce maloljetnici od 30 kila pored njih a oni s glavama u zraku, itd; posebno mislim na zastitarske agencije.Alen1987 je napisao/la:Meni je glupo zbog par kretena kažnjavati fudbalske klubove sa 0-3 i sve navijace sa zabranom dolaska na utak. Pa kakve veze ima FK SARAJEVO s ulijetanjem 5 plaćenika. Ljudi iz FKS su platili MUP-u da osigura utakmicu i sad još treba i da plaćamo savezu zbog ulijetanja. Nek policija, koja je nesposobna da zadrži 5 debila plati a ne FKS. I zašto da 4000 navijača koji su jučer korektno bodrili svoj klub, ispašta zbog 5 ljudi koji su uletili. I sad treba da zbog tih 5 debila ispaštaju normalni zaljubljenici u fudbal i bordo boju. Kazni ove što su uletili,a ne cijeli klub i sve navijače. I koji qrac mi plaćamo policiju da osigura utak., kad poslije opet moramo plaćati njihovu nesposobnost. Nek MUP plati savezu kaznu a ne FKS.
Nemoj pasti u depresiju. Ima nade, mozak je se razvio na razinu pastrmkinog. Samo nastavi ovako evoluirati ćeš uskoro u lignju. Nije ni čudo di se nalazimo sa kakvim maloumnicima živimo. Ti bi se konačno dijelio.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba bola podjelit ligu na 3 djela pa neka ovi igraju s bsk-om a ovi s grudama. Imamo mi velikana za derbi svako kolo. Ovo je smijesno vise postalo. Vazda nasi klubovi donji

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Odavno buraz policija nije zaduzena za osiguravanje utakmica,kao i svih ostalih javnih manifestacija..Odavno..To je posao zastitarskih agencija..Alen1987 je napisao/la:Meni je glupo zbog par kretena kažnjavati fudbalske klubove sa 0-3 i sve navijace sa zabranom dolaska na utak. Pa kakve veze ima FK SARAJEVO s ulijetanjem 5 plaćenika. Ljudi iz FKS su platili MUP-u da osigura utakmicu i sad još treba i da plaćamo savezu zbog ulijetanja. Nek policija, koja je nesposobna da zadrži 5 debila plati a ne FKS. I zašto da 4000 navijača koji su jučer korektno bodrili svoj klub, ispašta zbog 5 ljudi koji su uletili. I sad treba da zbog tih 5 debila ispaštaju normalni zaljubljenici u fudbal i bordo boju. Kazni ove što su uletili,a ne cijeli klub i sve navijače. I koji qrac mi plaćamo policiju da osigura utak., kad poslije opet moramo plaćati njihovu nesposobnost. Nek MUP plati savezu kaznu a ne FKS.
Oni su tu da reaguju na,najprostije receno,krsenje zakona

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 26 sep 2013, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Da se ista ptam, kaznio bih nas do kraja polusezone.KrajPrice je napisao/la:Bordo braco , ova odluka je sramna, cista otimacina.
Ovaj savez je SHIT!
kvazinavijacima Sarajeva bih zabranio odlazak na gostujuce utakmice 2 godine.
sustina je ta da nasi klubovi unutra funckionisu na hos nacin i svi imaju svoje inetrese skusptinari clanovi odbora,a nema odgovornosti,malezijac koji vam ulaze pare u klub zeli uspostavititi sistem,da se zna sta ko radi i ko za sta je odgovoran,naravno postoje ljudi koji nisu za sistem jer im onemogucava da rade sto su radili.Hoce pare stranca al ne i nacin poslovovanja.Imal mene tu i slicni sistemi dovode o ovih stvari.Hz koji se predstavljaju jakom ogranizacijom pokazuju da u svojim redovima nije bas to tako bajno i da postoje ljudi koji su i tu radi sebe.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kamenjarko idji vrvi nonomo kruva vina ti i maslin. Krvi ti iz nosa i bemveja kocke 2.5 ne smarajmaxmore je napisao/la:Nemoj pasti u depresiju. Ima nade, mozak je se razvio na razinu pastrmkinog. Samo nastavi ovako evoluirati ćeš uskoro u lignju. Nije ni čudo di se nalazimo sa kakvim maloumnicima živimo. Ti bi se konačno dijelio.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba bola podjelit ligu na 3 djela pa neka ovi igraju s bsk-om a ovi s grudama. Imamo mi velikana za derbi svako kolo. Ovo je smijesno vise postalo. Vazda nasi klubovi donji

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
I da nadodam mozak "je seNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kamenjarko idji vrvi nonomo kruva vina ti i maslin. Krvi ti iz nosa i bemveja kocke 2.5 ne smarajmaxmore je napisao/la:Nemoj pasti u depresiju. Ima nade, mozak je se razvio na razinu pastrmkinog. Samo nastavi ovako evoluirati ćeš uskoro u lignju. Nije ni čudo di se nalazimo sa kakvim maloumnicima živimo. Ti bi se konačno dijelio.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Treba bola podjelit ligu na 3 djela pa neka ovi igraju s bsk-om a ovi s grudama. Imamo mi velikana za derbi svako kolo. Ovo je smijesno vise postalo. Vazda nasi klubovi donji

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Mislis da takvi idioti prate sta se desava na terenu ili da oni dolaze na utakmice zbog fudbala? Ma to su budale, nista slicno njih ne zanima.FCS je napisao/la:Onda mi obsjasni logiku:moustapha je napisao/la:Ja se ne mogu oteti dojmu kako volimo kreirati teorije zavjere.FCS je napisao/la:Ne mogu se otetti dojmu da je ovo naruceno
70 minut pritsiak, sve pršti 6 kornera uzastopno, navija istok, sjever, zapad zajedno, pobjedom idemo na prvo mjesto. Zakuhalo se sa tanom, trening kamp, prostorije kluba............A nisam bas od jucer da neke stvari ne mogu procjeniti, bio sam u jednom od autobusa za posušje 2003, svašta sam se naslušao
-
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kao neutralan ponjake se FS koji je registrovao 0:3 za bojac. Pa nije uslo 500 ljudi u teren nego 4-5. Utakmica se mogla nastaviti samo sto su cepi iz BL sve to dobro iscenirale. Fuj fuj fuj.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4912_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;hearts je napisao/la:Sve naopako pa i jednoglasna odluka komisije. Ovo nigdje na svijetu nema samo u Bosni ali ....
Jesi mangup ali baš Jesi preživio jučerašnje bacanje lavovima ?stize BORAC je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kao neutralan ponjake se FS koji je registrovao 0:3 za bojac. Pa nije uslo 500 ljudi u teren nego 4-5. Utakmica se mogla nastaviti samo sto su cepi iz BL sve to dobro iscenirale. Fuj fuj fuj.https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4912_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;hearts je napisao/la:Sve naopako pa i jednoglasna odluka komisije. Ovo nigdje na svijetu nema samo u Bosni ali ....
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
-
- Kontakt:
Nemoj me vuc za jezik,da smo normalna grupa ove debile bi polomili odmaHordas Doboj je napisao/la:Ovi momci su napravili sranje to je cinjenica, al da se krivi citav sjever i Horde zla zbog 5 individua, koji su na svoju ruku usli na teren, pa to je van svake pameti.
Toliko pljuvati po momcima koji su presli desetine hiljada kilometara zbog FKS, napravili mnostvo stvari zbog kojih ste bili ponosni, toliko puta osvjetlali obraz kluba, je u najmanju ruku bezobrazno i odvratno sa vase strane. Bio bi red da se saberete malo BRAĆO Pitari!!!
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 26 sep 2013, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Drugačiji ishod se nije mogao očekivati. Mi u savezu nemamo nikakvog uticaja, godinama nas jebu.
Sve i da oni momci nisu preskočili ogradu, u tom momentu je krenula bakljada, u momentu kad smo apsolutno dominirali, kad je gol visio u zraku. Prekid bi bio svakako par minuta, taman da izgubimo ritam i da igrači Borca odahnu. Sjever mi postaje nejasan u zadnje vrijeme.
Sami smo sebi najveći dušmani. Na hair, na dobro s nama kakvi smo.
Sve i da oni momci nisu preskočili ogradu, u tom momentu je krenula bakljada, u momentu kad smo apsolutno dominirali, kad je gol visio u zraku. Prekid bi bio svakako par minuta, taman da izgubimo ritam i da igrači Borca odahnu. Sjever mi postaje nejasan u zadnje vrijeme.
Sami smo sebi najveći dušmani. Na hair, na dobro s nama kakvi smo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nadam se da Tan nece odustati od Sarajeva
Koji je ovo jezik?stize BORAC je napisao/la:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4912_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zbog ovih morona meni propade polugodisnja..aj normala...neko sto udara direktno na napredak kluba,.,
Sto bi reko Mamic nabijem i ove debile a nabijem i ove sto pisu podrsku drugovima..sve ih nabijem...vozdra "jebli" vas drugovi..
Sto bi reko Mamic nabijem i ove debile a nabijem i ove sto pisu podrsku drugovima..sve ih nabijem...vozdra "jebli" vas drugovi..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
" onclick="window.open(this.href);return false;stize BORAC je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Kao neutralan ponjake se FS koji je registrovao 0:3 za bojac. Pa nije uslo 500 ljudi u teren nego 4-5. Utakmica se mogla nastaviti samo sto su cepi iz BL sve to dobro iscenirale. Fuj fuj fuj.https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4912_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;hearts je napisao/la:Sve naopako pa i jednoglasna odluka komisije. Ovo nigdje na svijetu nema samo u Bosni ali ....

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
evo im i od mene prigodna porukamma_hz je napisao/la:Zbog ovih morona meni propade polugodisnja..aj normala...neko sto udara direktno na napredak kluba,.,

ovo sto se desilo nije nam trebalo i onako igre nema sve nazor a sad jos i ovo svaka cast momcima na tribini VEDRAN PULJIC a onoj balavurdiju treba dozivotno zabraniti ulazak na stadio fol mangupi i navijaci pa oko nevoli se onako klub ko sto ga vole ona 4ili 5 LAFO NAVIJACA.........
Grupa Hored Zla je najbolja i tako ce ostati a svi drugi mogu da nam zavide....U INAT SVIMA-SAMI PROTIV SVIH........

Trenutno korisnika/ca: amypitar, aqarius, Bordo10, brojjedan, feniksptica, Ferroviere1987, galia95, Imamkarbarum, inzomni, istokzeljo, keli, Kyle88, macahz, maroon46, MaroonBjelave, miguelramos, NeSamSafetee, perun, SamoDaKazeem, strahmeipomisliti, supervizor, tenpenny, UltraSa46, Venom, WeekendOffender, zagorski i 224 gosta.