FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
zelje su jedno, mogucnosti drugo 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Kako ljudi nisu realni ni sekunde,ja ovo osudjujem i uvijek cu osudjivat,stetimo klubu koji je u dugovima,tjera se normalan narod sa stadiona,i onda dodju neki ovdje i popuju kao da je kod njih sve super,a sutra isto ce se vama ovo desiti jer znamo ko je na tribinama!Sjetite se situacija sa juga svaka druga tekma tuca,uletanje u Fojnici sa nozevima,uletanje dva puta na stadion itd al nebitno takav smo cudan narod!
Nabijem ih ja na **** jos jednom mater im balavu, kazna je na mjestu dobro smo i prosli,trebali su dati samo derbi sa navijacima da se koji dinar cvakne,ovo ostalo nek kljucaju sve finansijski bi sigurno bolje prosli
Zali boze samo bodova
8 bodova vec izgubljeno na domacen terenu,nije dobro nikako kako i gdje to vratiti ,tesko je sad pametan biti
Zali boze samo bodova

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kakve ti imas veze sa ovom temom? O.d.j.e.b.i u skokovima !fedeltafrotta je napisao/la:puna vam usta Željezničara. kakve mi veze imamo sa ovim što se VI sinoć učinili SVOME klubu
-
- Kontakt:
1L8F9C2 je napisao/la:Sekac imas sjevernu tribinu i dodjes tamo i kazes im ovo sve u lice. Ti na forumu nasao pametovati i glumiti navijaca.Boli tebe sta smo mi uradili na tribini prije svega smo sa nje iskorjenili takve poput tebe koji vole pametovati kad se desi nesto lose, a kad ste sjever slikali sa aparatima i divili se mnogim stvarima tad si se krio iza sjevera i nisu ti smetali momci sa te tribine. Ti i tvoja tribina ste godinama NAJVECE ZLO kluba i mahala, dok je sjever izbacio ove danas sto rade mozda i najbolji posao kao uprava. Logicno to ne opravdava baklje i slicno ali da nam ti pametujes to mozes ali na forumu na tribini sigurno neces i ne smijes. Mi kao grupa da smo slusali tebe i slicne danas nas nebi bilo vec bi nam tribinu vodili krezavi likovi koji su radili mnogo gore stvari na tribini nego sto je slucaj prethodnih godina od kad smo se vratili sa zapada pa nisu osudjivani, istim tim "starim" i dan danas se velica napad na Grobare , demoliranje grada i slicno i onda ti dodjes i sve nas svrstavas kao huligane i slicno.Postedi nas toga i uhvati se pitarluka to i jeste za tebe.sekac je napisao/la:ŠTA STE URADILI DA ISKORIJENITE **** NA TRIBINI? KO JE POKUŠAO DA IH SPRIJEČI A I SVI STE PALILI JUČE BAKLJE TAKO DA OVAJ UPAD I NIJE NIŠTA POSEBNO, NEGO SE VI PIĆKE KRIJETE SAD IZA OVA 4 MOMKA SRAM DA VAS BUDEHordas Doboj je napisao/la:Ovi momci su napravili sranje to je cinjenica, al da se krivi citav sjever i Horde zla zbog 5 individua, koji su na svoju ruku usli na teren, pa to je van svake pameti.
Toliko pljuvati po momcima koji su presli desetine hiljada kilometara zbog FKS, napravili mnostvo stvari zbog kojih ste bili ponosni, toliko puta osvjetlali obraz kluba, je u najmanju ruku bezobrazno i odvratno sa vase strane. Bio bi red da se saberete malo BRAĆO Pitari!!!
P.S. Sve vas koji svoj ne dolazak na utakmice "pravdate" na bilo koji nacin nabijem na neku stvar. Fol vama ugrozena sigurnost i slicno. Ma vasa ljubav je upitna godinama se na AFH vrte isti likovi iste face dok vi hodate gradom i volite klub samo kad je derbi ili evropska utakmica.
KAKO VAM SIGURNOST NIJE UGROZENA NA DERBIJU KAD SVI MOZETE DOCI ?
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 26 sep 2013, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@bacelonafan
ma pusti frajera vidis da nije udure. Garant i on ima kakve koristi od tog svega
ma pusti frajera vidis da nije udure. Garant i on ima kakve koristi od tog svega
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Smijesna ti je prica barcelonafan, kao i nik.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
U svemu ovome najvise je klub ostecen
Zadnja izmjena: bacelonafan, dana/u 26 sep 2013, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
zasto je smijesna,zato sto od ekipe sa zapada nema vise 20 momaka? De mi ti pojasni da nebude smijesna zasto su ti ljudi otisli posto vidim pametan si?Sarajlijc@ je napisao/la:Smijesna ti je prica barcelonafan, kao i nik.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nazivate one koji od usta odvajaju da gledaju i bodre klub svakakvim imenima je smijesno u najmanju ruku, to koga ima, a koga ne nije za ovog foruma.bacelonafan je napisao/la:zasto je smijesna,zato sto od ekipe sa zapada nema vise 20 momaka? De mi ti pojasni da nebude smijesna zasto su ti ljudi otisli posto vidim pametan si?Sarajlijc@ je napisao/la:Smijesna ti je prica barcelonafan, kao i nik.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nasjedas na smijesne i price za malu djecu
sada je vise dzaba pricati...samo bih jedno volio i zelio........a to je da gospodin D.S. tuzi doticnu cetvoricu huligana zbog stete.....mnogo se izgubilo sa ovom utakmicom,i niko drugi nije kriv nego ti maloumnici........ako nista ovu kaznu od 8.000 KM+nastali minus zbog dvije tekme bez publike,proslijediti njima i njihovim roditeljima........
Nazalost barcelona fan je itekako upravu..a i oni koji su tu i nemaju kao pojedini koristi od tribine povlace se u coskove kopa ,pa sjevera a potom vremenom prelaze na istok.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Koji mi posrani savez imamo ****** se svi nadnama zakone sprovodite nama kazne za utakmice pa i pare pa i bodove ste im dali kao nagradu dzubrad.
Ti si opet šampion !
Slažem se, pa nek onda ostali razmišljaju kad će i šta će uraditi...qraf187 je napisao/la:sada je vise dzaba pricati...samo bih jedno volio i zelio........a to je da gospodin D.S. tuzi doticnu cetvoricu huligana zbog stete.....mnogo se izgubilo sa ovom utakmicom,i niko drugi nije kriv nego ti maloumnici........ako nista ovu kaznu od 8.000 KM+nastali minus zbog dvije tekme bez publike,proslijediti njima i njihovim roditeljima........
Ne sviđa mi se ovo saopštenje, samo neko kukanje....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jos jedan od mnogih potpisamma_hz je napisao/la:Nazalost barcelona fan je itekako upravu..a i oni koji su tu i nemaju kao pojedini koristi od tribine povlace se u coskove kopa ,pa sjevera a potom vremenom prelaze na istok..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
vidim vec su na yt poceli komentari tipa A.C.A.B. zbog par sakica koje je moroncic popio
umjesto da se zapitaju sta mali debil radi na terenu za vrijeme utakmice, da se ponasao normalno nebi sigurno dobio po glavi...

umjesto da se zapitaju sta mali debil radi na terenu za vrijeme utakmice, da se ponasao normalno nebi sigurno dobio po glavi...
Drug ti imaš poroblema malo ti je što se svađaš sa svima hajde na PP1L8F9C2 je napisao/la:Sekac imas sjevernu tribinu i dodjes tamo i kazes im ovo sve u lice. Ti na forumu nasao pametovati i glumiti navijaca.Boli tebe sta smo mi uradili na tribini prije svega smo sa nje iskorjenili takve poput tebe koji vole pametovati kad se desi nesto lose, a kad ste sjever slikali sa aparatima i divili se mnogim stvarima tad si se krio iza sjevera i nisu ti smetali momci sa te tribine. Ti i tvoja tribina ste godinama NAJVECE ZLO kluba i mahala, dok je sjever izbacio ove danas sto rade mozda i najbolji posao kao uprava. Logicno to ne opravdava baklje i slicno ali da nam ti pametujes to mozes ali na forumu na tribini sigurno neces i ne smijes. Mi kao grupa da smo slusali tebe i slicne danas nas nebi bilo vec bi nam tribinu vodili krezavi likovi koji su radili mnogo gore stvari na tribini nego sto je slucaj prethodnih godina od kad smo se vratili sa zapada pa nisu osudjivani, istim tim "starim" i dan danas se velica napad na Grobare , demoliranje grada i slicno i onda ti dodjes i sve nas svrstavas kao huligane i slicno.Postedi nas toga i uhvati se pitarluka to i jeste za tebe.sekac je napisao/la:ŠTA STE URADILI DA ISKORIJENITE **** NA TRIBINI? KO JE POKUŠAO DA IH SPRIJEČI A I SVI STE PALILI JUČE BAKLJE TAKO DA OVAJ UPAD I NIJE NIŠTA POSEBNO, NEGO SE VI PIĆKE KRIJETE SAD IZA OVA 4 MOMKA SRAM DA VAS BUDEHordas Doboj je napisao/la:Ovi momci su napravili sranje to je cinjenica, al da se krivi citav sjever i Horde zla zbog 5 individua, koji su na svoju ruku usli na teren, pa to je van svake pameti.
Toliko pljuvati po momcima koji su presli desetine hiljada kilometara zbog FKS, napravili mnostvo stvari zbog kojih ste bili ponosni, toliko puta osvjetlali obraz kluba, je u najmanju ruku bezobrazno i odvratno sa vase strane. Bio bi red da se saberete malo BRAĆO Pitari!!!
P.S. Sve vas koji svoj ne dolazak na utakmice "pravdate" na bilo koji nacin nabijem na neku stvar. Fol vama ugrozena sigurnost i slicno. Ma vasa ljubav je upitna godinama se na AFH vrte isti likovi iste face dok vi hodate gradom i volite klub samo kad je derbi ili evropska utakmica.
KAKO VAM SIGURNOST NIJE UGROZENA NA DERBIJU KAD SVI MOZETE DOCI ?
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
nemoj vise da ovako ga bodre molim te!Sarajlijc@ je napisao/la:
Nazivate one koji od usta odvajaju da gledaju i bodre klub svakakvim imenima je smijesno u najmanju ruku, to koga ima, a koga ne nije za ovog foruma.
i ja odvajao sm od usta, isao gladann na gostovanja (i danas idem)
idem na domace sve , 15 godina na sjeveru i ? jel se ja to ne zovem navijac sto nisam sjebao klub za prvo mjesto i za 8 000 maraka?
te "momke sa tribine" treba otjerat s koseva dk se igra fudbal!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, insimadop, juka55, NeSamSafetee, Sinfoc1986 i 37 gostiju.