ti moraš sad preći navijat za Arsenal, nemož to takoMesut Ozil 10 je napisao/la:hvala Realu , donio mi 40 km na kladionici)
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Vođa zna.
BigBigBang je napisao/la:Sad se digla frka jer je neko cvrkutalo pored Camp Noua reklo sudija pokrao Elche i poklonio Realu penal pa gdje to ima?

Pajseru, ne prdi.
- anonymousHD
- Kontakt:
Hegemonista je napisao/la:Valencija je veličine NYC-a :kava:
Najbolji Cabronista sinoć:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4436_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 7536_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1088_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja bi se ubio.
Samo da pohvalim Carla što već u septembru pokazuje koja je neznalica.Pa kad je to Madrid igrao s bekom na krilu i povlačio se protiv Elchea?
Modrić i Coentrao iz nekog razloga još imaju mjesto u ekipi.Nisam vidio većih flopova od Gravesena i Metzeldera.
Arbeloa je nakon Diega,Ronalda i Isca najbolji igrač ove ekipe.
Modrić i Coentrao iz nekog razloga još imaju mjesto u ekipi.Nisam vidio većih flopova od Gravesena i Metzeldera.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
anonymousHD je napisao/la:Hegemonista je napisao/la:Valencija je veličine NYC-a :kava:
Najbolji Cabronista sinoć:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4436_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 7536_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1088_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bi se ubio.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Arbeloa ove sezone definitivno najvise napredovao od svih igraca . Mislim da je uvezao nekoliko tekmi gdje je i po ocjenama bio jedan od najboljih na terenu . Tesko ce ga Dani izbaciti iz prve postave.
- Hegemonista
- Kontakt:
Jest mi odgovorio
Da i ovdje ponovim kada već moram. Paralela sinoćnje utakmice i Barca-Sevilla je promašena kao madridska kandidatura za Olimpijske igre. Sevilli oprošten drugi žuti u 1. poluvremenu, kasnije im poništen regularan gol.
1:1, nema krađe. :kava:

Da i ovdje ponovim kada već moram. Paralela sinoćnje utakmice i Barca-Sevilla je promašena kao madridska kandidatura za Olimpijske igre. Sevilli oprošten drugi žuti u 1. poluvremenu, kasnije im poništen regularan gol.
1:1, nema krađe. :kava:
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
- RickBlaine
- Kontakt:
Evidence? :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Hegemonista
- Kontakt:
Pogledaj 1. poluvrijeme Barca-Sevilla.
- RickBlaine
- Kontakt:
45 minuta lobotomacke utakmice da gledam? Hvala, ali to vrijeme namjeravam potrositi na gledanje nekakvog dokumentarca, nemam vremena za 45-minutno posmatranje nedojebanih lobotomaca. Ili dokaze ili se nije desilo.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
- Kontakt:
Cuj Arbeloa
Khedira mora igrati i za sebe i za njega.

Khedira mora igrati i za sebe i za njega.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Hegemonista
- Kontakt:
Eto, sad ću ja ići tražiti zbog tebe, tko ti je kriv što nisi gledao i baš me briga hoćeš li ti to zapisat u svoju tekicu. Pogledaj utakmicu pa se oglasi oko suđenja.
[youtube][/youtube]RickBlaine je napisao/la:Evidence? :kava:
evo carko dobro pogledaj sve lijepo ,nemoj da sta propustis
i kazi onda bilo nepravedno produzeno vrijeme da barca da gol,ili sevilla vise ostecena
sve slijepci...
porediti onu smijuriju sinoc i ovo je zalosno
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 26 sep 2013, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
flop nakon jedne losije utakmice?LBJ MVP je napisao/la:Samo da pohvalim Carla što već u septembru pokazuje koja je neznalica.Pa kad je to Madrid igrao s bekom na krilu i povlačio se protiv Elchea?
kad ti mrtvi Bernabeu vice ime znas da si odlican al eto ti si pametniji od svih njih
- Hegemonista
- Kontakt:
Svaka čast care.barca_87 je napisao/la:[youtube][/youtube]RickBlaine je napisao/la:Evidence? :kava:
evo carko dobro pogledaj sve lijepo ,nemoj da sta propustis
i kazi onda bilo nepravedno produzeno vrijeme da barca da gol,ili sevilla vise ostecena
sve slijepci...
porediti onu smijuriju sinoc i ovo je zalosno
I ovdje je Muniz želio pomoć svom voljenom klubu, na kraju je pravda pobijedila. :kava:
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pih, treba jos pure da dostignu najbolju "inozemnu" temuPapastathopoulos je napisao/la:60.000 postova, 3.000 stranica teme

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kao što rekoh, Arbeloa definitivno igrač utakmice. Lik je izdominirao svakog na terenu. Ronaldo MOTM samo zbog dva gola.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ocjene za sinoćnju pobjedu u "predgrađu Valencie"![]()
Sudijski komitet suspendirao Muniza, neće suditi niti jednu od utakmica 7. i 8. kola, a vjerovatno neće nijednu u skorije vrijeme...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- anonymousHD
- Kontakt:
A ko je kriv za gol Elchea?LBJ MVP je napisao/la:Samo da pohvalim Carla što već u septembru pokazuje koja je neznalica.Pa kad je to Madrid igrao s bekom na krilu i povlačio se protiv Elchea?

Hoće da pomogne svom voljenom klubu tako što ne dadne drugi žuti karton, a onda poništi gol Sevilli. Ima li to tebi logike? Ako želi pomoći voljenom klubu, onda bi prizno gol. Jesi ti možda poremećen ili nešto?Hegemonista je napisao/la: Svaka čast care.
I ovdje je Muniz želio pomoć svom voljenom klubu, na kraju je pravda pobijedila. :kava:
Ramos je, nakon Benzeme, nas najlosiji igrac ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.