FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

muXmania
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la muXmania » 26 sep 2013, 20:23

Sad nastade totalna pometnja, ove sezone pitari nisu ni u septembru sampioni, al nema veze vi ste Divovi svakako, U INAT SVIMA!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 20:24

muXmania je napisao/la:Sad nastade totalna pometnja, ove sezone pitari nisu ni u septembru sampioni, al nema veze vi ste Divovi svakako, U INAT SVIMA!
:roll: :roll: :roll: Boze me ti sacuvaj.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 26 sep 2013, 20:27

Bosniacum Lilium je napisao/la:
muXmania je napisao/la:Sad nastade totalna pometnja, ove sezone pitari nisu ni u septembru sampioni, al nema veze vi ste Divovi svakako, U INAT SVIMA!
:roll: :roll: :roll: Boze me ti sacuvaj.
Jesam li nesto pogresno reko, zar emate najvise titula u septembru, cak I par duplih kruna.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 20:29

nije u tome stvar, al' eto...

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 sep 2013, 20:56

sad idu velika slova: OVAKO STOJE STVARI NE ŽELIM DA SE SUKOBIM SA OVIM MLAĐIMA JA NEMAM NAMJERU DA VAM PAMETUJEM ALI KOLIKO GOD STE DOBROG URADILI ŠTO JE ZA SVAKI RESPECT TAKO MORATE I KRITIKU PRIHVATITI.OVO ŠTO SE RADI U ZADNJE VRIJEME NIJE U REDU NI ZBOG KLUBA NI ZBOG VAS-NAS SAMIH (NE ŽELIM DA SE DIJELIMO). ALI AKO SAM JA USRAO MOLIM DA ME SVI OVDE ISPLJUJU JAVNO .TAKO I OVO JUČE JE PRELILO ČAŠU A TO VEĆ TRAJE NEKOLIKO MJESECI SA TIM BAKLJAMA.NE MOŽE KOP BITI IZNAD KLUBA MORATE TO SHVATITI I JA BI VOLIO DA IGRAMO KAO REAL ILI BARSA ALI JE PITANJE KOLIKO SMO I MI SAMI KRIVI U OVOM SVEMU ŠTO SE NEMA PARA DA SE DOVEDU ILI ZADRŽE DOBRI IGRAČI, KOLIKO SE PARA BACILO NA KAZNE I SLIČNE GLUPOSTI.DOKLE ČE NAM DJECA DOBIVATI BATINE DUŠA ME BOLILA SINOĆ KAD SAM GLEDAO SNIMAK ONOG IŽIVLJAVANJA KEROVA NA MOMKU, JER AKO JE KRIV A JESTE, UHAPSI GA VODI U STANICU ODRAPI MU KAZNU DA MU NIKAD NE PADNE NA PAMET VIŠE A NE ONAKO KRVNIČKI UDARATI.JA IMAM SINA MLAĐEG OD NJIH NEKOLIKO GODINA I ODMA MI JE ON PRED OČIMA BIO.MOLIO BI VAS DA OVO SVATITE KAO DOBRONAMJERNO I DA SE UVEDE RED NA TOJ TRIBINI NA KOJOJ SAM BIO KAD NIJE BILO STOLICA NEKAD DAVNO I PONESE ME NEKAD DA SKAČEM SA VAMA ALI MI GODINE I ZDRAVLJE TO VIŠE NE DAJU A LIJEPO VAS JE VIDJETI NAJBOLJI STE. NE TREBAJU VAM OVE GLUPOSTI IMATE NAJBOLJE KOREOGRAFIJE, NE TREBA DA SE TUČETE IZMEĐU SEBE, DA PALITE BAKLJE I TOPOVSKE UDARE DA SE NE OBOGALJITE KAO ONAJ MOMAK ZNATE VEĆ. MOLIM VAS VRATITE ONO ŠTO STE DONIJELI SKORO KAD STE SA ZAPADA DOŠLI NA NAŠ-VAŠ SJEVER NEMOJTE SE BAVITI OVIM GLUPOSTIMA KOJE NE DONOSE NIŠTA DOBRO NI VAMA, NI KLUBU, NI NAMA,PITAM SE KAKO LI JE ONIM MOMCIMA KAKO JE NJIHOVIM RODITELJIMA? JA SAM MALO STARIJI I NEMAM VRELU KRV STARU 16 GODINA I VIŠE, A IMAO SAM JE NEKAD ALI VJERUJTE NISAM NIKAD IMAO PROBLEMA SA ZAKONOM. JOŠ JE TAD BILA MURIJA **** DO BOLA I ZAKON STROG DA NE MOŽETE NI ZAMISLITI. MOLIM VAS DAJTE DA ZAKOPAMO RATNE SJEKIRE JA SAM REKAO JUČE DA SU HZ PALE NA ISPITU A JESU LI PITAJTE SE ALI STVARNO REALNO ALI MI NE VALJA ONAJ DRUGI DIO REČENICE NEČU GA NI PONAVLJATI .I AKO STE MLAĐI JAVNO VAM SE IZVINJAVAM ALI FAKAT SAM BIO U AFEKTU I LJUT SAM I SAD ALI MALO HLADNIJE GLAVE I ZATO DOSTA PREPUCAVANJA SAMO MALO REALNOSTI IZBACITE KUKOLJ IZ SAVEZA I BUDITE ONO ŠTO JESTE PONOS GRADA I DRŽAVE
Sarajevo ljubavi moja!

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 26 sep 2013, 21:05

Najbolje vam je da promjenite ime i da se umjesto fk sarajevo zovete horde zla. nije provokocacija al izgleda da je fcs jedna od podgrupa hordi zla.

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 26 sep 2013, 21:08

sekac je napisao/la:sad idu velika slova: OVAKO STOJE STVARI NE ŽELIM DA SE SUKOBIM SA OVIM MLAĐIMA JA NEMAM NAMJERU DA VAM PAMETUJEM ALI KOLIKO GOD STE DOBROG URADILI ŠTO JE ZA SVAKI RESPECT TAKO MORATE I KRITIKU PRIHVATITI.OVO ŠTO SE RADI U ZADNJE VRIJEME NIJE U REDU NI ZBOG KLUBA NI ZBOG VAS-NAS SAMIH (NE ŽELIM DA SE DIJELIMO). ALI AKO SAM JA USRAO MOLIM DA ME SVI OVDE ISPLJUJU JAVNO .TAKO I OVO JUČE JE PRELILO ČAŠU A TO VEĆ TRAJE NEKOLIKO MJESECI SA TIM BAKLJAMA.NE MOŽE KOP BITI IZNAD KLUBA MORATE TO SHVATITI I JA BI VOLIO DA IGRAMO KAO REAL ILI BARSA ALI JE PITANJE KOLIKO SMO I MI SAMI KRIVI U OVOM SVEMU ŠTO SE NEMA PARA DA SE DOVEDU ILI ZADRŽE DOBRI IGRAČI, KOLIKO SE PARA BACILO NA KAZNE I SLIČNE GLUPOSTI.DOKLE ČE NAM DJECA DOBIVATI BATINE DUŠA ME BOLILA SINOĆ KAD SAM GLEDAO SNIMAK ONOG IŽIVLJAVANJA KEROVA NA MOMKU, JER AKO JE KRIV A JESTE, UHAPSI GA VODI U STANICU ODRAPI MU KAZNU DA MU NIKAD NE PADNE NA PAMET VIŠE A NE ONAKO KRVNIČKI UDARATI.JA IMAM SINA MLAĐEG OD NJIH NEKOLIKO GODINA I ODMA MI JE ON PRED OČIMA BIO.MOLIO BI VAS DA OVO SVATITE KAO DOBRONAMJERNO I DA SE UVEDE RED NA TOJ TRIBINI NA KOJOJ SAM BIO KAD NIJE BILO STOLICA NEKAD DAVNO I PONESE ME NEKAD DA SKAČEM SA VAMA ALI MI GODINE I ZDRAVLJE TO VIŠE NE DAJU A LIJEPO VAS JE VIDJETI NAJBOLJI STE. NE TREBAJU VAM OVE GLUPOSTI IMATE NAJBOLJE KOREOGRAFIJE, NE TREBA DA SE TUČETE IZMEĐU SEBE, DA PALITE BAKLJE I TOPOVSKE UDARE DA SE NE OBOGALJITE KAO ONAJ MOMAK ZNATE VEĆ. MOLIM VAS VRATITE ONO ŠTO STE DONIJELI SKORO KAD STE SA ZAPADA DOŠLI NA NAŠ-VAŠ SJEVER NEMOJTE SE BAVITI OVIM GLUPOSTIMA KOJE NE DONOSE NIŠTA DOBRO NI VAMA, NI KLUBU, NI NAMA,PITAM SE KAKO LI JE ONIM MOMCIMA KAKO JE NJIHOVIM RODITELJIMA? JA SAM MALO STARIJI I NEMAM VRELU KRV STARU 16 GODINA I VIŠE, A IMAO SAM JE NEKAD ALI VJERUJTE NISAM NIKAD IMAO PROBLEMA SA ZAKONOM. JOŠ JE TAD BILA MURIJA **** DO BOLA I ZAKON STROG DA NE MOŽETE NI ZAMISLITI. MOLIM VAS DAJTE DA ZAKOPAMO RATNE SJEKIRE JA SAM REKAO JUČE DA SU HZ PALE NA ISPITU A JESU LI PITAJTE SE ALI STVARNO REALNO ALI MI NE VALJA ONAJ DRUGI DIO REČENICE NEČU GA NI PONAVLJATI .I AKO STE MLAĐI JAVNO VAM SE IZVINJAVAM ALI FAKAT SAM BIO U AFEKTU I LJUT SAM I SAD ALI MALO HLADNIJE GLAVE I ZATO DOSTA PREPUCAVANJA SAMO MALO REALNOSTI IZBACITE KUKOLJ IZ SAVEZA I BUDITE ONO ŠTO JESTE PONOS GRADA I DRŽAVE
slika
Eto sad si dobio svoje!

:mrgreen:

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 26 sep 2013, 21:10

JosipBukal je napisao/la:Najbolje vam je da promjenite ime i da se umjesto fk sarajevo zovete horde zla. nije provokocacija al izgleda da je fcs jedna od podgrupa hordi zla.
Vi svoje ne morate mijenjati štrumfomanija te trese pozitivno :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 sep 2013, 21:11

mikeaziz je napisao/la:
sekac je napisao/la:sad idu velika slova: OVAKO STOJE STVARI NE ŽELIM DA SE SUKOBIM SA OVIM MLAĐIMA JA NEMAM NAMJERU DA VAM PAMETUJEM ALI KOLIKO GOD STE DOBROG URADILI ŠTO JE ZA SVAKI RESPECT TAKO MORATE I KRITIKU PRIHVATITI.OVO ŠTO SE RADI U ZADNJE VRIJEME NIJE U REDU NI ZBOG KLUBA NI ZBOG VAS-NAS SAMIH (NE ŽELIM DA SE DIJELIMO). ALI AKO SAM JA USRAO MOLIM DA ME SVI OVDE ISPLJUJU JAVNO .TAKO I OVO JUČE JE PRELILO ČAŠU A TO VEĆ TRAJE NEKOLIKO MJESECI SA TIM BAKLJAMA.NE MOŽE KOP BITI IZNAD KLUBA MORATE TO SHVATITI I JA BI VOLIO DA IGRAMO KAO REAL ILI BARSA ALI JE PITANJE KOLIKO SMO I MI SAMI KRIVI U OVOM SVEMU ŠTO SE NEMA PARA DA SE DOVEDU ILI ZADRŽE DOBRI IGRAČI, KOLIKO SE PARA BACILO NA KAZNE I SLIČNE GLUPOSTI.DOKLE ČE NAM DJECA DOBIVATI BATINE DUŠA ME BOLILA SINOĆ KAD SAM GLEDAO SNIMAK ONOG IŽIVLJAVANJA KEROVA NA MOMKU, JER AKO JE KRIV A JESTE, UHAPSI GA VODI U STANICU ODRAPI MU KAZNU DA MU NIKAD NE PADNE NA PAMET VIŠE A NE ONAKO KRVNIČKI UDARATI.JA IMAM SINA MLAĐEG OD NJIH NEKOLIKO GODINA I ODMA MI JE ON PRED OČIMA BIO.MOLIO BI VAS DA OVO SVATITE KAO DOBRONAMJERNO I DA SE UVEDE RED NA TOJ TRIBINI NA KOJOJ SAM BIO KAD NIJE BILO STOLICA NEKAD DAVNO I PONESE ME NEKAD DA SKAČEM SA VAMA ALI MI GODINE I ZDRAVLJE TO VIŠE NE DAJU A LIJEPO VAS JE VIDJETI NAJBOLJI STE. NE TREBAJU VAM OVE GLUPOSTI IMATE NAJBOLJE KOREOGRAFIJE, NE TREBA DA SE TUČETE IZMEĐU SEBE, DA PALITE BAKLJE I TOPOVSKE UDARE DA SE NE OBOGALJITE KAO ONAJ MOMAK ZNATE VEĆ. MOLIM VAS VRATITE ONO ŠTO STE DONIJELI SKORO KAD STE SA ZAPADA DOŠLI NA NAŠ-VAŠ SJEVER NEMOJTE SE BAVITI OVIM GLUPOSTIMA KOJE NE DONOSE NIŠTA DOBRO NI VAMA, NI KLUBU, NI NAMA,PITAM SE KAKO LI JE ONIM MOMCIMA KAKO JE NJIHOVIM RODITELJIMA? JA SAM MALO STARIJI I NEMAM VRELU KRV STARU 16 GODINA I VIŠE, A IMAO SAM JE NEKAD ALI VJERUJTE NISAM NIKAD IMAO PROBLEMA SA ZAKONOM. JOŠ JE TAD BILA MURIJA **** DO BOLA I ZAKON STROG DA NE MOŽETE NI ZAMISLITI. MOLIM VAS DAJTE DA ZAKOPAMO RATNE SJEKIRE JA SAM REKAO JUČE DA SU HZ PALE NA ISPITU A JESU LI PITAJTE SE ALI STVARNO REALNO ALI MI NE VALJA ONAJ DRUGI DIO REČENICE NEČU GA NI PONAVLJATI .I AKO STE MLAĐI JAVNO VAM SE IZVINJAVAM ALI FAKAT SAM BIO U AFEKTU I LJUT SAM I SAD ALI MALO HLADNIJE GLAVE I ZATO DOSTA PREPUCAVANJA SAMO MALO REALNOSTI IZBACITE KUKOLJ IZ SAVEZA I BUDITE ONO ŠTO JESTE PONOS GRADA I DRŽAVE
slika
Eto sad si dobio svoje!

:mrgreen:
HVALA IZGLEDA DA SAM BAŠ ZASLUŽIO NEMA PROBLEMA NEČU JA VIŠE NI SLOVA A VI-TI ČE TE OSTATI TU ALI PROBLEMI SE NEČE SAMI RIJEŠITI , ŽIV TI MENI BIO
Sarajevo ljubavi moja!

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 26 sep 2013, 21:17

@sekac prijatelju opusti se. Sega mi bilo sto si napisao "da me ispljuju javno" :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 sep 2013, 21:17

Ja jos ne mogu da vjerujem da neko moze napadati specijalce zbog onog poteza! :roll: :roll: Ne da su ga onako trebali isutati,nego su mu na ocigled svih trebali nesto konkretno i slomiti,pa da vidimo ko ce stisnuti mu.da pa uci vise ikad u teren!Ne treba ti poslije ni zakoni,ni ovo, ni ono,sam ces sebi biti zakon!!! :twisted: Previse se ova omladina osilila,nosa se sve i svasta,strah ne postoji,a policija se kritikuje za najmanju sitnicu i tako sve dok neko ne izgubi glavu,pa se onda pitamo sto nisu stroziji!??Izvinjavam se za off,ali neko mora biti primjer i na nekome se kola moraju slomiti,da bi drugi vidjeli sta ne treba raditi,a utrcavanje de.bila je idealna prilika! ;)

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 sep 2013, 21:18

sekac svaka cast na postu, mnogi se stavljaju ispred kluba ne samo kod vas... mogu se kladiti da barem 40 % ovih u kopu ( i tm i hz) ne znaju prvih 11 svoga kluba.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 26 sep 2013, 21:23

Podrška policajcima!!! Samo se nadam da su ih jos na putu do marice udarali, u marici, i naravno u stanici da su im se krvi napili!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 sep 2013, 21:24

NEZALAGANJE je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da neko moze napadati specijalce zbog onog poteza! :roll: :roll: Ne da su ga onako trebali isutati,nego su mu na ocigled svih trebali nesto konkretno i slomiti,pa da vidimo ko ce stisnuti mu.da pa uci vise ikad u teren!Ne treba ti poslije ni zakoni,ni ovo, ni ono,sam ces sebi biti zakon!!! :twisted: Previse se ova omladina osilila,nosa se sve i svasta,strah ne postoji,a policija se kritikuje za najmanju sitnicu i tako sve dok neko ne izgubi glavu,pa se onda pitamo sto nisu stroziji!??Izvinjavam se za off,ali neko mora biti primjer i na nekome se kola moraju slomiti,da bi drugi vidjeli sta ne treba raditi,a utrcavanje de.bila je idealna prilika! ;)
Sadizam je inače duševni poremećaj pa ti vidi.

@Hannah

I za tebe vrijedi isto.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 21:27

HannahMontana je napisao/la:Podrška policajcima!!! Samo se nadam da su ih jos na putu do marice udarali, u marici, i naravno u stanici da su im se krvi napili!
udarali su ih samo ono malo na stadionu i to je to. Nisu ih ni dotakli kasnije.

Kuka se kad policija udara, kuka se kad se raja bode nozevima, kad se puca, pa sta vi hocete ljudi?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 sep 2013, 21:28

Steph je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da neko moze napadati specijalce zbog onog poteza! :roll: :roll: Ne da su ga onako trebali isutati,nego su mu na ocigled svih trebali nesto konkretno i slomiti,pa da vidimo ko ce stisnuti mu.da pa uci vise ikad u teren!Ne treba ti poslije ni zakoni,ni ovo, ni ono,sam ces sebi biti zakon!!! :twisted: Previse se ova omladina osilila,nosa se sve i svasta,strah ne postoji,a policija se kritikuje za najmanju sitnicu i tako sve dok neko ne izgubi glavu,pa se onda pitamo sto nisu stroziji!??Izvinjavam se za off,ali neko mora biti primjer i na nekome se kola moraju slomiti,da bi drugi vidjeli sta ne treba raditi,a utrcavanje de.bila je idealna prilika! ;)
Sadizam je inače duševni poremećaj pa ti vidi.

@Hannah

I za tebe vrijedi isto.
Da,da, a kad te sutra neko zbode,upuca ili pretuce na ulici bez ikakvog razloga(posto je to skoro svakodnevnica postalo,jer nema straha, kako vec rekoh),znaces kukati!Takvi su mi najgori,sve je brutalno i lose kad policija djeluje,dok se tebi i takvima ne dogodi,a onda se pitas sto ne rade svoj posao!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 sep 2013, 21:31

Pa i ne rade svoj posao, ovim gradom vladaju kriminalci koje ne smiju ni da pogledaju, najlakše je cipelariti već uhapšenog momka koji leži na zemlji.

Očigledno je da su debili jedva dočekali da malo izliječe frustracije, da smo iole normalna država već sutra bi dobili nogu iz policije.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 26 sep 2013, 21:32

Bosniacum Lilium je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Podrška policajcima!!! Samo se nadam da su ih jos na putu do marice udarali, u marici, i naravno u stanici da su im se krvi napili!
udarali su ih samo ono malo na stadionu i to je to. Nisu ih ni dotakli kasnije.

Kuka se kad policija udara, kuka se kad se raja bode nozevima, kad se puca, pa sta vi hocete ljudi?
Ma posto vidim kako se javljaju ovi borci za ljudska prava, pa onda ovi "suborci" sa tribine! I da jedno pitanje! Kad vam je toliko krivo sto ih je murija udarala vama pred ocima sto se niste zaletili pa ne svi al makar trecina tribine, sto niste nesto uradili, na kraju sto niste potrcali za njima odmah na pocetku nego gledali kako 4 maloljetna debila prekidaju tekmu nama od krucijalnog znacaja!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 21:34

trebao bi znati da kod takvih situacija interventna te nista ne pita, nego odmah udara. To je tako svuda u svijetu moj pasa. Da vidis smiju li ili ne smiju kad sam se ja zateko u Sa clubu (kad je postojao) kad je bila racija ;)

I da buducnost kluba da nam zavisi od par huligancica ? Halo bolan, niko nema prava da polaze da je ovo nejgov klub. Ovo je klub svih ljudi koji ga vole i tacka. Nema veze, kad se promijenila uprava promijenit ce se i ovo aBd.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 26 sep 2013, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 sep 2013, 21:34

Steph je napisao/la:Pa i ne rade svoj posao, ovim gradom vladaju kriminalci koje ne smiju ni da pogledaju, najlakše je cipelariti već uhapšenog momka koji leži na zemlji.

Očigledno je da su debili jedva dočekali da malo izliječe frustracije, da smo iole normalna država već sutra bi dobili nogu iz policije.
Ja rekoh da se kola moraju slomiti na nekome,a oni su idealan primjer,posebno rastucem problemu maloljetnicke delikvencije!Ukazivanje na jedan problem ne znaci da je neki drugi ,koji je manji ,opravdan,a ti to ovim svojim postom upravo radis!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.