Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Kakav kralj.

sve je to fake -.-BluesForever je napisao/la:![]()
![]()
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vas korisnicki racun je trenutno nedostupan zbog problema na stranici.Ocekujemo da ce problem biti ubrzo rijesen. Molimo pokušajte ponovo za nekoliko minuta.
Ima li neko slicnih problema?
Ima li neko slicnih problema?
nekoliko puta godišnje mi se to desi.
sačekaj malo(možda i sat-dva
) i doći će...
sačekaj malo(možda i sat-dva
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Je.bo mu ja mater, sad u nevakat kad s trebom pricam, puuuuuPasha je napisao/la:nekoliko puta godišnje mi se to desi.
sačekaj malo(možda i sat-dva) i doći će...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
aj ti to objasni njimaBosniacum Lilium je napisao/la:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne mozes to fuxama dokazat'
i misli ako manje odjece obuce da ce biti privlacnija

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa i ova se u gacama slikala radi toga 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ako je ''dobra'', privlacna je (fizicki) i s manjkom i viskom odjece, ne fantazirajte.
...Život za Široki...
pa momci su očigledno rekli da cure misle da su privlačnije ako imaju manje odjeće, a ne da oni misle. ti baš imaš potrebu da svima ideš uz živacŠB_Fidelis je napisao/la:Ako je ''dobra'', privlacna je (fizicki) i s manjkom i viskom odjece, ne fantazirajte.
Vođa zna.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
potpisnedim1993 je napisao/la:pa momci su očigledno rekli da cure misle da su privlačnije ako imaju manje odjeće, a ne da oni misle. ti baš imaš potrebu da svima ideš uz živacŠB_Fidelis je napisao/la:Ako je ''dobra'', privlacna je (fizicki) i s manjkom i viskom odjece, ne fantazirajte.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A sta cu, ne slazem se s vecinom ljudi.nedim1993 je napisao/la:pa momci su očigledno rekli da cure misle da su privlačnije ako imaju manje odjeće, a ne da oni misle. ti baš imaš potrebu da svima ideš uz živacŠB_Fidelis je napisao/la:Ako je ''dobra'', privlacna je (fizicki) i s manjkom i viskom odjece, ne fantazirajte.
Jebga, ak cura misli da joj je to privlacnije, nek radi sta hoce, sebi radi. Kao sto rekoh, ona je dobra ako je dobra, imala sta na sebi ili ne.
...Život za Široki...
- Donnie Darko
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
E treba mi mala pomoc !
Slucajno sam Hide onaj prozor,sto bude na pocetnoj stranici ,u desnom uglu,sto prikazuje obavijesti,nemam pojma ako neko nesto postavi itd itd,i sad mi to stoji iznad chata,smeta mi ,a htio bih vratiti kako je bilo,ali pojma nemam,trazio sam ali ne mogu naci nista.
Slucajno sam Hide onaj prozor,sto bude na pocetnoj stranici ,u desnom uglu,sto prikazuje obavijesti,nemam pojma ako neko nesto postavi itd itd,i sad mi to stoji iznad chata,smeta mi ,a htio bih vratiti kako je bilo,ali pojma nemam,trazio sam ali ne mogu naci nista.
Krenuo na youtube kad ovo..

Nije samo tebi , izgleda da im je server pao ...PIKE je napisao/la:Krenuo na youtube kad ovo..![]()
![]()
Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa i 18 gostiju.