Kada ovo bude policijska država onda mogu da upotrebljavaju silu kada im je ćejf.Bosniacum Lilium je napisao/la:trebao bi znati da kod takvih situacija interventna te nista ne pita, nego odmah udara. To je tako svuda u svijetu moj pasa. Da vidis smiju li ili ne smiju kad sam se ja zateko u Sa clubu (kad je postojao) kad je bila racija
Mislim da si malo previše gledao Tropa De Elite.
Ne budi smiješan, ovo oni nikada neće ponoviti na kriminalcima koji maltretiraju građane ovog grada.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja rekoh da se kola moraju slomiti na nekome,a oni su idealan primjer,posebno rastucem problemu maloljetnicke delikvencije!Ukazivanje na jedan problem ne znaci da je neki drugi ,koji je manji ,opravdan,a ti to ovim svojim postom upravo radis!Steph je napisao/la:Pa i ne rade svoj posao, ovim gradom vladaju kriminalci koje ne smiju ni da pogledaju, najlakše je cipelariti već uhapšenog momka koji leži na zemlji.
Očigledno je da su debili jedva dočekali da malo izliječe frustracije, da smo iole normalna država već sutra bi dobili nogu iz policije.