FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Steph
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Steph » 26 sep 2013, 21:35

Bosniacum Lilium je napisao/la:trebao bi znati da kod takvih situacija interventna te nista ne pita, nego odmah udara. To je tako svuda u svijetu moj pasa. Da vidis smiju li ili ne smiju kad sam se ja zateko u Sa clubu (kad je postojao) kad je bila racija ;)
Kada ovo bude policijska država onda mogu da upotrebljavaju silu kada im je ćejf.

Mislim da si malo previše gledao Tropa De Elite.
NEZALAGANJE je napisao/la:
Steph je napisao/la:Pa i ne rade svoj posao, ovim gradom vladaju kriminalci koje ne smiju ni da pogledaju, najlakše je cipelariti već uhapšenog momka koji leži na zemlji.

Očigledno je da su debili jedva dočekali da malo izliječe frustracije, da smo iole normalna država već sutra bi dobili nogu iz policije.
Ja rekoh da se kola moraju slomiti na nekome,a oni su idealan primjer,posebno rastucem problemu maloljetnicke delikvencije!Ukazivanje na jedan problem ne znaci da je neki drugi ,koji je manji ,opravdan,a ti to ovim svojim postom upravo radis!
Ne budi smiješan, ovo oni nikada neće ponoviti na kriminalcima koji maltretiraju građane ovog grada.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 sep 2013, 21:37

a sta je trebala policija da uradi... da ga moli da ne trci ka juznoj tribini i da ne baca baklju... :S ona reakcija je prirodna... momak je znao da ga to ceka ukoliko ga uhvate drotovi... a odmah poslije 5 sekundi su svakako prestali da ga udaraju...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 sep 2013, 21:39

Al sam seljak al sam lola u ruci mi motorola. ACAB DOZIVOTNO
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 sep 2013, 21:39

joj ba nemojte se praviti neki anarhisti, huligani i sl.

NISTA NIJE VECE OD KLUBA I NJEGOVIH USPJEHA. NISTE IZNAD KLUBA ! NIJE NIKO IZNAD KLUBA

kakav truper ba? o cemu pricas haveru?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 sep 2013, 21:40

jovanmaksimovic je napisao/la:a sta je trebala policija da uradi... da ga moli da ne trci ka juznoj tribini i da ne baca baklju... :S ona reakcija je prirodna... momak je znao da ga to ceka ukoliko ga uhvate drotovi... a odmah poslije 5 sekundi su svakako prestali da ga udaraju...
On je već bio ONESPOSOBLJEN i ona reakcija nije prirodna nego sadistička.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 sep 2013, 21:41

Steph je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:a sta je trebala policija da uradi... da ga moli da ne trci ka juznoj tribini i da ne baca baklju... :S ona reakcija je prirodna... momak je znao da ga to ceka ukoliko ga uhvate drotovi... a odmah poslije 5 sekundi su svakako prestali da ga udaraju...
Tako je steph
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 sep 2013, 21:42

A bas me zanima sta je onaj debil mislio kad je kreno utrcavat :lol: da ga nece uhvatit mozda :?: pa koji mozak moras bit da to uradis.

Ko trazi taj i dobije...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 26 sep 2013, 21:43

Steph je napisao/la:
recimo da je bila sadisticka reakcija... mislis sad da ce neko istu stvar uraditi kad zna sta ga ceka?! mislim da nece... ovo je trebalo da se desi... a momak je sam isprovocirao to...

evo ja ti kazem da niko nikad u narednih 10 godina nece pomisljati da uleti u teren, sto se tice sarajeva grada... jedino mozda u sumskoj...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 sep 2013, 21:44

uletis na teren, dobijes degenek, i policija je kriva a ne ti sto si uletio na teren?
ostetio si svoj klub za par desetina hiljada maraka, ostetio si svoj klub za 3 boda, prekinuo si utakmicu, ostetio si hiljade navijaca koji nece moci gledati svoj klub jer ce se igrati pred praznim tribinama.
dobro si prosao ako je tih par udaraca jedino sto ces dobiti.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 sep 2013, 21:46

@Steph Rekoh ja tebi...Takvima kao ti je sve nasilno i brutalno,dok se tvoj zivot ne ugrozi,a onda je kuku pomozite itd itd! ;) Ponasaj se normalno i budi normalan covjek ,razmisljaj trezveno i niko te nikada nece dotaci,ali ako se ku.rcis i ocekujes da prodjes nekaznjeno i treba da dobijes ono sto zasluzujes!U nekim zemljama,vrlo dobro znas koje su,se za kradju ruka sijece,pa hajde stisni da vidimo ko ce nesto ukrasti ili kome ce to pasti na pamet!??I tu je neko morao biti i prvi da se ostali preispitaju!Prosli put ste uletili na teren pretukli redare i skoro svi prosli nekaznjeno,a i oni sto su kaznjeni,niko to nije vidio!Vjeruj mi da su ovi mislili da ce se isto dogoditi i sada,samo sto su se malo za.ebali,pa su dobili batine!Bas da vidim kad ce neko slijedeci put da utrci!? ;)

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 26 sep 2013, 21:48

@Steph
Sadizam jeste poremecaj ali ako se boris protiv poremecenih osoba a ovaj idiot to svakako jeste, onda cilj opravdava sredstva...
Jos je sve po zakonu.
idiot je prekrsio bar 5 zakona, plus zelio je fizicki povrijediti drugu osobu tj nanijeti im teze tjelesne povrede( tako se prevodi bacanje baklje na drugu osobu)
A s obzirom da zakin kaze da imas pravo zivot istom mjerom kojim je on ugrozen(kao predstavnik policije) dakle oni imaju pravo nanijeti teze tjelesne povrede doticnom.
po zakonu.
Osim toga imaju i sve ovladti za upotrebu sile koja nije nepotrebna kao sto neki govore, da je on na tribini dobio batine cijeli svijet bi bio uz njega, ovako NA TERENU namjerom da ugrozi sigurnost svih prisutnih...ispada idiot.
i ja nisam sadista recimo ali iz milion drugih razloga, po zakonu, izbio bih momku za pocetak sve zube, pomjerio bubrege, i jedno rebro napukao, mozda i ruku slomuo ali ne otvoreni prelom( zbog medija)
Igrom slucaja znam momka, furac klasicni,“zajeban“ za raju a zivi kod od roditelja ko i 90%kopa...
Da nebi bilo zabune isto vazi i za onog hajvana koji je udario golmana Slavije na Grbavici.

Ps
sano da pojasnim, da je ovo naprsvila grupa Hz, ja ne bih nista komentarisao jer grupa ima svoje odluke koje imaju dublju pozadinu...ovako kada glupan ili par njih kosta ekipu minimalno prvog mjesta i 100 000KM..
To je za svaku osudu i NE MOGU DA VJERUJEM da neko staje na stranu idiota.

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 26 sep 2013, 21:48

Naravno da je policija kriva. U svakoj normalnoj državi oni debili bi dobili suspenzije. Postoji nešto što se zove hapšenje bez upotrebe sile, što to onaj momak prema policiji nije pružio. Doduše ne zna se ko je gori, onaj debil sa bakljom ili drotovi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 sep 2013, 21:50

Urbinato je napisao/la:Naravno da je policija kriva. U svakoj normalnoj državi oni debili bi dobili suspenzije. Postoji nešto što se zove hapšenje bez upotrebe sile, što to onaj momak prema policiji nije pružio. Doduše ne zna se ko je gori, onaj debil sa bakljom ili drotovi.
Momak iznad tebe objasnio kako zakon djeluje,tako da nemoj pisati gluposti!Cak i nisu primjenili silu koju su imali pravo!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 26 sep 2013, 21:55

NEZALAGANJE je napisao/la:
Urbinato je napisao/la:Naravno da je policija kriva. U svakoj normalnoj državi oni debili bi dobili suspenzije. Postoji nešto što se zove hapšenje bez upotrebe sile, što to onaj momak prema policiji nije pružio. Doduše ne zna se ko je gori, onaj debil sa bakljom ili drotovi.
Momak iznad tebe objasnio kako zakon djeluje,tako da nemoj pisati gluposti!Cak i nisu primjenili silu koju su imali pravo!
Zakon ne djeluje onako, on se nije opirao nego je već savladan, moram li biti papagaj?

Ovo naravno NE OPRAVDAVA ono što je uradio.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 sep 2013, 21:58

Klub će podnijeti i prijave protiv više n.n. lica koji su upotrebom pirotehničkih sredstava na tribinama Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" u srijedu doveli do prekida i mogućnosti ulaska u teren huliganima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 26 sep 2013, 22:00

Tako i treba

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 26 sep 2013, 22:01

miky_hz je napisao/la:
Klub će podnijeti i prijave protiv više n.n. lica koji su upotrebom pirotehničkih sredstava na tribinama Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase" u srijedu doveli do prekida i mogućnosti ulaska u teren huliganima.
NEKA!
Mashallaaa
dosta je bilo, ok dok se ovo nije kaznjavalo, to i razumijem, ali sad, kad se skupo placa svaka baklja glumiti na ovaj nacin "Navijaca" je smijesno i zalosno! dosta je bilo, zapalio sam ih i ja nekad mnogo, al mislim da je ovo i vise nego dovoljno... kad budu neki vidjeli na hrpi 8 000 maraka i shvate koliko je tesko to zaraditi..

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 sep 2013, 22:02

Ko je ikada bio na stadionima kod nas zna da će specijalci ovako reagovati i da će te zbog ovoga što je uradio polomiti.To je znao i on ,ako nije bio pod dejstvom ko zna čega sve.Policajci po svemu što je on uradio imali su pravo na ovo.Šta su trebali stati i raširiti ruke da ne prodje.Pa krenulo bi ih onda još 200 sigurno.Kada su vidjeli kako su ovi prošli ostali su ohladili.To je bit zašto je policija onako reagovala.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 26 sep 2013, 22:03

sila jeste bila nepotrebna, ali možda bi samo u Švedskoj za ono suspendovali policajce. :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 sep 2013, 22:03

Steph je napisao/la:Pa i ne rade svoj posao, ovim gradom vladaju kriminalci koje ne smiju ni da pogledaju, najlakše je cipelariti već uhapšenog momka koji leži na zemlji.

Očigledno je da su debili jedva dočekali da malo izliječe frustracije, da smo iole normalna država već sutra bi dobili nogu iz policije.
U Bosni i Hercegovini su najgori ljudi i najvece zlo takvi kao ti.
Uvijek traze opravdanje u necemu gorem. Vec sam rekao, sve i da je svaki stanovnik grada Sarajeva ubica i hoda po gradu, znaci na slobodi, to nema veze sa ovim. Ovaj idiot je dobio sto je zasluzio. Ma, kad malo bolje razmislis, nije dobio nista koliko je trebao dobiti.
To sto ce ovaj kreten zavrsiti na slobodi i sto je grad pun slicnih njemu nije kriva policija nego drzava, pravosudje. Zato i citamo clanke u kojima vrlo cesto stoji ono "od ranije poznat policiji" a svako ko je pametan zna da policija uradi svoj posao i onda drugi odredjuju hoce li neko i koliko ostati u zatvoru. Ti drugi su nazalost problem i vrlo lahko pustaju na slobodu one koje je policija uspjesno privela.

Kako vas nije sramota predstavljati se kao navijaci Sarajeva a braniti ovog idiota koji je klub unazadio toliko, da vam je vrlo vjerovatno ovu cijelu sezonu upropastio. Finansijski, bodovno, navijacki, ljudski i na svaki moguci nacin vas je unazadio. Jos imate obraza traziti bodove za zelenim stolom?? Nevjerovatno!

Koliko covjek moga biti primitivan i zaostao da stane na stranu ovih debila?
SRAM VAS BILO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dadox, keli, Lecler, MSOZ101, napoleon72, PeppermintSA, Rule_hz, ubipara i 81 gost.