pozdrav i za tebeNarin je napisao/la:Pozdrav drugovi.. :ugeek:
Poseban pozdrav braći sa mašinstva i Gre-u!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Evolution87
- Kontakt:
Re: Chat
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
drugovi zdravo , uceramo ti pravo? je l' oto
Gdje si bio danas 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mene pitaš?Bosniacum Lilium je napisao/la:drugovi zdravo , uceramo ti pravo? je l' otoGdje si bio danas
Evo - šta ima,popravil se onaj kec iz bosanskog?
In my mind,in my head
This is where we all came from
The dreams we had, the love we shared
This is what we're waiting for.
Baš sam se zgotivio sa ovim grasovim trolejbusima..
- Evolution87
- Kontakt:
ma nista buraz, kuliram vecerasNarin je napisao/la:Evo - šta ima,popravil se onaj kec iz bosanskog?![]()
ma jok kakvo popravljanje nema od toga nista
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- HazardEden
- Kontakt:
Vedo jarane gdje ces Janu na fb objavljivat

yebem im mater retardiranu i fakultet. koji mentoli su ono ono svijet nije vidio. krećemo u pon na fax sve godine a ispiti te sedmice, a ja znam barem 20 ljudi kojima jedan fali za uslova i sad ne znaju jesul pošli il su došli.
Vođa zna.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nista novo,ja sam dvije sedmice propustio jer mi je bas falio jedan predmet za uslova.I onda imao problema oko minusa.nedim1993 je napisao/la:yebem im mater retardiranu i fakultet. koji mentoli su ono ono svijet nije vidio. krećemo u pon na fax sve godine a ispiti te sedmice, a ja znam barem 20 ljudi kojima jedan fali za uslova i sad ne znaju jesul pošli il su došli.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ko im je kriv sto nisu polozili u roku. :ugeek:
Vazda je lijepo kriviti druge.
Vazda je lijepo kriviti druge.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
al ti smaraš cura.
znači ko god ide na fax mora polagat sve u prvom roku. desetine studenata ima nejasan status na fakultet i sami ne znaju šta će sad. retardirana organizacija, ništa više
znači ko god ide na fax mora polagat sve u prvom roku. desetine studenata ima nejasan status na fakultet i sami ne znaju šta će sad. retardirana organizacija, ništa više
Vođa zna.
- HazardEden
- Kontakt:
koji je to fax, u kojem gradu 
+1nedim1993 je napisao/la: znači ko god ide na fax mora polagat sve u prvom roku. desetine studenata ima nejasan status na fakultet i sami ne znaju šta će sad. retardirana organizacija, ništa više
jbt valjda bi obrazovanje trebalo biti onako "bezvremensko"..ograniči te rokom i ti si loš ako ne naučiš do tad..ovi su pametniji jel? (samo skupina treniranih da slusaju druge)
i da naglasim, ne mora znaciti da su pametni ovi što polože u roku, znam ih ihi hej bubaju satima i poloze sa sedmicom, a neko za noć ponovi glavninu (jer je slusao) i dobije 8 i još zna poslije ispita...to je znanje...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- RickBlaine
- Kontakt:
80 kuca. 3 osobe po kuci, 240 osoba + 80 kuca, 320 formulara. 320 x 2,5 = 800 km.
Mi ovdje uzivamo :kava:
Mi ovdje uzivamo :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Imaju bruku rokova preko ljeta i opet docekaju septembarski. Toliko o tome. 
LANET OLSUN!
de molim te al molim te ti kaži šta si položila i kad i šta ti je ostalo i td? stvarno bi volio znati kad se praviš toliko pametnauschtipak je napisao/la:Imaju bruku rokova preko ljeta i opet docekaju septembarski. Toliko o tome.
Vođa zna.
Ma gdje?
Kod nas na filozofiji si im'o parcijalni (ako profa da-a ja to fakat ne volim jer dijelim znanje na pola fuj)
i završni i to je to...nikakvi rokovi, osim popravnog..znači 2 regularna (prvi i popravni) + 2 parcijalna (po njihovoj volji)
Obzirom da se nekima ne da dijeliti znanje 50-50 (mrzim..ako naučim nešto odjednom ostaće mi zauvijek), imaju 2 regularna roka ili čekati septembarske popravne..za dva mozes, a i ne mozes nesto spremiti..npr ja sam odradio 4 predmeta, dok peti (političku ekonomiju) fakat nisam mog'o, i da nisam odselio, saček'o bi me septembar
Kod nas na filozofiji si im'o parcijalni (ako profa da-a ja to fakat ne volim jer dijelim znanje na pola fuj)
i završni i to je to...nikakvi rokovi, osim popravnog..znači 2 regularna (prvi i popravni) + 2 parcijalna (po njihovoj volji)
Obzirom da se nekima ne da dijeliti znanje 50-50 (mrzim..ako naučim nešto odjednom ostaće mi zauvijek), imaju 2 regularna roka ili čekati septembarske popravne..za dva mozes, a i ne mozes nesto spremiti..npr ja sam odradio 4 predmeta, dok peti (političku ekonomiju) fakat nisam mog'o, i da nisam odselio, saček'o bi me septembar
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Zar se još uvijek palite na njene postove? 
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja sto ova mlada pegla.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
cuj gdje cu, pa na status, necu u komentar sigurnoHazardEden je napisao/la:Vedo jarane gdje ces Janu na fb objavljivat![]()
![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
trosi me ove noci, trosi me ja cu moci, ima me dovoljno, trosi me slobodno?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.