AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 26 sep 2013, 11:50

E jbg nije interesantno na računaru sa ekipom igrat. Ništa valja nam onda kupit PS3 ako neće izac za PS2.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 sep 2013, 12:36

Jeste se razvezli. :lol:

Evo taman ustao, ohladila se glava i bas gledam, u 5 kola primili 10 golova, a za prvoplasiranim vec zaostajemo 10 bodova. Lose, skroz lose. :oops:
Ja sam fino rekao, mi cemo se cupati za poziciju koja vodi u EL. Ostalo mozemo samo sanjati jer se proslosezonski scenario zasigurno nece ponoviti. Bar se ja vise nicemu ne nadam.

Jedva cekam kompilaciju Matrijevih jucerasnjih promasaja :lol:
Majke mi moje, mogu se zakleti da za zivota nisam gledao utakmicu gdje je jedan napadac promasio onoliko prilika, a da na kraju nije zabio nijedan.
Donekle mi drago sto se EL povrijedio bas u ovom periodu, dokazalo se koliko fali ovom timu i da mu Matri nece biti apsolutno nikakva prijetnja kako su neki najavljivali.
Pa cak i za Paca koji je u ovoj situaciji ispao najveca zrtva i zadnja napadacka opcija, ali se uvidjelo da je covjek bolji za klasu-dvije od ovog hajvana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 sep 2013, 12:57

ahmad_tz je napisao/la:
Cuvam pare za FM14 :mrgreen:
bice kreka ove godine :mrgreen:
Unico amore sei!
❤️🖤

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 sep 2013, 15:09

Pa dobro ljudi cime se vi bavite da i ja tu uletim,cuj kupuje se playstation 3 i ostalo :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 sep 2013, 15:28

Ma ja skoro 10 godina igram socera sa ekipom. Činjenica da se sad ima manje vremena (posao, porodica), ali odrzavamo tradiciju :D Posto haman PES 2014 neće izlaziti za PS2 (ili mozda hoce, čitao sam oprečna mišljenja, al ništa zvanično), bit će red da kupimo PS3 :D

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 sep 2013, 15:49

jbg da sam znao da neko od vas oce ps3 mogli smo se dog, jaran mi skoro prodao gotov nov ps3 sa gotov 40 igara, cijena bila sitnica sta sve dobijes al gotovo je sad..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 sep 2013, 15:51

sad ce vam PS4 cc :P ja prodao ps3 vec u februaru
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 sep 2013, 15:52

adointer je napisao/la:sad ce vam PS4 cc :P ja prodao ps3 vec u februaru
k'o sto kazu, neka slame dok sijeno ne dodje :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 sep 2013, 15:54

samo 399,,nije ni 400 :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 sep 2013, 17:37

Dobar tekst ..

A.C. Milan. Što reći o jednom od najvećih klubova u povijesti? Pa ovako....
Milan je propaooooooooooooooooooo. Sramota me to reći ali je to tako.
Nema više Fosse de Leonia. (Ultrasi) Dečki su 90 minuta držali baklje,zastave u zraku. Pa nema više ni Curve Sud. Mislim ima ih ali nema njihovih famoznih bubnjeva,koreografija i pjesama. Sada neki manekeni sjede na trbinama i ne znaju kako se ustvari igra nogomet. Uprava Milana je sje*ana. Prije je se davalo 60-ak milijuna i dovodila se klasa (Inzaghi,Rui Costa,Nesta, pa mogu reći i Ibrahimović) ali dolaskom šeika u nogomet sve se promjenilo u igračkom kadru A.C. Milana. Thiago Silva, Ibra odlaze i tu je krenuo pad Milana. Istina je da nisu bili među najjačim klubovima Europe od 2007, ali su bar 2 sezone nešto obećavali (2010/11/12). Igrački kadar je bio Nesta, Silva, Zambrotta, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Beckham, Ronaldinho, Robinho, Pato, Ibrahimović.... Istini na volju to nije ni približno kao u eri od 2003 do 2007 kada su igrali Dida (u to vrijeme jedan od najbolji GK na svijetu) pa onda Stam, Nesta, MALDINI, Cafu, Stam, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Gattuso, Kaka, Crespo, Inzaghi, Schevchenko (u to vrijeme svi od igraca su bili u najboljim godinama nogometnog života). I prije kao kad su igrali Boban, Van Basten, Gullit, Weah, Donadoni, Baggio, Rossi, Baresi, Massaro, Savicevic, Tassoti.... Eh to je nekada bilo..... A sada??? Pa sada igraju : Abbiati, oke ima ponekad sjajne utakmice, ali sljedeće 4 je uzrok bar 3 gola. Onda Amelia, vječita zamjena i Buffonu (Reprezentacija godine 2006/07/08/09, pa sad i Abbiatiu) I još neki tip golmana Coppola (riječi neću trošiti) I Gabriel, više je branio Ballota 2006 godine u Laziu iako je imao 44 godine. (Allegri griješi što mu ne daje šanse) Pa u obrani imamo Zapatu, Zaccarda, Silvestria, Costant, Bonera. Nisu oni za Milan, nemam što reći o njima. Pa Abate (ili kako ja ja volim zvati gore-dole, zato što samo leta gore dole i nema nikakve koristi od njega. Mattia De Sciglio, jedan od rijetkih kojeg priznajem. Tu još ima Vergara al kako mi se ćini on je propali talent (znako kako Milan postupa sa Mladim igračima)
Sredina : Birsa (riječi su suvišne) Muntari : Jedna sjajna utakmica, sljedeći 10 izgubljen. Nocerino : Nije on loš, sjajan je asistent ako i napadu ima igrač tipa Ibra. Emanuelson : Dobar ali na ljevom boku. Cristante, Saponara : Mladi koji sigurno dok je Allegri na klupi neće igrati. Montolivo, Poli, De Jong : za njih sve riječi hvale. Kaka' : realno govoreći nikada neće biti kao prije.
Napad : Matri : pa on očajan. Robinho : sjajna tehnika ali je ne pokazuje. Moje mišljenje o njemu je da on u Europi ne može igrati kao što je igrao u Brazilu. Niang : Mladi talent kojeg uništavamo. El Shaarawy : Izgubio se nakon dolaska Balotellia, dobar je on, bio bi odličan da više brine o igri a ne o frizuri, treba malo mjenjati stil a ne samo trčati po strani i prelaziti u sredinu (to je pročitano) Pazzini : sjajan igrač, klasični talijanski napadač koji čeka loptu u petercu, takav treba svakom klubu, velik radnik. Balotelli jako, jako veliki talent ali i jako neozbiljan. Uništava i sebe i klub.
Došli smo do Allegria : Čovjek bez ideja, pravi Cagliari od Milana, pod hitno treba podniti ostavku. Galliani : čudotvorac, dosta navijača ga ne voli ali on radi svoj posao i više nego dobro, sa 2 milijuna proračuna godišnje on vadi Milan, Problem je u Berlusconiju, oćito je da više nema novaca i on treba prodati Milan kao i Morati.
Da više ne duljim, ovo nije A.C. Milan za koji sam ja navijao 17 godina. Nikada neće prestati moja ljubav prema klubu ali ovo sada je jadno. Do groba A.C. MILAN !!!!!!!!!!!! FORZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ali sam izgubio nadu da će biti bolje.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 sep 2013, 17:53

S vecim dijelom bih se slozio, jedino ja NIKAD NE GUBIM NADU :wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 sep 2013, 19:36

AjsKjub je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:
Cuvam pare za FM14 :mrgreen:
bice kreka ove godine :mrgreen:
tako rekose i prosle god pa ja izvali 10 KM :lol:

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 sep 2013, 23:20

MARIO BALOTELLI: "I apologise to everyone."

MILAN - Here's what Mario Balotelli said to Sky Sport 24 at the Milanello sports centre today:

"I'm sorry for my team mates who train with me, pushing hard every day. I'm sorry most of all for them, After that I have to apologise to the fans and the club itself. The referee? I apologose to him too for what was said. I shouldn't have reacted in that way. but it's always the same story against Napoli. The fouls against me don't count and then as soon as I do anything at all... I realise though that I have to do better in these situations."
Meh.

SES izgleda odradio blazi trening. Kad bi se on inace trebao vratit?
Unico amore sei!
❤️🖤

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 26 sep 2013, 23:49

SES bi trebao biti spreman za Ajax. ;)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 27 sep 2013, 08:10

Nisam pisao vruce glave ali....moj matri, trebali smo voditi 0-3 a ne spasavaati bod na kraju.

Ne znam stvarno, koliko imamo problem sa debilom na klupi i igracima toliko nemamo srece. Pa mi nikada ne mozemo krenuti normalno sezonu. Ko da gledam pocet ce igrati u februaru i izboriti el. Realno ovaj put konkurenti su jaci i skoro je nemoguce ocekivati top 3, no sta znas, mozda krenu budale dobijati.

Ekipi nema napredka dok se ne promjeni uprava pa onda trener.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 sep 2013, 08:53

Naši mladi U15 osvojili neki kup, pobjedili Intera u finalu sa 3:0. Lijep gol postigao je naš budući reprezentativac Modić.

http://sulia.com/milanello/f/b343463b-f ... 6ae4d7ace/" onclick="window.open(this.href);return false;

Probable line-up vs. Sampdoria (4-3-2-1): Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Poli, De Jong, Muntari; Birsa, Robinho; Matri.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 27 sep 2013, 09:06

Vi niste normalni, raspravljate o igricama i igrackim konzolama na ovoj temi. Ima li moderatora?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
Osim - drugo ime za Želju !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 sep 2013, 09:18

Drago oko pametno :lol:

Nego čitam da je Raiola izjavio da bi se Balo na kraju sezone mogao vratiti u Englesku :shock:

adointer
Kontakt:

Re: R: AC Milan

Post Postao/la adointer » 27 sep 2013, 09:26

rossoner je napisao/la:Vi niste normalni, raspravljate o igricama i igrackim konzolama na ovoj temi. Ima li moderatora?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
de moderatori izbriste postove o konzolama,raznijece se cojk ko kamikaza pa ode vam forum

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 sep 2013, 10:02

muxa je napisao/la:Drago oko pametno :lol:

Nego čitam da je Raiola izjavio da bi se Balo na kraju sezone mogao vratiti u Englesku :shock:
Zašto se čudiš ? Pa Milan sa ovom politikom ne može pratiti lične ambicije Balotelija , nikakvo iznenađenje neće biti ako ode tokom ljeta. Ne samo Mario , svi ovi igrači koji nešto vrijede u ekipi neće se dugo zadržati u Milanu ako se ovako nastavi. Znači , Shaarawy , Balotelli , De Sciglio , Poli pa i Abate koji je odličan ove sezone. Svi oni neće još dugo biti u Milanu ako se i dalje bude forsirala politika neplanskog dovođenja pojačanja , odnosno cigančenje oko svakog *ebenog eura za iole kvalitetnog igrača.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.