uu tebra,opasno je po zivotbavarian_bk je napisao/la:Znal ko jel tinta stetna ako se po ustima razlije ? Ja slucajno iz hemijske![]()
pa sta si radio pa se razlila
Moderator/ica: insider
uu tebra,opasno je po zivotbavarian_bk je napisao/la:Znal ko jel tinta stetna ako se po ustima razlije ? Ja slucajno iz hemijske![]()
Daj buraz nemoj me strasiti .Ma vukao ja zrak iz hemijske ,nisam znao da onda izlazi tinta ,u pm,jesam se prep'oamEl_rooB je napisao/la:uu tebra,opasno je po zivotbavarian_bk je napisao/la:Znal ko jel tinta stetna ako se po ustima razlije ? Ja slucajno iz hemijske![]()
![]()
![]()
pa sta si radio pa se razlila
Lily je napisao/la:Meni se to desilo par puta..I to svaki put na casu.. Ja se nesto zamislim i..
.. onda me svi gledaju ko' budalu.
Sto si lud Bogami.urban corps je napisao/la:Pa zar je moguće da vas uprava smatra tolikim levatima.Ma dok je vam Popara i sličnih Popaya vi ste **** i od kluba i od navijačaZagor je napisao/la:pa jbg mi smo EUROPSKO SARAJEVO
Kakvi ,ne pijem jageronimo je napisao/la:bavarac, marni ti jednu domacu ljutu i onda se nebojkakva cokolada, ima da ti zacementira tintu u zeludcu
evo ga drug nisam upucen sa njim, to je nesa k´o neki detektor. skini pa malo procackajmajestic24 je napisao/la:Imam problema s lap topom. Radio sam mu sistem,al kad sam ga dobio nisu dosli uz njega driveri. I sad sam sebi skinuo s neta te drivere ali neradi mi zvuk i nemogu napraviti konekciju (Imam ADSL). Problem je kao " no audio devices". Racunar je compaq nc6400,ako neo zna kako da rijesim bio bih zahvalan.
JOoj jasko ti vazda problema imas ,ha neradi ti msn ,ha nema zvuka cccmajestic24 je napisao/la:Imam problema s lap topom. Radio sam mu sistem,al kad sam ga dobio nisu dosli uz njega driveri. I sad sam sebi skinuo s neta te drivere ali neradi mi zvuk i nemogu napraviti konekciju (Imam ADSL). Problem je kao " no audio devices". Racunar je compaq nc6400,ako neo zna kako da rijesim bio bih zahvalan.
Nestalo mi je i goriva u autu,ako neko ima rjesenje nek javibavarian_bk je napisao/la:JOoj jasko ti vazda problema imas ,ha neradi ti msn ,ha nema zvuka cccmajestic24 je napisao/la:Imam problema s lap topom. Radio sam mu sistem,al kad sam ga dobio nisu dosli uz njega driveri. I sad sam sebi skinuo s neta te drivere ali neradi mi zvuk i nemogu napraviti konekciju (Imam ADSL). Problem je kao " no audio devices". Racunar je compaq nc6400,ako neo zna kako da rijesim bio bih zahvalan.
Danieeel Booto sad pozdravlja vaasbayer 04 je napisao/la:Svi svi svi...Hajmo ruke gore...hahah...![]()
A gdje je pobjedio? U onom showu na OBN-u ?bavarian_bk je napisao/la:Danieeel Booto sad pozdravlja vaasbayer 04 je napisao/la:Svi svi svi...Hajmo ruke gore...hahah...![]()
Jel vako ide ,hahahahha ko pobjedi majko draga ,al neka drago mi je zbog njega
Ma da !Lily je napisao/la:A gdje je pobjedio? U onom showu na OBN-u ?bavarian_bk je napisao/la:Danieeel Booto sad pozdravlja vaasbayer 04 je napisao/la:Svi svi svi...Hajmo ruke gore...hahah...![]()
Jel vako ide ,hahahahha ko pobjedi majko draga ,al neka drago mi je zbog njega
Neka je![]()
par puta sam pogledala nesto malo od one emisije, uzas.. kakvih sve likova imai jadnika Botu su vazda zafrkavali..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10, Wilshere10 i 12 gostiju.