AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 27 sep 2013, 10:15

NIje da se čudim. Kad je dosao Balo ja sam bio ubijedjen da će on ostati 3-4 godine i otici, al mi nekako rano da ode već sljedećeg ljeta.
Il Club più titolato al mondo!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 sep 2013, 10:36

El Shaarawy: "Our objective is to do better than last season. I'm ready to play as a trequartista
Sta mislite probat Saravija na poziciji trequeriste.Ja bih mu dao priliku dok se Kaka ne vrati na toj poziciji,pa kako se pokaze.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 sep 2013, 10:40

meho-medo je napisao/la:
El Shaarawy: "Our objective is to do better than last season. I'm ready to play as a trequartista
Sta mislite probat Saravija na poziciji trequeriste.Ja bih mu dao priliku dok se Kaka ne vrati na toj poziciji,pa kako se pokaze.
ma sta ja znam, iskreno meni se ne bi to svidjalo, nije on meni za te pozicije nikako. ne zna on jos dobro dijeliti pasove i razigravati da bi to igrao, inace svaka lopta koju bi primio isla bi nazad ako nije u situaciji da sutira :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 sep 2013, 11:01

meho-medo je napisao/la:
Tu je poziciju često igrao dok je igrao za Novaru (ako nisam pogriješio klub :mrgreen: ) , puno brže bi se razvijao na toj poziciji. Jednostavno više bi djelova kroz sredinu , jer igranje na krilu mu je dosta jednodimenzionalno. Dosad je bilo ulazak u sredinu i pokušaj šuta. To je poprilično pročitano , igranje na poziciji trequartste uveliko bi doprinijelo razvijanju raznovrsnosti u njegovoj igri.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

adointer
Kontakt:

Re: R: AC Milan

Post Postao/la adointer » 27 sep 2013, 11:04

francobaresi je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Tu je poziciju često igrao dok je igrao za Novaru (ako nisam pogriješio klub :mrgreen: ) , puno brže bi se razvijao na toj poziciji. Jednostavno više bi djelova kroz sredinu , jer igranje na krilu mu je dosta jednodimenzionalno. Dosad je bilo ulazak u sredinu i pokušaj šuta. To je poprilično pročitano , igranje na poziciji trequartste uveliko bi doprinijelo razvijanju raznovrsnosti u njegovoj igri.
padovu :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

francobaresi
Kontakt:

Re: R: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 27 sep 2013, 11:08

padovu :)
Zato sam i napisao ovo gore u zagradi , nikako da zapamtim tačno u kojem je klubu igrao. :mrgreen:
Mada to je manje bitno , važno je šta sam htio da kažem vezano za ovu poziciju koju bi trebao da igra.
-Rui Costa-

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 27 sep 2013, 11:17

eh sta bi sa onog Milana. Definitivno jos jedan velikan koji je propao i koji i dalje propada.
Sloboda Tuzla !!!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 sep 2013, 11:31

Nema kluba na dunjaluku koji nije i koji neće proći krizno razdoblje , Milan je trenutno u takvom periodu. Koliko će to potrajati niko ne zna, samo da se ne desi kao sa Liverpoolom a nadam se da neće, odnosno ne vjerujem da će. Taj veliki engleski klub je više unazađen zbog dolaska Arapa i Rusa u Premireship , nego svojom sopstvenom krivicom. Na svu sreću u Italiji nema petro-dolara. Bar ne još uvijek.
-Rui Costa-

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 27 sep 2013, 12:28

ma solidan je igrački kadar , definitivno bolji od interovog ali za razliku od nas inter ima odlicnog trenera. Koja razlika izmedju stramačonija i mazzarija.
Dok ne dodje Prandeli ili Spaleti mozemo ocekivati ovakve rezultate.
Ja nisam ni za Tasotija kao ni za pipa jer sve je to usko povezano sa alegrijem tako da to ne bi bila neka odskocna daska vise.
Sloboda Tuzla !!!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 sep 2013, 12:33

Za Tasotija nisam al za Pipa definitivno jesam.
MIster ima samo jednu dilemu pred sutrasnju utakmicu - Birsa ili NIang :lol:
Majko mila, toliko lik forsirao 4-3-3 i sad kad nema na raspolaganju kvalitetnog trequartistu on forsira 4-3-1-2 :evil:
U vezi ce opet igrati De Jong, Muntari i Poli, mada bi ja stavio Birsu umjesto Muntaria (od dva zla biram manje) a naprijed bi stavio Binja, Nianga i Drvo :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 sep 2013, 14:05

:D

[youtube][/youtube]

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 sep 2013, 14:11

UrbyEmanuelson je napisao/la::D

[youtube][/youtube]
Jao kakvog su igrača uvalili Gallianiu. :lol:
-Rui Costa-

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 sep 2013, 14:17

Edit: Napokon neke fine vijesti.
"Montolivo and El Shaarawy will be ready for the Ajax match on Tuesday if everything goes as planned."

Samo se plašim da bi Allegri mogo dobiti Doriu i Ajax , te tako kupiti ostanak na klupi do kraja sezone. :roll:
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 sep 2013, 14:32

Sad ćete vidjet kad Matri Sampdoriji zabije 3 komada :D
I da, mister je ponovio da ćemo za božić biti 2. na tabeli :lol:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 27 sep 2013, 19:09

The Milan squad for the match against Sampdoria:

Goalkeepers: Abbiati, Amelia, Gabriel.

Defenders: Abate, Constant, Mexes, Vergara, Zaccardo, Zapata.

Midfielders: Birsa, Cristante, Emanuelson, De Jong, Muntari, Nocerino, Poli.

Strikers: Matri, Niang, Robinho.

Vjerovatno ce prvih 11 biti kao i protiv Bologne.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 sep 2013, 19:31

Ma ne bi me cudilo da dobijemo sljedece 3 tekme,sretan je Mister u ovakvim situacijama :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 sep 2013, 19:54

Zeznuta nam situacija, gdje ces pozelit da ti voljeni klub izgubi, samo kako bi trener dobio nogu. Jos kad se vrate Monto i SeS onda jedva cekas utakmicu. Cudan je taj Alegri, bas cudan, prica za sebe.. Ali pitanje sta i ako on ode, sigurno nece doci neki extra trener, Inzagi se spominje. Pa ne znam bas, mogao bi lako biti slucaj kao sa Interom i Stramacionijem.. Bas smo u krizi, kako cemo ove sezone izborit LP.. Nadat se boljem nastavku sezone, konkurencija neuporedivo jaca nego prosle sezone..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 sep 2013, 19:55

El Shaarawy trequartista :?: :!: Dajte ljudi, saberite se. Najbolje lijevo krilo u Italiji, jedan od najboljih mladića u svijetu, da igra neprirodnu poziciju iza napadača pored Kake živog. Ne mogu da vjerujem šta čitam ovih dana...

Al' hajde, kad je bal nek je maskenbal. Nije da nismo navikli.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 sep 2013, 20:06

Jos vidim pise se i da mu je igra procitana :?
Procitana je i kod Robbena pa lik i danas dan prolazi i zabija na isti nacin.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 sep 2013, 22:16

Claus je napisao/la:El Shaarawy trequartista :?: :!: Dajte ljudi, saberite se. Najbolje lijevo krilo u Italiji, jedan od najboljih mladića u svijetu, da igra neprirodnu poziciju iza napadača pored Kake živog. Ne mogu da vjerujem šta čitam ovih dana...

Al' hajde, kad je bal nek je maskenbal. Nije da nismo navikli.
Pa kad može lijevog beka može i ofanzivnog veznog nije mu daleko od prirodne pozicije. Ima brzinu ima pas i dobar pregled igre ko zna možda bi i bio dobar na toj poziciji. Ionako na 10 zicera da 1 gol tako da možda malo dalje kada bi igrao od gola da bi to bilo dobro za tim. Mlad je još i ko zna šta se sve može desiti. I Pirlo je njegovih godina sa ofanzivnog veznog otišao na dmf-a.

Što se tiče Inzaghija za trenera ili Gattusa ljudi nemojte biti neozbiljni moraju oni još pure pojesti da budu ozbiljni treneri. Samo ću reći Stramaccioni. Spalletti ili Prandeli da.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.