Olimpik Sarajevo

MrMuscle
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la MrMuscle » 26 sep 2013, 10:38

Mokroguz je napisao/la:
irh je napisao/la:Izgleda da si ti totalno neupućen u fudbal, a posebno u događaje kluba koji simpatišeš. Ne želim te uvrijediti, ali i u pravopis si dobro neupućen. Hvala na pažnji. :)
Imas pravo na svoje misljenje i ako je pogresno.
invincible1921 je napisao/la:Sta reci...zao mi vas je najiskrenije ali prestanite trosit pare bezveze,vi cete jednostvno uvijek bit treci klub u sarajevu i na marginama lige,uvijek cete bit tu negjde a nikad nista ustvari.Napravite ekipu koja je dovoljna za opstanak i to je to,jer vidite i sami da ne ide ,da vam dodju ronaldo,messi,aguero,yaya toure vi bi opet odigrali sa leotarom 2-2 na otoci i onda izgubili od igaman iz konjica zato sto ste olimpik zato sto sami sebe pobijedite sto imate gubitnicki mentalitet kakv odavno nisam vidio .
"Sta reci" :lol: nije te niko nista ni pitao.
Brini se oko svojih sto se tice opstanka, eto vidis da ste vi neki "prvaci svemira" sa Bucanom, Kvesicem, Zoloticem, Skaljicem i ostalim bili iza nas sve ovo vrijeme i sad na dlaku ispred nas, a hoces nama pametovati. Ako hoces da vidis gubitnicki mentalitet, pogledaj ovo:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nakon-in ... lje/110392
http://sportsport.ba/blabla/bijesni-sta ... iji/113690
http://sportsport.ba/bh_fudbal/treneri- ... vio/114197
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nadarevi ... car/114109

I pogledaj svoju temu pa da vidis sta svi pisu o vasim igracima, k'o da smo mi izuzetno strasni. Ti si ista ona bagra k'o sto su oni seljacine iz sume nas optuzili da smo im svasta nagovorili kad je Mladost izgubila na Otoci.
A da pogledas ti tabelu zadnjih nekoliko god.,.... Ona je jedina relevantna.....
A da sacekas kraj sezone kada ce i Zeljo i Sarajevo opet biti ispred Olimpica....

Jednostavno mali klub... ;)
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 sep 2013, 10:55

MrMuscle je napisao/la: A da pogledas ti tabelu zadnjih nekoliko god.,.... Ona je jedina relevantna.....
A da sacekas kraj sezone kada ce i Zeljo i Sarajevo opet biti ispred Olimpica....

Jednostavno mali klub... ;)
Cekamo cekamo, ima jos pola sezone da se odigra.
A sto se tice zadnjih par godina, ne morate ni igrati, neka vas spasi proslosti ako ista znaci, a vi sjedite kuci i odmarajte. Ako mogu Modrica i Leotar uzeti po jednu titulu, zar bi bilo cudno da i mi mozemo titulu uzeti nekad a kamoli se izboriti za Evropu?
Da smo bogdom "mali klub"(Po cemu? Navijacima?), sad bi sa ostalim "malim klubovima" satrali sve redom k'o sto sad rade svi ovi "mali klubovi".
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 sep 2013, 12:16

Ne znam samo Mokroguz kako možeš raspravljati sa ovom dvojicom neznalica Muscklom i Incviblom?Kaže pametnjaković napravite ekipu da se bori za opstanak!?Kad se djeca registruju na forum ništa gore nema.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 sep 2013, 12:18

Mokroguz je napisao/la:Pazite sad kako se Zeljo vrati tamam da nas jedva pobijedi, isto k'o sto se je Sarajevo vratilo od loseg niza, k'o Zvijezda, k'o ovakav Travnik, uvijek se vrate u vrijeme da nas obore. Ali zato smo mogli mi Borca tako rano savladati, nego i tad je nedostao penal cist. Samo nebi trebalo da zavisimo od penala, trebamo da i bez penala prolazimo sa 3 boda, makar sa samo jedan razlike u golovima.

Ja sam bio ocekiv'o da ce mo kiksati protiv Viteza a ne protiv Zvijezde. Sad izgleda k'o da bi Vitez kikso da protiv nas izgubi, a ne obrnuto.
Samo kontam koliko mozemo ove godine, jer gledajuci Zvijezdu, to je dokaz da se moze sve preokrenuti, sad mogu se pribliziti vrhu, a mi smo i dalje jos blizi vrhu. Ako uspijemo nekad 6 pobijeda za redom, onda definitivno zasluzujemo povratak za titulu, a ovako nismo ni za Evropu kad ce mo bodove trebati traziti protiv Zelje, Sirokog, Zrinjskog itd.

Sad inatom Vitezu navaljati 10 golova i vise nas ne interesuju penali, treba da se sudija usere od straha kad igramo, a kamoli protivnici, i da lagano dijelimo otkaz po otkaz protivnickim trenerima i igracima sirom Bosne i Hercegovine.

hahah jesi ti napusen stari :lol: :lol: nije nas nitko nakantao pa necete ni vi,ako bog da iznenadit cemo vas tamo :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 sep 2013, 12:25

Kako ovi pišu svako će iznenaditi Olimpica na Otoci.Da vas nije previše?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2013, 13:36

Ja nista lose nisam zelio rec,i fkt mi je zao sto ste u ovakvojsituaciji i sto cete opet bit na diobi5-8 mjesto,ali kad me vec vuces za jezik onda ti moram ovo rec: ja i ti u zivot da ce zeljo bit ako nista ispred olimpika na kraju ,a 99% medju 3 ekipe ? jer jos bar 100 godina city ce biti mali klub za utd,a vidio si kolko oni para imaju,tako cete vi za zelju jos bar 1000 ,smijsan si ;)
=\_1921_/=

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 sep 2013, 14:06

Nepričaj gluposti!Čuj City mali klub za United!?Ne kvarimo temu!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2013, 14:15

Mancini je napisao/la:Nepričaj gluposti!Čuj City mali klub za United!?Ne kvarimo temu!

Velicina kluba se mjeri u trofejima i pobjedama,pogledaj razliku mislim da nije mala ;)
=\_1921_/=

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 sep 2013, 14:25

invincible1921 je napisao/la:Ja nista lose nisam zelio rec,i fkt mi je zao sto ste u ovakvojsituaciji i sto cete opet bit na diobi5-8 mjesto,ali kad me vec vuces za jezik onda ti moram ovo rec: ja i ti u zivot da ce zeljo bit ako nista ispred olimpika na kraju ,a 99% medju 3 ekipe ? jer jos bar 100 godina city ce biti mali klub za utd,a vidio si kolko oni para imaju,tako cete vi za zelju jos bar 1000 ,smijsan si ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: city mali klub
Prosle sedmice ManCity 4 - 1 ManUtd
Izgleda ta unitedova "velicina" nije ih spasila uopste, pa ti pjevaj borbene.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 sep 2013, 14:28

FanVitez je napisao/la: hahah jesi ti napusen stari :lol: :lol: nije nas nitko nakantao pa necete ni vi,ako bog da iznenadit cemo vas tamo :mrgreen:
Hajde bas da vidimo sta ce te nam to uraditi :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2013, 15:20

Mokroguz je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ja nista lose nisam zelio rec,i fkt mi je zao sto ste u ovakvojsituaciji i sto cete opet bit na diobi5-8 mjesto,ali kad me vec vuces za jezik onda ti moram ovo rec: ja i ti u zivot da ce zeljo bit ako nista ispred olimpika na kraju ,a 99% medju 3 ekipe ? jer jos bar 100 godina city ce biti mali klub za utd,a vidio si kolko oni para imaju,tako cete vi za zelju jos bar 1000 ,smijsan si ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: city mali klub
Prosle sedmice ManCity 4 - 1 ManUtd
Izgleda ta unitedova "velicina" nije ih spasila uopste, pa ti pjevaj borbene.
sta je jedna utakmica napsram 20+ godina dominacije ;)
=\_1921_/=

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 sep 2013, 16:39

invincible1921 je napisao/la: sta je jedna utakmica napsram 20+ godina dominacije ;)
K'o sto je SASK dominir'o u Bosni 20+ godina, kad ste vi bili amateri. Sad su oni amateri, a vi drzite titulu od prosle godine.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2013, 17:01

Mokroguz je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la: sta je jedna utakmica napsram 20+ godina dominacije ;)
K'o sto je SASK dominir'o u Bosni 20+ godina, kad ste vi bili amateri. Sad su oni amateri, a vi drzite titulu od prosle godine.
Zato sam i napiso za 100 godina ;) nije ni zeljo preko noci posto instiucija za sask
=\_1921_/=

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 sep 2013, 17:18

invincible1921 je napisao/la:Zato sam i napiso za 100 godina ;) nije ni zeljo preko noci posto instiucija za sask
Kakvih 100 godina, za ManCity vec je pocelo kad je Ferguson otis'o.
Nego gdje vam je Osim? :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2013, 17:26

Mokroguz je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Zato sam i napiso za 100 godina ;) nije ni zeljo preko noci posto instiucija za sask
Kakvih 100 godina, za ManCity vec je pocelo kad je Ferguson otis'o.
Nego gdje vam je Osim? :D
hahahaha dijete drago šta te trese smiri se malo.
DRUG NEBI TI PUNCA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 sep 2013, 19:08

a pokusavo sam bit realan i zaboravit sta je olimpik al molim te molim te reci mi da sanjam da postoji osoba koja me ubjeudje da se olimpik uopste moze poredit sa zeljom
=\_1921_/=

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 26 sep 2013, 20:57

Sad inatom Vitezu navaljati 10 golova i vise nas ne interesuju penali, treba da se sudija usere od straha kad igramo, a kamoli protivnici, i da lagano dijelimo otkaz po otkaz protivnickim trenerima i igracima sirom Bosne i Hercegovine.
:lol: Ma ja....

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 sep 2013, 10:46

invincible1921 je napisao/la:a pokusavo sam bit realan i zaboravit sta je olimpik al molim te molim te reci mi da sanjam da postoji osoba koja me ubjeudje da se olimpik uopste moze poredit sa zeljom
Opsjednut si Olimpicom cim ovoliko sanjas o nama.
Pa svako zna da mi vukodlaci samo postojimo u bajkama. Da uletimo na teren kad igramo protiv vas, k'o bi vjerov'o da nismo jedni od vas? :lol:
slobodnjak je napisao/la: :lol: Ma ja....
Dobro si mi napomen'o; ne 10, nego 100.

slika

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 sep 2013, 11:07

Mokroguz je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:a pokusavo sam bit realan i zaboravit sta je olimpik al molim te molim te reci mi da sanjam da postoji osoba koja me ubjeudje da se olimpik uopste moze poredit sa zeljom
Opsjednut si Olimpicom cim ovoliko sanjas o nama.
Pa svako zna da mi vukodlaci samo postojimo u bajkama. Da uletimo na teren kad igramo protiv vas, k'o bi vjerov'o da nismo jedni od vas? :lol:
slobodnjak je napisao/la: :lol: Ma ja....
Dobro si mi napomen'o; ne 10, nego 100.

slika

prijatelju na kojim si ti drogama.... :twisted:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 sep 2013, 11:12

FanVitez je napisao/la:prijatelju na kojim si ti drogama.... :twisted:
Pardon, 1000 golova* :mrgreen:
Eto me tamo na sijelo kod vas :lol:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.