Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

LenBias
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la LenBias » 27 sep 2013, 10:38

to gore je cinjenica majstore, nisam ti ja kriv sto ne kontas
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 sep 2013, 10:46

LenBias je napisao/la:to gore je cinjenica majstore, nisam ti ja kriv sto ne kontas
to je cista pretpostavka nist drugo ,na statisticke podatke koje sam ja stavio ti stavljas, "da sudije sankionisu ..,to cinjenica ??? ti ne znas onda sta je cinjenica
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 sep 2013, 10:48

cinjenica je da sudije ne sanckionisu barcina valjanja, prigovore i simuliranja, saberi se malo

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 sep 2013, 10:51

LenBias je napisao/la:cinjenica je da sudije ne sanckionisu barcina valjanja, prigovore i simuliranja, saberi se malo
da sudije pravilno sankcionisu simuliranja real bi najvise tu ispasto,ronaldo svaku drugu utakmicu ne bi igro :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 sep 2013, 10:53

barca_87 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:cinjenica je da sudije ne sanckionisu barcina valjanja, prigovore i simuliranja, saberi se malo
da sudije pravilno sankcionisu simuliranja real bi najvise tu ispasto,ronaldo svaku drugu utakmicu ne bi igro :lol:
sad mislis da imas smisao za humor, to vec ne valja

Hegemonista
Kontakt:

Post Postao/la Hegemonista » 27 sep 2013, 10:54

barca_87 je napisao/la:slika
Od dolaska florentina razlika u sviranim penalima realu naspram ostalih ekipa la lige je skandalozna

Od 2009. godine od kako je dosao florentino na celo real madrida ,realu se sviralo nevjerovatnih 44 penala (u njihovu korist) ,najblizi pratioc reala je barcelona kojoj su gotovo duplo manje penala svirali za ove 4 sezone - 25.
Sramota!

Džaba mu i sudci i novci kada je u tih 4 sezone uzeo jednu Primeru i nijednu Ligu prvaka. I u tom jedinom bitnom trofeju zadnjih 4 godine se vidi rukopis sudaca.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 sep 2013, 11:20

Od dolaska florentina razlika u sviranim penalima realu naspram ostalih ekipa la lige je skandalozna

Od 2009. godine od kako je dosao florentino na celo real madrida ,realu se sviralo nevjerovatnih 44 penala (u njihovu korist) ,najblizi pratioc reala je barcelona kojoj su gotovo duplo manje penala svirali za ove 4 sezone - 25.
ja ne znam šta si ti htio sad da dokažeš ovim. Po tvom tonalitetu čovjek bi reko da su svi bili poklonjeni :?
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2013, 11:36

LenBias je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
sad mislis da imas smisao za humor, to vec ne valja
A po njegovoj logici bi svaka tekma barse morala bit prekinuta jer ne bi imalo dovoljno igrača na terenu,yebote mislim da samo još Valdeza nisam vidio da simulira ono ostalo gine ko rasada.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 sep 2013, 11:51

Sveti je napisao/la:

ja ne znam šta si ti htio sad da dokažeš ovim. Po tvom tonalitetu čovjek bi reko da su svi bili poklonjeni :?
pa normanlo da nisu svi poklonjeni al ovolika razlika u dosudjenim penalima u njihovu korist naspram ostalih ekipa je smijesna. neko bi reko oni vise u 16 metara i samo padaju
jos ako se zna da je real ekipa protiv koje se najmanje penala sviralo u zadnjih nekoliko sezona.
sudije jednostavno ne smiju da sviraju penale ,.najsvjeziji primjer je granada- real iz ove sezone

sudijama ostao strah jos od moua gdje je svaki sudija koji je i malo nesto sudio protiv reala javno medijiski "lincovan",napadan od strane moua ,neki su sacekani cak i na parkiralistu po zavsetku tekme ,i tako se vrsio dodatni pritisak na sudije.

MES QUE UN CLUB !!!

Hegemonista
Kontakt:

Post Postao/la Hegemonista » 27 sep 2013, 11:55

barca_87 je napisao/la: pa normanlo da nisu svi poklonjeni al ovolika razlika u dosudjenim penalima u njihovu korist naspram ostalih ekipa je smijesna. neko bi reko oni vise u 16 metara i samo padaju
jos ako se zna da je real ekipa protiv koje se najmanje penala sviralo u zadnjih nekoliko sezona.
sudije jednostavno ne smiju da sviraju penale ,.najsvjeziji primjer je granada- real iz ove sezone
Svježi je primjer s utakmice vs. Villarreala
slika

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 27 sep 2013, 12:02

Nije to penal. Prekratko vrijeme za reakciju, a i da ga nije pogodila u ruku ne bi sprijecio put lopte ka golu. Ni protiv Granade takodjer nije penal.

Zajebao je samo protiv Elcheta. Sezona je duga, ko god misli da se lobotomcima nece pomoci, lobotomac je.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 sep 2013, 12:08

barca_87 je napisao/la: ja ne znam šta si ti htio sad da dokažeš ovim. Po tvom tonalitetu čovjek bi reko da su svi bili poklonjeni :?
pa normanlo da nisu svi poklonjeni al ovolika razlika u dosudjenim penalima u njihovu korist naspram ostalih ekipa je smijesna. neko bi reko oni vise u 16 metara i samo padaju

sudijama ostao strah jos od moua gdje je svaki sudija koji je i malo nesto sudio protiv reala javno medijiski "lincovan",napadan od strane moua ,neki su sacekani cak i na parkiralistu po zavsetku tekme ,i tako se vrsio dodatni pritisak na sudije.
gomila rekla-kazala gluposti.
naprijed rejal

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 27 sep 2013, 12:10

Neki cekaju sudije na parkingu, neki igrace i trenere :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Hegemonista
Kontakt:

Post Postao/la Hegemonista » 27 sep 2013, 12:12

slika
Marca kaže da je bio penal za Granadu, a oni su sigurno mjerodavni od tebe.
Za Villarreal se mogao suditi penal, da je situaciju bila obrnuta, sigurno bi bio suđen penal. :kava:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 27 sep 2013, 12:13

nauči kume pravopis, ne da mi se raspravljat s tobom.
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 sep 2013, 12:14

Inače zanimljiva dešavanja na sudu danas,neki sitni prevaranti tamo odgovaraju na pitanja,ne znam možda je ovo priprema za dodjelu nagrade za najpoštenijeg čovjeka u Španiji.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 sep 2013, 12:15

najbolji utajivac poreza i prebijac svojih fanova

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 27 sep 2013, 12:20

Hegemonista je napisao/la: Marca kaže da je bio penal za Granadu, a oni su sigurno mjerodavni od tebe.
Za Villarreal se mogao suditi penal, da je situaciju bila obrnuta, sigurno bi bio suđen penal. :kava:
Ja gledao na Sky Sportu i komentator ka'e da nije bio penal. A uz to imam i vlastite oci tako da nisam ovisan o misljenju drugih u ovom slucaju.
Sta bi bilo kad bi bilo. Ja kazem da ne bi. Svoju tvrdnju za to dokazati ne mozes. Mozes samo pretpostaviti.

Hegemonista
Kontakt:

Post Postao/la Hegemonista » 27 sep 2013, 12:22

Andujar Oliver je bivši nogometni sudac, a ne sportski komentator.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 sep 2013, 12:24

madridist je napisao/la:Inače zanimljiva dešavanja na sudu danas,neki sitni prevaranti tamo odgovaraju na pitanja,ne znam možda je ovo priprema za dodjelu nagrade za najpoštenijeg čovjeka u Španiji.
kad ostanete bez pravih odgovora skrece se sa teme brze bolje :lol:

ja nezz kako ti od ove price sto se skoro pisalo dodje do ovog sad sto si napiso ,to samo ti znas

MES QUE UN CLUB !!!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.