FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajevo1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 sep 2013, 01:46

Puna podrška Upravi, rastjerati sve maloumnike i huligane koji se predstavljaju kao navijači, pod bilo koju cijenu, taman prazan sjever da bude, ali izborit se sa huliganima.

I još jednom, jbem vam majku nenormalnu, da ne mogu mirno zaspati, ne mogu da se pomirim sa ovim, ne mogu....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 27 sep 2013, 01:58

Frobidden je napisao/la:https://soundcloud.com/sta-se-ono-tamo-cuje/dino-u-pm

od 0:33, toliko o vašem direktoru ;)
jedino sto je loše ovde jeste to što je dino javna osoba, a ovo je rekao, i ja bih joj isto odgovorio ovako, pričam pola minute, da bi ona rekla nisam te slušala, izvini možeš ponoviti, nekulturno pravo, al hajd svako ima svoje :)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 27 sep 2013, 02:08

Sarajevo1946 je napisao/la:Puna podrška Upravi, rastjerati sve maloumnike i huligane koji se predstavljaju kao navijači, pod bilo koju cijenu, taman prazan sjever da bude, ali izborit se sa huliganima.

I još jednom, jbem vam majku nenormalnu, da ne mogu mirno zaspati, ne mogu da se pomirim sa ovim, ne mogu....
A nije valjda do toga došlo? Okreće se kolo sreće. :P :mrgreen:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 27 sep 2013, 02:13

Polako, jbg.... sve je još otvoreno, ali sami sebi smo najveći dušmani.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 27 sep 2013, 03:05

Ma sta je otvoreno direktnom konkurentu poklanjamo 3 boda,2 tekme na Kosevu osvojili smo 1 bod!

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 27 sep 2013, 03:11

Frobidden je napisao/la:https://soundcloud.com/sta-se-ono-tamo-cuje/dino-u-pm

od 0:33, toliko o vašem direktoru ;)
Dobro joj je rek'o. Covjek u sred frke, a ona njemu da ponavlja. Msm da bi svako odreagovao ovako u istoj situaciji. :roll:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 27 sep 2013, 03:27

mma_hz je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:pa nije pejgamber haveru, cuj unutrasnje krvarenje, unutrasnje krvarenje cega? nema mu sta krvariti kad mu je sve sprzeno

@mma

pa ako je bolesnik i ako imalo voli sebe ne bi se onda nikad izlagao tome. Interventna nikada nece udariti (99% tih drotova su drama moralne osobe jer ih dosta znam) znaci nikad nece udariti ako mu ne das razlog. A je li bilo razloga jucer, sam prosudi
ma za onakvo udaranje djeteta vala i nije...realno...nisi ti brate isao na gostovanja,..da vidis kako hoce bez razloga udariti itekako..pgt ovi nashi kantonalci..ne obicni drotovi u crnoj uniformi vec interventna kantonalna..
ovo ko da gledam je onaj konj sa benom...
ajde ne pricaj..bombe su se bacale po Zenici..razloga za batine uvijek ima al ne smijes tuci covjeka koji se ne brani...
jel mislis na onog sto ima ben na licu ??? HAHAHA i mi smo ga zapamtili :lol: :lol: :lol:

inace policija nije imala razlog da momka pretuce.....isto bi postigli i da su ga samo uhapsili jer je momak vec ruke stavio iza......tuziti ih moze sigurno jer ima jake dokaze i snimak......moze se sada 10 ljudi javiti i reci zasto da ih tuzi itd....jednostavno ako ih bude tuzio suspenzija ide 100000000% ! bilo je primjera kamaru samo sto nedostaje dokaza ( u ovom slucaju se ne moze to zataskati)

dzaba ste izgubili 3 boda :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 27 sep 2013, 08:53

E sada ko nikad treba da se probudi inat kod svih pravih zaljubljenika u bordo boju, da podržimo klub do kraja prvenstva JEDINSTVENI SVI KO JEDAN

Ovo se sada rijetko pjeva

Ja te volim, ja te volim, ja te volim sarajvo

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 sep 2013, 10:31

Dino je mlatio praznu slamu. To je bilo i za ocekivati, strasan lik, losa, moglo bi se reci i najlosija kopija Mamica.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 sep 2013, 11:05

Moze li mi neko objasniti, to sto u nekim medijima pise da ce se igrati 2utakmice pred praznim tribinama a negdje da je stadion suspendovan.
to su dvije razlicite stvari, dal je moguce da se nece igrati na Kosevu?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 sep 2013, 11:08

tu i tamo je napisao/la:Moze li mi neko objasniti, to sto u nekim medijima pise da ce se igrati 2utakmice pred praznim tribinama a negdje da je stadion suspendovan.
to su dvije razlicite stvari, dal je moguce da se nece igrati na Kosevu?
Ma ne, nego takmicarska komisija suspenduje stadion do donosenja konacne odlike koju donosi disciplinska i ona odredjuje da li da se igra na tom stadionu sa navijacima, bez navijaca ili na nekom drugom stadionu..

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 sep 2013, 11:17

Postavila mu pitanje, on odgovorio i trazila da sve ponovi, zato sto nije islo u eter. Ko ne bi popizdio. Pored svih problema treba da glumi papagaja.
#divovi

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 sep 2013, 11:50

@nusmire...imal iko da njega nije zapamtio.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 27 sep 2013, 12:12

A evo sada jedan vezan za temu pa ga mozete izbrisati!!!!!

Nije Dino nikakva losa kopija Mamica ili nekih drugih. Dino je podrzan od vecine navijaca i zbog toga se nije htio buniti zbog pirtehnike i slicnih ispada. E sada dolazi pitanje da li se Dino pobunio zbog toga sto ga vise ne zanima misljenje navijaca odnosno njihova podrska, jer je dobio određenu finansijsku inekciju koja mu daje sigurnaost na poziciji na kojoj se nalazi. Mozda je taj isti Dino zelio da podigne cijene karata pa je samo cekao razlog da se obracuna sa losim navijacima koji su mu uvijek bili podrska.
E sadase vracamo na tu kopiju Mamica, i dalje mislim da nije kopija Mamica nego da je mnogo napredniji model. Covjek koji dodje u klub kao glasnogovornik, postane direktor, iskoristi menađera sarlatana u trenutcima kada nema para, otjera tog istog sarlatana kada nadje novog sponzora, i sada kad je finansijskom inekcijom zabetonirao svoje mjesto u klubu na duzi period ce da se obracuna sa navijacima koji su ga odrzavali na tom mjestu da ga familija ne skine.
Tako da FK Sarajevo a i mi navijaci zajedno sa njim se mozemo nadati da ce taj isti tan stvarno da preuzme klub i onda sutne sve i dovede neke druge ljude.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 27 sep 2013, 12:25

Ja mislim tj da iznesem svoje misljenje,Dino radi svoj posao,covjek vise nemoze da placa kazne od bakljada,uletanja na teren itd. jel mislis da je njemu sad lako da nadje 8000,a gdje su ostale kazne po 10,20,30 hiljada pa ne bere ih covjek sa grane!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 sep 2013, 13:10

potpunu podrsku dajem upravi ,navijaci su jako bitna karika kluba al ne mogu biti ispred kluba zna se sta je njihov zadatak .

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 27 sep 2013, 13:15

Puna podrska upravi u svakom slucaju pa nesmije se niko igrati sa imenom kluba pa ni navijaci ima milion nacina da se pokaze nezadovoljstvo

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 27 sep 2013, 13:55

Šofa je napisao/la:A evo sada jedan vezan za temu pa ga mozete izbrisati!!!!!

Nije Dino nikakva losa kopija Mamica ili nekih drugih. Dino je podrzan od vecine navijaca i zbog toga se nije htio buniti zbog pirtehnike i slicnih ispada. E sada dolazi pitanje da li se Dino pobunio zbog toga sto ga vise ne zanima misljenje navijaca odnosno njihova podrska, jer je dobio određenu finansijsku inekciju koja mu daje sigurnaost na poziciji na kojoj se nalazi. Mozda je taj isti Dino zelio da podigne cijene karata pa je samo cekao razlog da se obracuna sa losim navijacima koji su mu uvijek bili podrska.
E sadase vracamo na tu kopiju Mamica, i dalje mislim da nije kopija Mamica nego da je mnogo napredniji model. Covjek koji dodje u klub kao glasnogovornik, postane direktor, iskoristi menađera sarlatana u trenutcima kada nema para, otjera tog istog sarlatana kada nadje novog sponzora, i sada kad je finansijskom inekcijom zabetonirao svoje mjesto u klubu na duzi period ce da se obracuna sa navijacima koji su ga odrzavali na tom mjestu da ga familija ne skine.
Tako da FK Sarajevo a i mi navijaci zajedno sa njim se mozemo nadati da ce taj isti tan stvarno da preuzme klub i onda sutne sve i dovede neke druge ljude.
naravno da dino nije kopija mamica on nije ni m od mamica i to je jasno svakome, nije se bunio jer nije smio, sad smije i buni se, da je dino napredniji model od mamica je presmijesno i reci
vi zivite u zabludama a to sam shvatio sinoc slusajuci vas sjever sta prica....
dino je stranacka marioneta kojoj je par hiljada eura od malezijca udarilo u glavu
eh sad ako uradi sta je rekao(tuzi momka zvalju onog,tuzi ostale sa bakljama) on ce se uzdici iz sivila ove nase lige i zapoceti nesto fantasticno sto u konacnici moze dovesti do toga da ova liga pocne da se poboljsava jer svi su oni huligani dok tata i mama ne dohvate i slome gore nego ona policija jer niko nema 8000 tuzbu da pokrije, pa kad se krenu auta prodavati, vikendice, spratovi kuca ;) e tad cemo vidjeti ko je huligan i ko se dokazuje hordama

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 27 sep 2013, 14:37

Šofa je napisao/la: E sada dolazi pitanje da li se Dino pobunio zbog toga sto ga vise ne zanima misljenje navijaca odnosno njihova podrska, jer je dobio određenu finansijsku inekciju koja mu daje sigurnaost na poziciji na kojoj se nalazi. Mozda je taj isti Dino zelio da podigne cijene karata pa je samo cekao razlog da se obracuna sa losim navijacima koji su mu uvijek bili podrska.
Jeste,vjerovatno je čekao da mu navijači ulete na travnjak i da ga savez klepi po ušima par hiljada i nekoliko utakmica suspenzije stadiona.
Čovjeku dopizdilo jer očito klub više košta ovo konstantno glupiranje navijača na utakmicama nego podrška koja se dobija od istih.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 sep 2013, 14:51

Kaznili su nas i neka su,kad smo blesavi.Sad je problem sto ima divljaka u BiH koliko zelis.Das nekim kretenima par stotina maraka,ulete u teren i prekinu tekmu,i eto Vam tri boda.Evo sad recimo u Zenici u'leti par Manijaka( ne moraju imati na sebi obilježja kluba),igraci pobjegnu sa terena,i jednostavno igraci Zelje,iako su njihovi navijaci ,odbiju da izadu na teren,i sta onda. :idea:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, mnon46, Pablo11, rimljanin90, Varijantas8 i 74 gosta.