AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Polako sa titulom, trenutno mi Juve i Napoli jedni ozbiljni konkurenti, Juve naravno prvi. Dubinu imaju, a Roma i nema napadaca, to ih mozda bude kocilo ove sezone, ne znam ni u kakvoj ce formi biti Destro kad se vrati...
Šta li je sa Maiconom, kolko li će on odsustvovati i gdje baš sad da se i Torosidis povrijedi cccc peh za pehom
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Nema jos nista za Maicona, vjerovatno nije nista ozbiljno, ali ako jeste mogli bi protiv bologne gledati malog Jedvaja na desnom beku

-
Evil Genius II
slazem se. to je upravo jedna od najbitnijih stvari koje je garcia promijenio, nema vise prosipanja bodova na manjima ALI eventualni porazi u derbijima mogu itekako ostaviti traga na ionako mentalno labilnu ekipu rome. dodaj tome i sirinu igrackog kadra gdje su juventus i napoli u debeloj prednosti - daleko smo mi od titule i uzimanje scudetta bi bilo prvoklasno iznenadjenje.francobaresi je napisao/la: Kao prvo čestitke na pobjedi , odnosno na fenomenalnom startu sezone.
Kažeš da Roma nije igrala još protiv većeg odnosno jačeg protivnika, nije valjda da si zaboravio da se prvenstvo osvaja upravo na ovim "malim" utakmicama , a takve ova Roma ove sezone riješava bez poteškoća.
sto se tice bologne, ja bih ubacio dzedaja od prve minute. vrijeme je da i on okusi igru.
ma ebo titulu, i ak budemo nekim cudom blizu bice neko sranje ko sinoc u veroni, ne možeš ti protiv mafije, al ajd nije to sad tema
sad trener treba maksimalno da spusti euforiju, jer ono sad se ocekuje pun stadion, prvi na tabeli, bajke neke i slicno, a obicno u tim tekmama mi uvijek donji bili
zato oprezno protiv blonjeza, utakmicu po utakmicu
sad trener treba maksimalno da spusti euforiju, jer ono sad se ocekuje pun stadion, prvi na tabeli, bajke neke i slicno, a obicno u tim tekmama mi uvijek donji bili
zato oprezno protiv blonjeza, utakmicu po utakmicu
nema potpisa
Neka se Roma plasira u Ligu prvaka i to je to. Vrijeme je napokon došlo da klub redovno igra Evropu. Sa Evropom dolaze i pare.
Ove godine su strašno poslovali, uvalili su polovnjaka Lamenlu kojeg sam spominjao na ovoj temi 10-tak puta kao promašaj i odličnog stopera. Riješili su se mister promašaja i odmah su počeli igrati bolje. Strootman je odličan izbor igrača za tim. Jedina mana ovom timu je nedostatak još jednog napadača, Destro je dobar ali i on fula sve i svašta.
Juve je apsolutni favorit ove sezone.
Edit:
Trener je odličan, preslikano sve iz Lille-a gdje se igrala jako kvalitetna odbrana uz mali broj primljenih golova.
Ove godine su strašno poslovali, uvalili su polovnjaka Lamenlu kojeg sam spominjao na ovoj temi 10-tak puta kao promašaj i odličnog stopera. Riješili su se mister promašaja i odmah su počeli igrati bolje. Strootman je odličan izbor igrača za tim. Jedina mana ovom timu je nedostatak još jednog napadača, Destro je dobar ali i on fula sve i svašta.
Juve je apsolutni favorit ove sezone.
Edit:
Trener je odličan, preslikano sve iz Lille-a gdje se igrala jako kvalitetna odbrana uz mali broj primljenih golova.
-
Evil Genius II
neutralni, lamela je wunderkind sto bi tvoje svabe rekle. momak svakom kretnjom odise potencijalom za postati svjetskom klasom, medjutim, uzeti 30+ miliona za njega i zamijeniti ga podjenako dobrim (ako ne i boljim u ovom trenutku) a upola jeftinijim igracem je fakat premija.
sa ostatkom se slazem, s tim sto mi destro jos uvijek nit smrdi nit mirise.
sa ostatkom se slazem, s tim sto mi destro jos uvijek nit smrdi nit mirise.
Kakvo je vaše mišljenje o Gervinhu ? 
Maicon ce propustiti tekmu protiv Bolonje a vjerovatno i protiv Intera.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Gervinho zasad dosta dobar. Protiv Sampe uz Benatiu najbolji na terenu. Mada sam misljenja da on moze jos dosta toga ponudit.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
Evil Genius II
brz igrac, puno trci ali ne da nikome lopte, rudi ga gotivi - gotivim ga i ja.Rosicky je napisao/la:Kakvo je vaše mišljenje o Gervinhu ?
Njegova prodaja je za mene loš potez Wengera,tom igraču samo fali samopouzdanja i on je nezaustavljiv.Trebalo je imati više strpljenja sa njim ali eto u ovih par komentara vidim da je proigro.nek mu je sretno 
ŠtetaManuel je napisao/la:Maicon ce propustiti tekmu protiv Bolonje a vjerovatno i protiv Intera.
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ma nek jedvaja stavi
Sretan rodjendan najvećem svih vremena!
Sretan rođendan (po meni) najboljem igraču SERIE A svih vremena 
Izgubio je na mnogo cemu, mozda nije vise tako ostar ipak mu je 37, al ona magija je I dalje ostala koju demonstrira od prvog dana, tu magiju su samo rijetki imali, ali niko tako dugo.
Sretan rodendan najboljem Italijanskom igracu svih vremena!
Sretan rodendan najboljem Italijanskom igracu svih vremena!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
Evil Genius II

(open image in new tab)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.