Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

delija
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la delija » 27 sep 2013, 12:48

Pogledaj koliko je imao šprinteva u čitavoj utakmici. Pogledaj šuteve na gol gdje lopta jedva dolazi do gola, promašenu priliku 1 na 1 sa golmanom kada je čini mi se rezultat bio 1:1. Nije on ni u 1 poluvremenu aman nešto trčao. Čitavu utakmicu je trčkarao ala Pjanić nekada. Trebam naglasiti da je ovo prva utakmicu u ovoj sezoni da sam ga pogledao. Sudeći po komentarima nije ni prethodne nešto aman odigrao...
Ja mislim da bi njega trebalo više kritikovati nego dizati u nebesa jer se naša djeca brzo "ufuraju".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 sep 2013, 14:16

bavarian_bk je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Igra u najgorem timu Francuske. Prvo poluvrijeme gube sa 3:0. Inače u sedam kola su primili čak dvanaest golova a postigli su mizerna tri gola. Momak nema ni 10% potencijala kakvog je Miralem imao svojevremeno u Metz-u.
:roll:

Ma ja , hebo Prcu , igra lik samo u Ligue 1 , da ti vidiš kako igra Arežina , pa taj će prekucati Pjanića za 2 godine :mrgreen:
31 kolo do Ligue 2 ;)

Čemu omaložavanje Arežine? Jesi li ikad gledao tog momka kako igra?

Problem kod Filipa je što sada ne igra radi nesuglasica sa upravom i trenerom. Očigledno da je ranije htio iz Zrinjskog a na kraju je on platio najveći ceh. Šteta, imao je veliki potencijal.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 27 sep 2013, 14:23

delija je napisao/la:Pogledaj koliko je imao šprinteva u čitavoj utakmici. Pogledaj šuteve na gol gdje lopta jedva dolazi do gola, promašenu priliku 1 na 1 sa golmanom kada je čini mi se rezultat bio 1:1. Nije on ni u 1 poluvremenu aman nešto trčao. Čitavu utakmicu je trčkarao ala Pjanić nekada. Trebam naglasiti da je ovo prva utakmicu u ovoj sezoni da sam ga pogledao. Sudeći po komentarima nije ni prethodne nešto aman odigrao...
Ja mislim da bi njega trebalo više kritikovati nego dizati u nebesa jer se naša djeca brzo "ufuraju".
Sve si ti u pravu, ali to ne znači da su mu snaga i kondicija na slabom nivou zbog toga sam ti replicirao. I potvrđujem to za prethodne tekme jer ga gledam stalno.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 sep 2013, 14:24

Jesam buraz , gledo ga i reko da je jedan od najboljih bio u U 21 repki , ali eto sjeba sebi karijeru zbog mozga , dok mali Prcić polako dođe do prvih 11 Sošoa :)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 27 sep 2013, 15:08

zar je moguće da neko ovdje dvoji oko Prcića? momak će za par godina biti standardni A reprezentativac, kad kažem standardni, mislim da će igrati u prvom sastavu :D Mire i Prcić 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 sep 2013, 15:51

Grahovac standardno igra u U21 i Borcu,a dođe Prcić i odma pokaza da je veći talenat od njega...Jedino on i eventualno možda neko iskoči iz Njemačke druge lige ili iz HNL-a ostalo sve tanko..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 sep 2013, 16:54

zgembo89 je napisao/la:Grahovac standardno igra u U21 i Borcu,a dođe Prcić i odma pokaza da je veći talenat od njega...Jedino on i eventualno možda neko iskoči iz Njemačke druge lige ili iz HNL-a ostalo sve tanko..
Zolotic, Radovac. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 sep 2013, 17:06

Koga smo dosad dobili iz PLBiH unazad 2-3g samo Višću i to i on konkuriše sa klupe..U21 trenutno je ko bašlija protiv Austrije nisu napravili akcije kako treba..Gledam neki dan utakmica Željezničar i Vitez mislim na Grbavici preko 40 prekršaja napravljeno znači nema ovdje kod nas igre plus loši tereni igrači nemaju prilike da se razviju zato treba kupiti sa strane ko god hoće i ima volju da igra dok se još može mijenjati državljanstva..Zato sam usporedio Grahovca i Prcića,a i Zolotić,Radovac,Hodžić,Duljević,Mešanović sve to još igrački nije formirano i igraju toplo hladno,Zolotic se tek vratio..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 27 sep 2013, 17:11

zgembo89 je napisao/la:Koga smo dosad dobili iz PLBiH unazad 2-3g samo Višću i to i on konkuriše sa klupe..U21 trenutno je ko bašlija protiv Austrije nisu napravili akcije kako treba..Gledam neki dan utakmica Željezničar i Vitez mislim na Grbavici preko 40 prekršaja napravljeno znači nema ovdje kod nas igre plus loši tereni igrači nemaju prilike da se razviju zato treba kupiti sa strane ko god hoće i ima volju da igra dok se još može mijenjati državljanstva..Zato sam usporedio Grahovca i Prcića,a i Zolotić,Radovac,Hodžić,Duljević,Mešanović sve to još igrački nije formirano i igraju toplo hladno,Zolotic se tek vratio..
jedini spas im je odlazak u druge lige. ne mora to odmah biti bundes liga. neka liga tipa ceske, pa onda ako imaju kvalitet otici ce put njemacke, italije....

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 sep 2013, 17:23

Amar Dzeko je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Grahovac standardno igra u U21 i Borcu,a dođe Prcić i odma pokaza da je veći talenat od njega...Jedino on i eventualno možda neko iskoči iz Njemačke druge lige ili iz HNL-a ostalo sve tanko..
Zolotic, Radovac. ;)
to ce biti 2 velika igraca, samo mi zao Zole sto se onako povrijedio.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 sep 2013, 17:41

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:
Zolotic, Radovac. ;)
to ce biti 2 velika igraca, samo mi zao Zole sto se onako povrijedio.
Radovac mali ima nesto ekstra samo mora jos poraditi na trku. Al prepametan igrac i smiren. Zolotic nece daleko , za svoju poziciju i stil igre je prespor i neokretljiv. Poljska liga il Turska vrh , mada je decko super osoba i sportista.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 sep 2013, 17:42

jasmin10 je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Koga smo dosad dobili iz PLBiH unazad 2-3g samo Višću i to i on konkuriše sa klupe..U21 trenutno je ko bašlija protiv Austrije nisu napravili akcije kako treba...
jedini spas im je odlazak u druge lige. ne mora to odmah biti bundes liga. neka liga tipa ceske, pa onda ako imaju kvalitet otici ce put njemacke, italije....
slazem se,ali problem je sto odu u Cesku ili vec neku slabiju ligu pa igraju tamo 3-4 sezone i vucaraju se iz kluba u klub samo kako bi sto duze ostali u inostranstvu i onda ocekuju pozive u reprezentaciju,na takvima se ne moze graditi nasa buducnost,nego da im to bude odskocna daska za dalje kao sto je Dzeko uradio..
Očit primjer je BIčakčić,Šunjića smo drzali 2-3 sezone i nikad nije bio sigurna zamjena,a igra vc duze u Ukrajini ovaj momak dodje iz druge njemacke lige sad su u BUndes i odma pokaza kvalitet..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 sep 2013, 18:04

Radovac je, po meni, trenutno nas daleko najveci talent. :)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 27 sep 2013, 18:24

Mico Kuzmanovic (1996 godiste), igrac Zvijezde iz Gradacca, clan U-18 reprezentacije BiH, u ovom trentku je bez premca od mladjih igraca u Pl.U 4 nepune utakmice utakmice ove sezone u Pl, 2 gola i 2 asistencije,gotovo sam je srusio Olimpic na Otoci, a zabio je jedini gol u pobjedi protiv Celika.Sjajna tehnika, igra sa obje noge, moze igrati krilnog i klasicnog spica, prodoran.Od kako je poceo igrati u Zvijezdi zajednje 4 utakmice, Zvijezda je dobila sve utakmice.Inace je rodjak Zdravka Kuzmanovica koji igra trenutno za Inter iz Milana.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 sep 2013, 18:41

ma uzet ce njega srbi, polako samo :D (ako se razvije u dobrog igraca)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 27 sep 2013, 19:38

http://www.24sata.hr/nogomet/hakler-iz- ... sao-334070" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim te Bosno!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 27 sep 2013, 20:17

Bosanski zmaj je napisao/la:Mico Kuzmanovic (1996 godiste), igrac Zvijezde iz Gradacca, clan U-18 reprezentacije BiH, u ovom trentku je bez premca od mladjih igraca u Pl.U 4 nepune utakmice utakmice ove sezone u Pl, 2 gola i 2 asistencije,gotovo sam je srusio Olimpic na Otoci, a zabio je jedini gol u pobjedi protiv Celika.Sjajna tehnika, igra sa obje noge, moze igrati krilnog i klasicnog spica, prodoran.Od kako je poceo igrati u Zvijezdi zajednje 4 utakmice, Zvijezda je dobila sve utakmice.Inace je rodjak Zdravka Kuzmanovica koji igra trenutno za Inter iz Milana.
Posmatrajuci ovu nasu ligu vidim da i u njoj ima jako talentovanih igraca a prije svih bi naveo Hodzica (Zeljo), Radovca(Sarajev0), Duljevica (Olimpic), Kuzmanovica (Zvijezda) i Marica (Siroki). Uz pravilan razovj svi ono mogu naravti odlicnu karijeru i cini mi se da se i u nasoj ligi pocelo raditi sa mladim igracima.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 sep 2013, 23:07

Hrgota opet zabio :D
Ronaldo - Isco - Bale

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 sep 2013, 10:05

Amar Dzeko je napisao/la:Hrgota opet zabio :D
[youtube][/youtube]

Za ovog momka se vrijedi boriti do zadnje sekunde.Neka kopaju i rukama i nogama, dizu kredite, nije me briga.Samo nek ga dovedu.Bice ovo paklen igrac
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 sep 2013, 10:38

Obećati mu mjesto trećeg napadača na SP i mislim da bi pristao ;) ni Hrvati ni Švedi mu to ne mogu obećati dok bi mi itekako mogli, e sad pitanje je razmišljaju li u savezu isto ;)

Švedi ono dozvoljavaju dvojno državljanstvo, znači papiri bi se brzo završili kao kod Hajrovića
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: NeckoPD i 27 gostiju.