40 000 kapacitet jedan od boljih u primeri !!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
40 000 kapacitet jedan od boljih u primeri !!

ma hajd valjda ce nekad biti nesta treba se nadatihorde zla 87 je napisao/la:ma djabe postavljamo te slike jer znamo da od izgradnje stadiona nema nista
Ma prelijep.Phill Jackson je napisao/la:Mocan je Eastlands
Moramo se sakrit da nas ne cuje @CRNI_SAJastuk je napisao/la:Ma prelijep.Phill Jackson je napisao/la:Mocan je Eastlands
bjezite eto ide CRNI_SAPhill Jackson je napisao/la:Moramo se sakrit da nas ne cuje @CRNI_SAJastuk je napisao/la:Ma prelijep.Phill Jackson je napisao/la:Mocan je Eastlands,,njemu je sve Spansko najbolje,,mogu mislit sta bi za Eastlands reko

Phill Jackson je napisao/la:Moramo se sakrit da nas ne cuje @CRNI_SA,,njemu je sve Spansko najbolje,,mogu mislit sta bi za Eastlands reko
Kako to ti znasJastuk je napisao/la:CRNI_SA, navijač Barce i Atletika, zanimljivo.
Znaci, ipak sam imao dobar osjecaj.Jastuk je napisao/la:Geronimo ne glupiraj se, pusti nas da vodimo svoje teme i klubove, tvoje je da vidis pise li se sta sto nebi trebalo, to je posao moderatora, a umisljanje je nesto drugo.
btw, nemoj da me povezujes sa raznoraznim timovima, kad neznas, pozz!
Prije svega nekontam zasto je problem navijati za timove koji se nezovu Man United il Barca. Jesam se tek registrovo, a ti si mi kao stari i iskusni moderator, neki dan si ba posto moderator (kao neka titula). Banujete cikcangu na sto nickova, a frajera vam vazda dodje sa novim i sta ti tu mozes, mozes meni prijetiti da ces me banovat i zatvoriti temu, ja je otvoriti mogu milijardu puta kao i novi nick staviti, al necu, nismo djeca. Tema je o stadionima, a ti se drzi Bayerna, pozz!geronimo je napisao/la:Znaci, ipak sam imao dobar osjecaj.Jastuk je napisao/la:Geronimo ne glupiraj se, pusti nas da vodimo svoje teme i klubove, tvoje je da vidis pise li se sta sto nebi trebalo, to je posao moderatora, a umisljanje je nesto drugo.
btw, nemoj da me povezujes sa raznoraznim timovima, kad neznas, pozz!
Kazes da pustim vas...koga vas?? da vode svoje teme! Koje teme?? Pa covjece ti si se danas registrovao i trazis od mene da te pustim da vodis svoju temuPa je li tebi cilj samo otvarati razne teme, pod raznim nickovima
![]()
To dobro znas da se to moze provjeriti, pa cemo viditi ko umislja, a ko pati od necega!
Sta je moje da radim, to prepusti meni! Svako tvoje mjesanje moze biti kobno samo za tebe.
Pozdrav i tebi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.