drugog nemamo ove sezone
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Nemoj tako , podrzimo Karima
drugog nemamo ove sezone
drugog nemamo ove sezone
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne kazem da nam ne bi dobro dosao jer bi, ali to je previse.
Mada navikli smo na to od Pere, on ne mari za takve stvari
Mada navikli smo na to od Pere, on ne mari za takve stvari
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- RickBlaine
- Kontakt:
Ako Carlo ka'e "hocu Mandzuku" dobice ga. Samo, daleko je polovina 2014. 
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Za prvog špica prvaka Europe malo 40 mil a za panja Benzemu 35 mil realno.Amar Dzeko je napisao/la:35-40 miliona za Mandzukica ?!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Bayern bi lani osvojio LP i bez Mandzukica.
Ronaldo - Isco - Bale
Ne bi. Bilo bi 1:1 te bi se igrali produzeciAmar Dzeko je napisao/la:Bayern bi lani osvojio LP i bez Mandzukica.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ha slušaj, onakav presing protiv Juventusa i Barcelone se malo gdje viđa, pogotovo od strane napadača, a da ne pričamo koliko je otvarao prostora Riberyu i Robbenu, a i dao je pofin broj golova.Amar Dzeko je napisao/la:Bayern bi lani osvojio LP i bez Mandzukica.
Ali mislim da od ovoga neće biti ništa.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid

Neponovljivi.
Cristiano Ronaldo has scored 7 goals in 8 days.
17-09-2013; Vs Galatasaray, scored Hattrick.
22-09-2013; Vs Getafe, scored two.
25-09-2013; Vs Elche, scored two.
Cristiano Ronaldo's goals in the first 7 matches.
2009/10 = 9 Goals.
2010/11 = 2 Goals.
2011/12 = 5 Goals.
2012/13 = 5 Goals.
2013/14 = 9 Goals.
Only 1,850 tickets remain for the derby tomorrow night, Real Madrid expects the stadium to be sold out. The cost between 70-235 euros. [As]
If he is fully fit, Gareth Bale could start in place of Di María or Benzema in the starting line-up tomorrow. The only doubt in Carlo's mind is whether to field Bale from the start or wait and bring him on as a substitute. [Marca].
Mateu Lahoz is the referee for tomorrow's derby.
Mateu Lahoz has refereed 3 derbies between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu; All wins, 2-0 and 4-1 in Liga and 3-1 in Copa.
Mateu Lahoz has refereed 16 matches for Real Madrid, 13 wins, 2 draws and one defeat.
Zadnja izmjena: Dzoni, dana/u 27 sep 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
RickBlaine je napisao/la:Ako Carlo ka'e "hocu Mandzuku" dobice ga. Samo, daleko je polovina 2014.
Siguran
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Sure, sureRickBlaine je napisao/la:Ako Carlo ka'e "hocu Mandzuku" dobice ga. Samo, daleko je polovina 2014.
Nope.Modrić je vama bio WC i slično nakon jedne dobre tekme,a činjenica je da je on ove sezone od 6 tekmi samo jednu odigrao kako treba.andro234 je napisao/la:flop nakon jedne losije utakmice?LBJ MVP je napisao/la:Samo da pohvalim Carla što već u septembru pokazuje koja je neznalica.Pa kad je to Madrid igrao s bekom na krilu i povlačio se protiv Elchea?
Modrić i Coentrao iz nekog razloga još imaju mjesto u ekipi.Nisam vidio većih flopova od Gravesena i Metzeldera.
Arbeloa je nakon Diega,Ronalda i Isca najbolji igrač ove ekipe.
kad ti mrtvi Bernabeu vice ime znas da si odlican al eto ti si pametniji od svih njih
Sljedeće sezone hoću Lewata il Mandžu pa nek se dogovore s Jajarima ko će kojeg.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
E cuj Mandzukic 35-40 miliona
Pa prije bi za Dzeku dao 30
Pa prije bi za Dzeku dao 30
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Briši to dok neko nije vidio.Kakav Džeko bolan. 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mandzukic bio zamjena DzekiLBJ MVP je napisao/la:Briši to dok neko nije vidio.Kakav Džeko bolan.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- RickBlaine
- Kontakt:
A ono, i Marcelo je bio zamjena Heinzeu. If you know what i mean.emir18 je napisao/la: Mandzukic bio zamjena Dzeki
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ne, nije.
Džeko je sam pogriješio što je prešao u City gdje je jako podcjenjen. Sam je sebi kriv. Mandžo je od prve utakmice za Bayern ginuo, te je izbacio jednog Gomeza iz prvih jedanaest.
Robert će najvjerovatnije u Bayern, tako da će Bayern imati dva strašna napadača sljedeće sezone. Drugi mogu samo maštati o tim igračima jer Nijemcima nisu potrebne pare kao Tottenhamu za polovnjake.
Omaložavate Modrića bez razloga. Da ne valja ne bi ni igrao, baš kao Khedira. Koliko puta sam samo pročitao na ovoj temi pljuvanja naspram Khediri a momak daje na svakoj utakmici svoj maksimum, što se ne bi reklo za neke pojedince.
Džeko je sam pogriješio što je prešao u City gdje je jako podcjenjen. Sam je sebi kriv. Mandžo je od prve utakmice za Bayern ginuo, te je izbacio jednog Gomeza iz prvih jedanaest.
Robert će najvjerovatnije u Bayern, tako da će Bayern imati dva strašna napadača sljedeće sezone. Drugi mogu samo maštati o tim igračima jer Nijemcima nisu potrebne pare kao Tottenhamu za polovnjake.
Omaložavate Modrića bez razloga. Da ne valja ne bi ni igrao, baš kao Khedira. Koliko puta sam samo pročitao na ovoj temi pljuvanja naspram Khediri a momak daje na svakoj utakmici svoj maksimum, što se ne bi reklo za neke pojedince.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne pretjeruj.Neutral je napisao/la:nisu potrebne pare kao Tottenhamu za polovnjake.
Ronaldo - Isco - Bale
Higuain bio zamjena Benzemi.emir18 je napisao/la:Mandzukic bio zamjena DzekiLBJ MVP je napisao/la:Briši to dok neko nije vidio.Kakav Džeko bolan.
Amar Dzeko je napisao/la:Ne pretjeruj.Neutral je napisao/la:nisu potrebne pare kao Tottenhamu za polovnjake.
Ne pretjerujem. Ovdje sam mislio na rejting timova. Nisam htio uvrijediti Tottenham kao tim iako je to tako ispalo. A na polovnjaka aludiram isključivo na Argentinca Erika Lamelu (30 miliona, seriously
Mandžukić nije nikad bio zamjena Džeki.
Svako ima svoje misljenje,a Dzeko je svakak bolji igrac od Maria,jedino na strani Maria je trud i to se cijeni kod SvabaLBJ MVP je napisao/la:Higuain bio zamjena Benzemi.emir18 je napisao/la:Mandzukic bio zamjena DzekiLBJ MVP je napisao/la:Briši to dok neko nije vidio.Kakav Džeko bolan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.