ja sam se smij'o dok je prič'o, al' kad je počeo da se šamaraNeutral je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
a koji je ovo kraljNeutral je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HazardEden
- Kontakt:
Ovaj lik mi je bio zanimljiv dok jedan dan nije napisao da ce dobiti admina na stranici onaj ko pogodi sta Bog "ne moze" i od tad sam prestao da ga pratim, ima dobrih klipova al zna ga i precerat 
Ljudi jel vama fb u redu? nikako mi nije ona pozadina uobicajna nego neka slova na bijeloj podlozi.Konektujem se ali sve mi bijelo. Ako me iko skont'o i ako zna u cemu je finta neka mi poomogne 
Nije do tebe,to FB nesto sere,evo i ja cijelu noc imam problema,ne mogu uci nikako.Magiiic je napisao/la:Ljudi jel vama fb u redu? nikako mi nije ona pozadina uobicajna nego neka slova na bijeloj podlozi.Konektujem se ali sve mi bijelo. Ako me iko skont'o i ako zna u cemu je finta neka mi poomogne
Kod mene isto nesto fb nije uredu, nit su slova uredu i jednostavno kad udem nista neradi
Ma desavalo se ovo meni i ranije,ali na kratko. Bude normala za max 10-15 min. Ali sad 3-4 sata nije ok . Znaci cekati i prekucavati forum. 
Procitaj kakvu knjigu ,ubij vrijemeMagiiic je napisao/la:Ma desavalo se ovo meni i ranije,ali na kratko. Bude normala za max 10-15 min. Ali sad 3-4 sata nije ok . Znaci cekati i prekucavati forum.
7. mi pocinje fax :/ Čuvam se od bilo kakve psihicke aktivnostiCeltic je napisao/la:Procitaj kakvu knjigu ,ubij vrijemeMagiiic je napisao/la:Ma desavalo se ovo meni i ranije,ali na kratko. Bude normala za max 10-15 min. Ali sad 3-4 sata nije ok . Znaci cekati i prekucavati forum.
Meni fb neće da učitava slike. Sad jedna dobra cura objavila novu sliku, a ja ne mogu da vidim 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHANeutral je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
sinoć mi slike nisu se pojavljivale,sad nekakav fb glup,samo tekst,nigdje boja ničega...hoshafka je napisao/la:radi li vam fejsbuk
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Mora se i ovo postaviti da vidimo dokle ide ljudska glupost.
Ho's da te zveknem
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
eh to je kod mene sad,mislio sam da je do mene...hoshafka je napisao/la:kod mene od sinoć ovako
mozete koristiti m.facebook.com preko firefox u medjuvremenu, ako vam je bas potreban
Ja se ne mogu nikako prijavit na fb.. mislio sam da mi je neko provalio na njega...al eto na srecu do njih je..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.