NK Vitez

GK1996
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la GK1996 » 25 sep 2013, 20:16

Kao i prethodno sve najbolje zelim Vitezu,ekipa vam je predobra samo sto nemaju srece,nisam vas dugo gledao i danas mi se ukazala prilika,pod hitno raditi s napadacima na realizaciji,ostalo je po meni ok i sigurno spadate medju 8 najboljih ekipa,malo nemate ni srece,a vjerovatno se jos nisu igraci navikli igrati u Zenici,tako da vam pod hitno treba domaci teren,da idete u vrh PL,jer to zasluzujete i steta bi bila da se klub i ovi igraci bore za opstanak,a bolji ste 100% od minimalno 7 ekipa !

PS kako idu radovi u Vitezu,hoce li se ubrzo sta poceti ?
Rudar Kakanj !!!

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 25 sep 2013, 21:52

bravo decki bio sam na utakmici i to je borba za Viteski dres i samo glavu gore "tko izgubi na mostu dobije na cupriji"
poseban pozz Robijasima na fer navijanju s obzirom da sam bio medu njima i oni se slazu da je Vitez nezasluzeno ostao bez 2 boda ali idemo dalje lopta je okrugla.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 25 sep 2013, 23:26

Nisam vas gledao do sada ove sezone, ali ono sto ste danas priakazali je zaista sjajno. U potpunosti ste nadigrali Celika i ne mogu vjerovati da niste pobjedili. Imali ste gomilu odlicnih prilika da zavrsite utakmicu, a Celik nijednu da izjednaci. I naravno kada propustite tolike sanse, dodje kazna.

Ako budete ovako nastavili igrati mislim da mozete daleko dogurati, jos kada se vratite na svoj stadion bice to super.

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 26 sep 2013, 00:58

mi novajlije u PL. razvalili celika u njihovom gradu,nesretno primili gol.nitko nas nije nadigrao niti pobjedio kvalitetnije.ove godine samo opstati,a slijedece evropu igrati.volim VITEZ ole ole ole,a volit ce ga i ostali ole ole ole.VITEZ jači od najačih..............

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 sep 2013, 10:30

jao gledam sinoc izvjestaj ne mogu da vjerujem da ste ih onako uništili a ostali bez tri bobe :oops:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 sep 2013, 11:12

aS_Roma je napisao/la:jao gledam sinoc izvjestaj ne mogu da vjerujem da ste ih onako uništili a ostali bez tri bobe :oops:

Druze to je nogomet,ne pobijedi uvijek bolji nazalost :evil: al mi je drago sto dizemo formu,ponosan sam kako smo ih nadigrali i vjerujem da se protiv Olimpica na Otoci moze napraviti nesto vise :D nisu ni oni nepobjedivi,naravno uz popravak realizacije. i msm da smo svima dokazali da ova ekipa ima kvalitet neki,i da definitivno zasluzuje ostati u ligi s ovakvom igrom. dosta nas je osporavalo,losi ovo ono.msm da su se jucer usutili :)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 sep 2013, 11:24

FanVitez je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:jao gledam sinoc izvjestaj ne mogu da vjerujem da ste ih onako uništili a ostali bez tri bobe :oops:

Druze to je nogomet,ne pobijedi uvijek bolji nazalost :evil: al mi je drago sto dizemo formu,ponosan sam kako smo ih nadigrali i vjerujem da se protiv Olimpica na Otoci moze napraviti nesto vise :D nisu ni oni nepobjedivi,naravno uz popravak realizacije. i msm da smo svima dokazali da ova ekipa ima kvalitet neki,i da definitivno zasluzuje ostati u ligi s ovakvom igrom. dosta nas je osporavalo,losi ovo ono.msm da su se jucer usutili :)
ma treba li ste ih uzeti minimalno 2-3 razlike zalosno al eto, samo mislim da je onaj njihov Šišić ono namjerno fulio :)

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 sep 2013, 11:37

aS_Roma je napisao/la:
FanVitez je napisao/la:

ma treba li ste ih uzeti minimalno 2-3 razlike zalosno al eto, samo mislim da je onaj njihov Šišić ono namjerno fulio :)

Svi su to pomislili :) Dedić 3 puta,pa Šišić 1,al sta je tu je jbg :D
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 26 sep 2013, 12:49

Dedić: Pokazali smo kako se bori za klupski dres

Nogometaši Viteza jučer su u svim elementima nogometne igre nadigrali zenički Čelik, kojem nije pomoglo ni gromoglasno navijanje njihovih navijača tokom čitave utakmice.

Nakon što je Vitez odigrao sjajnu utakmicu i imao vodstvo do posljednje minute, uslijedila je greška zadnje linije i Mešanović je nezasluženo donio Čeliku jedan bod.

Najbolji pojedinac jučerašnjeg susreta bio je Zeničanin Anel Dedić koji je pokazao "stručnjacima" iz Čelika sve svoje kvalitete koje su osporavane. Nakon što je postigao jedan gol, imao je još nekoliko odličnih prilika i proigravanja za saigraće i prava je šteta što sjajnu igru u veznom redu Vitežani nisu krunisali još kojim golom u mreži Nurkovića.

Dan nakon utakmice 21-godišnjem veznjaku ostaje gorak okus jučerašnjeg remija, jer su bili bolji od Čelika, čiji igrači su još jednom pokazali da mnogi od njih nezaslužuju nositi crno-crveni dres.

"Nakon prespavane noći svakako da smo svi pomalo razočarani, jer smo jučer dali maksimum na terenu i nadigrali Čelik u svim segmentima nogometne igre. Žao mi je što nakon gola nisam iskoristio još dvije šanse u kojima sam bio i nažalost naša neefikasnost nas je koštala bodova. Čelik je u posljednjoj minuti došao do boda, koji jučer ni prema čemu nije zaslužio. Pokazali smo igračima koji nose dres Čelika kako se bori za klupski dres.", ističe bivši omladinac kluba s Bilinog polja.

Vitez se nalazi u pozitivnoj seriji i igre koje prikazuju raduju sve pristalice ovoga kluba.

"Pokazali smo protiv najjačih ekipa poput: Širokog, Željezničara, Borca i Čelika kvalitet i siguran sam da ćemo za nekoliko kola biti u sredini tabele u sigurnoj luci, što nam je cilj, a sigurno prema igrama i mjesto u ovoj sezoni. Nakon četiri vezane utakmice bez poraza, u subotu nas očekuje gostovanje Olimpicu, koji ima strašne pojedince. Mi svaku utakmicu idemo da se nadigravamo sa protivnikom i nadam se da ćemo i na Otoci nastaviti svoj niz. Vitez će, siguran sam, i naredne godine igrati Premijer ligu jer to prema svemu i zaslužuje.", kazao je za SportSport.ba prvi strijelac Viteza u ovoj sezoni Anel Dedić.
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 26 sep 2013, 14:15

Vitez ništa nije bolji od Čelika što se igrača tiče,ali motiv je ono što je činilo razliku ove dvije ekipe!svaka čast na prikazanom nogometu jučer!
Godine prolaze jubav ostaje...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 sep 2013, 07:52

VIDEO: Žal za propuštenim - Vitez oduševio nogometnu javnost

„Zar nogomet može biti ovako nepravedan", zavapio je neposredno nakon završetka utakmice Vitez – Čelik na Kamberovića Polju u Zenici, igrač Viteza, Stjepan Badrov.

I zaista, Vitez je ovu utakmicu, poglavito drugo poluvrijeme, tih 45 minuta, igrao i odigrao kao u transu. Vodio je, više nego zasluženo još od 43. minute prvog poluvremena, a u drugom je potpuno zagospodario terenom. Redali su Vitežani priliku za prilikom, bolju od bolje i samo je bilo pitanje kada će se rezultat promijeniti u njihovu korist. Jer, samo je strijelac majstorskog gola u 43. minuti, Dedić, u drugom poluvremenu propustio četiri stopostotne prilike, u svakoj od tih situacija Nurković je bio u mat poziciji, a napadać Viteza svaki je put za malo promašio gol i postao tragičar ovoga susreta. A nije samo Dedić bio u prilikama za postizanje gola, nego i Šišić, Smtiko, Vidović...! Za cijelo to vrijeme potpuno nezaposlen bio je golman Viteza Perković. A onda, kako to u nogometu zna biti, za silne promašaje stigla je kazna. Naime, u drugoj minuti sudačke nadoknade , samo na trenutak neopreznosti obrane Viteza, bilo je dovoljno da mladi i spretni Mešanović, nakon ubačaja Kajkuta, spasi potpune blamaže svoju momčad koju, kako su kazali zenički novinari, u posljednjih desetak godina u Zenici nitko nije tako nadigrao.

U obraćanju novinarima nakon utakmice razočarenje igrom svoje momčadi nije krio trener Vlado Jagodić koji je i u takvoj situaciji iskazao i svoju poslovičnu korektnost. „Naša agonija se nastavlja, a ja se ne mogu sjetiti gdje smo mi to „sreću zadužili" pa da nam u ovakvoj utakmici bod daruje. Igrom to nikako nismo zaslužili, a Vitežanima i mom kolegi Plavčiću iskreno čestitam za vrlo dobru igru i oni zaista imaju za čime žaliti".

Rezigniran je bio Valentin Plavčić, a kako i ne bi kada je njegova momčad odigrala izvrsno, najbolje od kako se natječe u Premijer ligi, Čelik dovela na rub teškog i uvjerljivog poraza, a na kraju se morala zadovoljiti samo jednim bodom. „Kažnjeni smo jer nismo iskoristili mnogo toga što smo igrom, trudom i znanjem napravili. Tako je to u sportu, u nogometu pogotovo, hvala kolegi Jagodiću na lijepim riječima i korektnoj ocjeni događanja na terenu. Čeliku ubuduće želim sve najbolje, imaju oni dobru momčad i vrhunskog trenera i sve će doći na svoje, a nama ostaje dignuti glavu i još vrjednije trenirati, vježbati, boriti se..."!

Na Kamberovića Polju okupilo se i više od 1600 gledatelja, navijača Viteza i Čelika, koji su, na kraju susreta zajedno igrače Viteza ispratili burnim i dugotrajnim pljeskom, a svoje igrače zenički ljubitelji nogometa ispratili su gromoglasnim negodovanjem.

Pred početak utakmice minutom šutnje odata je počast preminulom Vlatku Markoviću, dugogodišnjem predsjedniku NS Republike Hrvatske, svojevremeno igraču Čelika, odakle je otišao u zagrebački Dinamo i u hrvatsku nogometnu povijest.

U nastavku teksta donosimo video s press konferencije nakon utakmice Vitez - Čelik.

[youtube][/youtube]
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 27 sep 2013, 10:03

FOTO: Svečano predstavljena monografija Nogometnog kluba "Vitez"

Kongresna dvorana hotela „Central" u Vitezu u četvrtak navečer bila je mjesto lijepog sportsko-kulturološko-povijesnog događaja i ugođaja, večer posvećena nogometu, sjećanju i podsjećanju na šezdesetšestogodišnji rad i djelovanje NK Vitez, najstarijeg, najmasovnijeg, najuspješnijeg i najpopularnijeg sportskog kolektiva u općini Vitez.

Riječ je, naime, o promoviranju Monografije „66 godina NK Vitez", koja kronološki, riječju, fotografijama, službenim zapisima, dokumentima..., govori o bogatoj povijesti ovoga uglednog sportskog kolektiva, kroz koju se, tko zna po koji put, na posredan i neposredan način, potvrđuje ona stara maksima kako je „nogomet i više od sporta".

Autori monografije, knjige posvećene NK Vitezu, svim onim koji su osnivački, igrački, organizacijski, financijski, navijački... i na bilo koji drugi način, gradili lijepu šezdesetšestogodišnju nogometno – povijesnu priču su novinar i kroničar, Zvonimir Čilić i poznati kulturni djelatnik, publicist i književnik, Željko Kocaj, uz niz „pomagača" čiji doprinos izradi ove Monografije nikako ne smije zanemariti.

U zanimljivoj, sadržajnoj, dizajnerski i grafički kvalitetno urađenoj Monografiji, na 300 stranica i oko 400 fotografija, sažeta je povijest NK Vitez, koja u bosanskohercegovačkim okvirima, a preko svojih nogometnih izdanaka i na daleko širem području ima „nogometnu težinu". Jer u poznatom viteškom nogometnom inkubatoru rađani su i odgajani nogometaši visoke nogometne i ljudske vrijednosti, reprezentativci u svim selekcijama (pionirska, juniorska, U – 21, olimpijska, amaterska, „B" i seniorska selekcija), Jugoslavije i Bosne i Hercegovine. Monografija govori o nogometnom putu NK Viteza, o sportskim uspjesima, usponima ali i sportskim padovima i posrtajima, o promjenama imena (Radnik – Sloga, Radnik – Vitez) prefiksa (nogometni – fudbalski – nogometni), o sportskim terenima (Na Rijeci, iznad Gaja časnih sestara, Gradski stadion) na kojima se stvarala nogometna povijest Viteza. Govori o statusu i ligama u kojima je Vitez igrao (najniže zonske lige, Republička liga BiH, Međurepublička bivše države, u poratnoj ligi NS Herceg-Bosna, Prvoj ligi Federacije i sada u Premijer ligi BiH.

Igrao je Vitez i u šesnaestini finala Kupa jugoslavije i na jedanaesterce izgubio od tada (1983.) vodeće momčadi Jugoslavije NK Rijeke. Igrali su Vitežani prijateljske susrete s Partizanom iz Beograda, Osijekom, Sarajevom, Željezničarom, Veležom..., s Corvinulom iz Rumunjske koje je predvodio poznati Dumitrake, zlatna kopačka Europe, sa zagrebačkim Dinamom, Splitom, Šibenikom...! Vitez su uspješno trenirali i nogometni velikani, pokojni Alojz Renić Losko, Josip Lalić Joca, Anto Rajković Tunja..., a o omu, o knjizi, o početcima nogometa u Vitezu početkom 30.-tih pa do „krune" osvojene u lipnju 2013. – ulaska u Premije ligu, govorili su aktualni predsjednik kluba, Slaven Garić, suautor Monografije, Željko Kocaj i autor, Zvonimir Čilić.

Prigodnim riječima, čestitkama NK "Vitezu" na uspjesima, na bogatoj sportskoj povijesti i autorima Monografije, te s lijepim željama, obratio se brojnom auditoriju, ministar obrazovanja, znanosti, kulture i sporta u Vladi srednjobosanske županije, Jozo Jurina.

Foto: http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... vitez.html" onclick="window.open(this.href);return false;
TH 1950

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 sep 2013, 11:17

Hajmo se krkati oko meca prije nego sto je poceo :lol:
Realno, sto mislite da ce te pobijediti? Zbog bunkera? Neki lanac igraca? Taktike?
Pristavite kahvu, ova diskuzija ce trajati citavu noc. :D
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 27 sep 2013, 21:39

A seljačine...krkat,kahva.....
Godine prolaze jubav ostaje...

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 27 sep 2013, 22:08

Danas je na kablovskom operateru Telamach počelo emitovanje KANALA 6 sa sjedištem u Travniku.Ono što je važno je da će na njemu najvjerovatnije biti prikazivani svi snimci domaćih utakmica Travnika i Viteza...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 28 sep 2013, 07:50

Vitez protiv Olimpica u najjačem sastavu

Nogometaši Viteza u srijedu su prikazanom igrom protiv favoriziranog Čelika još jednom oduševili sve ljubitelje nogometa u našoj zemlji.

Izabranici trenera Valentina Plavčića ove sezone se bez imalo respekta suprostavljaju najjačim ekipama u našoj domovini, a u posljednje vrijeme igraju sjajno što govori i podatak da su u posljednjih pet susreta bez poraza.

Vitežani će sutra gostovati na Otoci kod sjajnog Olimpica, koji je u posljednje vrijeme u rezultatskoj krizi što bi gostujuća ekipa mogla iskoristiti i ostati neporažena. Pozitivna vijest za trenera Plavčiča jeste što će sutra moći računati na sve raspoložive snage, iako su se nakon utakmice protiv Čelika na povrede žalili Hasanović, Jurčević i Dedić, ali oni će sutra stisnuti zube i pokušati uz pomoć ostalih igrača ostvariti pozitivan rezultat.

Još jedna novost kada je u pitanju ovaj klub, jeste što je za sve navijače sutra koji žele krenuti put Sarajeva osiguran autobus, sa polaskom u 13.30 sati ispred Gradskog stadiona u Vitezu.

Ovaj tacno lupa,jer nam u Sarajevu zbog ozljeda nema Hasanovića i Jurčevića
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 28 sep 2013, 10:06

Vitežani bez straha u Sarajevo, osiguran i prijevoz za navijače

Kako preboljeti neuspjeh u susretu s Čelikom na Kamberovića Polju u srijedu u Zenici, pitanje je koje se neizostavno nameće igračima i stručnom rukovodstvu NK Vitez. Jer u svim elementima nogometne igre nadigrali su Čelika, vodili 1 : 0, u drugom poluvremenu propustili pet stopostotnih prilika i onda u sudačkoj nadoknadi, uz trenutak nekoncentriranosti, primili gol i izgubili dva boda.

„Teško, vrlo teško"kaže trener Viteza, Valentin Plavčić. "Međutim, treba nači snage, ne osvrtat se za onim što je prošlo i što se promijeniti ne može. Idemo Olimpiku u goste, snažnoj i dobro organiziranoj momčadi, a dobre igre u proteklim kolima, protiv Čelika prije svega, daju nam pravo i vjeru u dobar rezultat u Sarajevu".

Čvrsta karika obrambene linije Plavčićeve momčadi svakako je robusni Slavko Brekalo. „Nakon šokantne utakmice u srijedu protiv Čelika bili smo tužni, razočarani, emocionalno ispražnjeni. No, to je sport, takve se situacije događaju i drugima i mi se moramo izdići iznad toga i sve snage, mogućnosti i želje usmjeriti protiv dobrog i ambicioznog Olimpika. Pokušat ćemo čvrstim obrambenim blokom i brzim kontrama i polu kontrama, kako i inače igramo, ugrožavati gol našeg domaćina. U dosadašnjim susretima pokazali smo da se možemo ravnopravno nositi i s najboljima, a u tu kategoriju u Premijer ligi spada i naš današnji protivnik", kazao je pred susret s Olimpikom u Sarajevu, Slavko Brekalo, ovosezonsko pojačanje iz Širokog Brijega.

U susretu s Čelikom ozlijedio je koljeno pouzdani i borbeni Mladen Jurčević. Trenirao je po posebnom programu i vjerojatno će biti na raspolaganju treneru Plavčiću koji za Olimpik najavljuje slijedeći sastav: Perković – Jurčević (Badrov), Imamović, Brekalo, Hasanović – Jurić, Kapetan, Mišić, Dedić – Vidović, Smriko.

U konkurenciji za nastup u Sarajevu još su: Živković, Pranjković, Kožulj, Dilaver, Ćubrilo, Livančić, J. Šantić i Alić.

Na koncu teksta dodajmo kako je za ovu utakmicu osiguran prijevoz za navijače Viteza, s polaskom u 13,30 sati ispred Gradskog stadiona u Vitezu.
TH 1950

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 sep 2013, 11:26

white1950 je napisao/la:A seljačine...krkat,kahva.....
U redu gospodine, tebi cemo caj napraviti. :lol:
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 28 sep 2013, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 28 sep 2013, 14:13

Mokroguz je napisao/la:
U redu gospodine, tebi ce mo caj napraviti. :lol:
:lol:
Ispravi to, ne sramoti se.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 sep 2013, 15:07

Aragorn98 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
U redu gospodine, tebi ce mo caj napraviti. :lol:
:lol:
Ispravi to, ne sramoti se.
Eto gaaaa :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Edo1922 i 1 gost.