FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jel ovo brat od zolotica ???
- champions1921
E ako ne budu mogla obojica igrati onda je belaj.. Nadam se da se Svraka dohavizao ili je mozda i on sta povrijedjen??
Sve u svemu gore moramo "na noz" zaigrati" pa sta bude.. Pobjeda nam puno donosi i mislim da se isplati rizikovati i krenuti sa nekom ofanzivnijom taktikom..
Sve u svemu gore moramo "na noz" zaigrati" pa sta bude.. Pobjeda nam puno donosi i mislim da se isplati rizikovati i krenuti sa nekom ofanzivnijom taktikom..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 27 sep 2013, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!
pobjeda više donosi nego što gubimo porazom. treba krenuti ofanzivno, ali ne da kao u širokom i banja luci iz prva dva ozbiljna napada protivnika dobijemo dva gola. mada to nije do ofanzivnosti nego do uigranosti i pameti...
-
- Kontakt:
Ja mislim da i onaj Brković treba više zaigrati, realno lik je najbrži igrač lige, oporavio se, ne znam što mu ne daje prilku Dino makar na kašiku da skupi par minuta, sutra bez Jamaka teško da ćemo meda moći, nadam se da samo malo miruje i da će zaigrati sutra ako Bog da!
Grbavica naš je Hram!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Bice ovo gusto..I oni su se naspanovali,znaju da im je ovo prilika da pobjedom vrate mir koliko toliko unutar kluba a i iskupe se kod navijaca za los pocetak sezone..Naravno,dobili bi krila za nastavak sezone,a ko ne bi kad se savlada aktuelni prvak..
Opet i nama jako vazna utakmica,pobjedom se def. vracamo u borbu za titulu..Pa i mi dobijamo na samopouzdanju jos vise,sto da ne..Ako ponovimo igru u napadu iz zadnje dvije utakmice ( Siroki i Leotar ) i ne budemo pravili kardinalne greske u odbrani uvjeren sam da mozemo do 3 boda..
U slucaju naseg poraza i pobjede Borca bojim se da bi prica o odbrani titule postala gotovo nemoguca..Plus 9 bodova je ozbiljna,ozbiljna prednost u nasoj ligi,posebno ove godine..
I da,nadam se da Dini ne pada napamet ubacivati Zolu u igru u Zenici..
Opet i nama jako vazna utakmica,pobjedom se def. vracamo u borbu za titulu..Pa i mi dobijamo na samopouzdanju jos vise,sto da ne..Ako ponovimo igru u napadu iz zadnje dvije utakmice ( Siroki i Leotar ) i ne budemo pravili kardinalne greske u odbrani uvjeren sam da mozemo do 3 boda..
U slucaju naseg poraza i pobjede Borca bojim se da bi prica o odbrani titule postala gotovo nemoguca..Plus 9 bodova je ozbiljna,ozbiljna prednost u nasoj ligi,posebno ove godine..
I da,nadam se da Dini ne pada napamet ubacivati Zolu u igru u Zenici..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
sta je ovo kakvo je ovo sminkicaZel je napisao/la:
Ja ljepote!
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- Ultras1921
- Kontakt:
Haj fino! Kad ves nisu mogli nac sponzora, dobro je i ovo 

Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 27 sep 2013, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Odlično! Diglo izgled dresa plus promocija kampanje... odlicna ideja
evo vaseg nesudjenog Nadarevica u Jedinstvu iz Bihaca.Ooo je nekako po meni i realno da zavrsi jer bi bio blam za nas fudbal da bude pojacanje ekipi ko sto je Zeljo.Sutra X
Sutra vazna utakmica za nas, pobjediti moramo. Bucan umjesto Selimovica, Bajic nije spreman za ovakve utakmice.
NO PYRO NO PARTY
Mi moramo nametnut nasu igru, u Sirokom se vidjelo da kad krenemo ofanzivnije ima tu hljeba.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
cuj budi zeljo,eto koliko su sposobni sponzora nisu mogli nac
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- vendeta1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moja TV prenosi, kad smo već kod toga, koji od kafića ima moja tv i prenosi ove tekme, da li Osimov Tuborg??vendeta1921 je napisao/la:prenose li nas sutra ?
-
- Kontakt:
Kako imate snage vise pitati tako glupa pitanja , pa svaki hebeni portal je objavio da ima na Moja TV.vendeta1921 je napisao/la:prenose li nas sutra ?
Imas internet , visis na ovoj stranici i opet pitas ima li prijenosa?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
mulumbu1921 je napisao/la:cuj budi zeljo,eto koliko su sposobni sponzora nisu mogli nac
Vidi jedno stvar, Zeljo ima sponzora dosta, ali od ove sezone smo postavili granicu, da necemo uzimati generalnog od 100.000 KM, vec od 200.000 KM, sto je naravno na ovom vaktu veoma tesko pronaci. Mozemo mi staviti sponzora od 100.000 KM na dres, ali onda degradiramo sami sebi. Ako smo odlucili da necemo nikoga stavljati bez 200.000 KM, onda tako neka bude i dalje...
pa razmisljas li ti ikad prije posta, zeljo bi pristao da mu drvopromet za 5000 km bude generalni sponzor, posebno u ovim trenucima kad nemaju love da plate cijeli dug za voduDzoleZeljo je napisao/la:mulumbu1921 je napisao/la:cuj budi zeljo,eto koliko su sposobni sponzora nisu mogli nac
Vidi jedno stvar, Zeljo ima sponzora dosta, ali od ove sezone smo postavili granicu, da necemo uzimati generalnog od 100.000 KM, vec od 200.000 KM, sto je naravno na ovom vaktu veoma tesko pronaci. Mozemo mi staviti sponzora od 100.000 KM na dres, ali onda degradiramo sami sebi. Ako smo odlucili da necemo nikoga stavljati bez 200.000 KM, onda tako neka bude i dalje...

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, ŠTA_JE i 12 gostiju.