RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sad sam vidio da nas Avdo vodi sutra...

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
hmm mislim da će ipak Zaim biti prvi..
-
Cernica2004
- Kontakt:
Trebalo se konačno jednom pustiti da se postepeno počinje graditi budućnost ovog kluba,to nažalost debili nisu dopustili Ibri Rahimiću koji je zaista bio dobar izbor i kao takav se dokazao. Puno sreće u životu majstore,i da nam se vratiš što prije!
Samo tebe volimo. 1922
Antifa Mostar
Antifa Mostar
Moje misljenje, mozda cu lupit, mozda ce biti glupost ali sam misljenja da sad vracate bodove Zvijezdi (zasto, od kad, blage veze nemam, predpostavljam), a vi koji pratite Velez probajte povezati. Eh sad "bivsi" trener nije bio u tom filmu pa se.dogovorio da je najbolje da odemo. Opet kazem "lupam", nije nista povjereno, ali mi je ovo logicno. Vidjet cemo sutra ako bude dvojka na Zvijezdu.
Neznam sta bih smo im mogli vratiti... Imamo omjer 3-2-5 protiv njih. Lani ili preklani su nas pobjedili 4-1 u Vrapcicima.TvBHT je napisao/la:Moje misljenje, mozda cu lupit, mozda ce biti glupost ali sam misljenja da sad vracate bodove Zvijezdi (zasto, od kad, blage veze nemam, predpostavljam), a vi koji pratite Velez probajte povezati. Eh sad "bivsi" trener nije bio u tom filmu pa se.dogovorio da je najbolje da odemo. Opet kazem "lupam", nije nista povjereno, ali mi je ovo logicno. Vidjet cemo sutra ako bude dvojka na Zvijezdu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Alem C85 kakav upravni odbor postoji samo na papiru u A. Č. ti je kako N.N. kaže.AlemC85 je napisao/la:YEBO LUD ZBUNJENA!![]()
Pa imamo li mi predsjednika kluba? Gdje je Adis Čevra? Da li se on išta pita u Veležu?![]()
Zašto se ovo moralo baš sada desiti?![]()
Naš UO liči na putujući cirkus koji se sastaje u putu i bez dnevnog reda....
Ovo stvarno nema smisla...
P.S. IBRO želim ti puno sreće u budućem radu....
- el-fighter
- Kontakt:
Cijeli dan mi bude super i dodjem sada samo da procitam vijesti i odmah na naslovnici razocarenje. Ibro Rahimic vise nije trener Veleza. Rahimic je bio nesto najbolje sto se desilo Velezu poslije rata, ali ocigledno da nije vise mogao trpiti da mu neko drugi pravi sastav i mijesa se u posao. Ibro care, puno srece u buducnosti.
Ali ko zna, mozda ova promjena bude pozitivna. Vidjet cemo sutra protiv Zvijezde na cemu smo. Ako odigramo dobro protiv ekipe koja se zahuktala i onda dovedemo neko provjereno trenersko ime, imamo se cemu nadati. Ali ako vec sutra potonemo i krenemo ponovo ka dnu, a poslije opet dodje neki levat na klupu...ne zelim na to ni da pomisljam.
Srece nasa pa se Ibrakovic uhljebi, sad bi gledali leprsavu igru i borbu za Evropu.
Ali ko zna, mozda ova promjena bude pozitivna. Vidjet cemo sutra protiv Zvijezde na cemu smo. Ako odigramo dobro protiv ekipe koja se zahuktala i onda dovedemo neko provjereno trenersko ime, imamo se cemu nadati. Ali ako vec sutra potonemo i krenemo ponovo ka dnu, a poslije opet dodje neki levat na klupu...ne zelim na to ni da pomisljam.
Srece nasa pa se Ibrakovic uhljebi, sad bi gledali leprsavu igru i borbu za Evropu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Danas nam je prekretnica i nisu ni svijesni u upravi kojí su pritisak stvorili igracima sa ovim potezom.
Danas na nasu zalos mi moramo pobjediti i sve osim pobjede je katastrofa.
Zvijezda nije nimao lagan protivnik i graci ce morati uzorat teren da bi dosli do pobjede.
Dzaba nam i pojacanja i satbilnost. Mi imamo 13 podova, Zvijezda 12 i to je cinjanica. Nadam se pobjedi i da sto prije ovu utakmicu privedemo kraju. Nadam se da ce igraci biti svijesni situacije i da ce od prve minute krenuti kako treba.
Danas na nasu zalos mi moramo pobjediti i sve osim pobjede je katastrofa.
Zvijezda nije nimao lagan protivnik i graci ce morati uzorat teren da bi dosli do pobjede.
Dzaba nam i pojacanja i satbilnost. Mi imamo 13 podova, Zvijezda 12 i to je cinjanica. Nadam se pobjedi i da sto prije ovu utakmicu privedemo kraju. Nadam se da ce igraci biti svijesni situacije i da ce od prve minute krenuti kako treba.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Svi koji su u mogucnosti danas na stadion da podrzimo momke i da se nayebemo majke tani i co. Veoma vazna utakmica koju moramo dobiti. Avdo je los takticar ali dobar motivator tako da ne sumnjam u zalaganje i borbenost igraca. Usput da pozdravim sportske prijatelje iz Gradachca jer nismo zaboravili utakmicu prije par sezona kad su odigrali posteno. Uvijek ste dobrodosli u Mostar i neka pobjedi bolji. Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ako iko dodje nekom bodove onda je to tvoj ham zeljo nama i daj decko zar ti nije dosta sto te ismijavaju na tvom forumu pa hoces da te i mi ovde. Velez igra posteno i ako izgubi danas to ce biti ili boljom igrom ili vecom srecom Zvijezde. Idi uci imas u ponedeljak test iz geografijeTvBHT je napisao/la:Moje misljenje, mozda cu lupit, mozda ce biti glupost ali sam misljenja da sad vracate bodove Zvijezdi (zasto, od kad, blage veze nemam, predpostavljam), a vi koji pratite Velez probajte povezati. Eh sad "bivsi" trener nije bio u tom filmu pa se.dogovorio da je najbolje da odemo. Opet kazem "lupam", nije nista povjereno, ali mi je ovo logicno. Vidjet cemo sutra ako bude dvojka na Zvijezdu.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Uz bht najjismijaniji si lik na forumu. Velez je prodao samo jednu tekmu i ti se zakacio na nju. E moj djecace da ti klub ima postenja 1% kao Velez nebi primirisali 5 mjestu a ne tituli
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cuj Velez lopovski klub
ukradu nam stadion izbace nas u drugu ligu krenemo s nule svaku godinu se borimo za opstanak i neki bubuljicar mi doce pricat da je Velez lopovski klub
stidi se
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
mostar0606
M
Zadnja izmjena: mostar0606, dana/u 17 okt 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Popisujem!!!!!!!!!!!Al na kraju prvog dijela pritisnuti upravu,koliko god mo je NN bio drag zbog pomoći klubu juče me je totalno iznenadio sa smjenom Ibre.Nikakvog opravdanja nema za Ibrinu smjenu!!!!!!!!!!!!mostar0606 je napisao/la:Hodam jutros oko 9 po Razvitku i vidm Tanu. Da vidis, pa on je isto isprepadana kokos, sve gleda hoce li iko izletit odnekle da ga lupi. A 'ta ce!
Nista, idemo svi dati podrsku igracima, jer su sad oni zadnji koji bi trebali osjetiti ove velike promjene u klubu i losu atmosferu jer ce to odraziti na igru. Treba mlatnut Zvijezdu, sredit' situaciju koliko je moguce, iako nece ni RA tako lahko odustati od Ibre, jer je ovo prevrsilo svaku mjeru, onda dobit i Travnika, napunit stadion protiv novajlije Viteza i lagano otici na Grbavicu da se iznenadi klecajuci aktuelni sampion. treba uzeti svih 9 bodova u naredna tri kola, a i ostal irezultati ce nam sigurno ici u korist, jer evo sad igraju SB-susjedi, Čelik-Željo, naredno kolo igraju Željo-Olimpik, 12. kolo Čelik-susjedi, Borac-ŠB, 13. kolo kad mi igramo na Grbavici igraju susjedi-Olimpik, a naredno je Sarajevsk iderbi. Po nekim racunicama mozemo i prije Grbavice zasjesti na 1. mjesto. Ali polahko, idemo utakmicu po utakmicu, dat' momcima podrsku pa sta bude. Ali ovoga ne smije vise biti, taman sve krene kako treba onda oni nesto zeznu. Idemo sad do kraja sezone jako i samo jako, pa ako ne bude Evropa nista, naredne ce biti 100%
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Javlja se navijač poštenog Želje čiji je golman to isto kolo dobio padavicu u TrebinjuEngland je napisao/la:Ti znas kako velez igra, a kada su prodali Gosk-u ?
Jedan od najlopovskijih klubova od kako postoji ove lige, vjeruj. Evo postenje rodjenih...
[youtube][/youtube]
Zaista je vise odsta prica da smo mi nekome prodali. Velez je zadnje dvije godine bio do bola los i onaj poraz od Gpska je nasa realnost bila. Sezonu poslje te odnosno prolsu sezonu smo nastavili sa losim igrama. I isto tako smo se borili za opstanak. Prema tome da je to samo jedna utakmica bila pa hajde ali onoliko bodova izgubiti kuci i to protiv jos slabijih protivnika moze samo losa ekipa.
A sto se tice davanja bodova Zvijezdi. Svi su dugovi vraceni. Ako se ne varam proslu sezonu gdje nismo imali poraza u 9 ili 10 utakmica smo bas izgubili protiv Zvijezde 1-0. Tako da se gore otislo da se izgubi i to je to.
Danas nova tekma nova nafaka.
Moramo svi dati podrsku igracima.
A sto se tice davanja bodova Zvijezdi. Svi su dugovi vraceni. Ako se ne varam proslu sezonu gdje nismo imali poraza u 9 ili 10 utakmica smo bas izgubili protiv Zvijezde 1-0. Tako da se gore otislo da se izgubi i to je to.
Danas nova tekma nova nafaka.
Moramo svi dati podrsku igracima.
mostar0606 je napisao/la:Hodam jutros oko 9 po Razvitku i vidm Tanu. Da vidis, pa on je isto isprepadana kokos, sve gleda hoce li iko izletit odnekle da ga lupi. A 'ta ce!
Nista, idemo svi dati podrsku igracima, jer su sad oni zadnji koji bi trebali osjetiti ove velike promjene u klubu i losu atmosferu jer ce to odraziti na igru. Treba mlatnut Zvijezdu, sredit' situaciju koliko je moguce, iako nece ni RA tako lahko odustati od Ibre, jer je ovo prevrsilo svaku mjeru, onda dobit i Travnika, napunit stadion protiv novajlije Viteza i lagano otici na Grbavicu da se iznenadi klecajuci aktuelni sampion. treba uzeti svih 9 bodova u naredna tri kola, a i ostal irezultati ce nam sigurno ici u korist, jer evo sad igraju SB-susjedi, Čelik-Željo, naredno kolo igraju Željo-Olimpik, 12. kolo Čelik-susjedi, Borac-ŠB, 13. kolo kad mi igramo na Grbavici igraju susjedi-Olimpik, a naredno je Sarajevsk iderbi. Po nekim racunicama mozemo i prije Grbavice zasjesti na 1. mjesto. Ali polahko, idemo utakmicu po utakmicu, dat' momcima podrsku pa sta bude. Ali ovoga ne smije vise biti, taman sve krene kako treba onda oni nesto zeznu. Idemo sad do kraja sezone jako i samo jako, pa ako ne bude Evropa nista, naredne ce biti 100%
Druze daj Boze ali po meni mi i prvo mijesto smo daleko jedno od drugoga.
Danas ti je prekretnica. Nedaj ti Bpze da nedobijemo danas, to ti je brate gola borba za opstanak a na polu sezoni ode sve sto valja. Nismo ni Rudara ni Mladost dobili zato polako sa tim bodovima. Tekma po tekma
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dajte ljudi kakvo prvo mjesto?? Sa ovim igrackim kadrom mozda evropa ako se pojacamo na polusezoni. Treba se boriti pa sta bude. Imamo i kup u koji bi ja mnogo vise ulozio pa akbda iduce sezone kroz prvenstvo. Forza Velez i danas SVI NA STADION
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma mene samo interesuje ko će Ibru naslijediti???????????Bez dobrog trenera džaba će biti i današnja pobjeda,a dobrih j malo na tržištu,jedino je pozitivno što je klub na pozitivnom glasu što se tiče novca pa bi se neko i mogao naći.Mada bi trebalo pokušat dovesti neku našu legendu npr.Kodro ili Barbarez!Znam da je to teško al valjalo bi probati!!!!!!!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
mostar0606
Ma naravno samo utakmica po utakmica, jer to je nas mentalitet kad dobijemo Rijeku 8:0 odmah ciljamo na nesto vece. Bitno je igracima dati podrsku, a oni nek se bore, pa ce sve doci na svoje. Samo sam spomenuo, kad bi nam se svi rezultati poklopili mogli bi osjetiti malo kako je biti na vrhu. Raja ce se vratiti na stadion kad bi sad dobili Zvijezdu i Travnika, pa protiv Viteza bi bilo puno, a na Grbavicu bi otislo 500 ljudi minimalno. Eno vidjeli ste, dobili Borac i Rijeku i odmah se popuni stadion protiv Sarajeva. Samo danas da ne bude iznenadjenja, jer stvarno nije toliko glupo sto su otpustili Ibru koliko je to sto su ga otpustili nepuna 24 sata prije utakmice. 'Ta ce Avdo sad moze im rec' samo da rade ono st oim je Ibro rekao na zadnjem treningu. Oet kazem, TREBA DOBIT ZVIJEZDU I ONDA SREDIT OVE GLUPOSTI, pa onda mozemo dalje, glupo je da imamo bojkot svake 2 godine, radi 2-3 covjeka, pa nije ovo neka firma vinograda, ovo je SIMBOL GRADA, unisti simbol ode i grad!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.