NK Zvijezda Gradačac

elf1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la elf1 » 27 sep 2013, 14:12

legijaRD07 je napisao/la:je li vas dvojica "ELF1" i "KLIXONJA" u istoj sobi ili ste u nekoj vezi pa se dog kad god ovaj pise i drugis e javi ZANIMLJIVO!!!
Prvo da kazem baklja je zapaljena ali nije ubacena u teren :D TO SU 2 RAZLICITA POJMA!
Pirotehnika je dio navijacke scene, svi navijaci to rade!
Problem je veliki sto ova navijacka skupina nije napravila nijedan veliki incident na sramotu kluba!
Najveca sramota sto se desila u zvijezdi je da se zvijezda odrekla svojih navijaca!
Mi i dan danas dobijamo porku pismeno i usmeno od vecine navijackih grupa znak podrske!
I ti druze da bi bio pametniji od vecine tih mamaka, moras zavrsit medresu,filozofski fakultet i jos 10 stranih jezika, nemoj se pravit pametan previse! hlupo ozgleda da kazes da si pametan nakon svojih komentara! VAS DVOJICA STE ZAPELI DA BRANITE NURDU jeb** vas on obadvojicu :D KAZEM OTICE UPRAVA CITAVA JEDNOG DANA, I SVI OVI IGRACI CE SE IZMIJENJAT, SAMO CE OVI NAVIJACI OSTAT I DALJE DA BODRE KLUB, I U prvoj ligi (nedo bog da ispadnu samo kaze) i u bilo kojoj ligi ostajemo mi RD'07
sisajte misevi!!!
VAS KARAKTER POKAZUJE TO STO SE KRIJETE I PRICATE PREKO FORUMA :* :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: dosta je vise
legijaRD07 niti znam ko si niti me interesuje ko si,niti te napadam ovdje na forumu sa skrivenog nicka niti branim nurdu kojeg samo znam izvidjenja...ovdje svoje licno misljenje napisem
realno nepratim zvijezdu kao ti...zasto privatne obaveze kada stignem pogledam utakmicu ovdje kod nas a nekad usput mi dodje da pogledam zvijezdu i na strani
ja i dalje vjerujem da ste pogrijesili sto ste tice nurde jer time je licno njemu naruseno pravo slobode licnog kretanja...sta se desilo nakon toga on ima svoju pricu RD svoju i ko je sad upravu,al nebitno otom potom
RD se nemogu tako ponasat prema njemu jer je on taj koji je nasao sponzore koji ce na neki nacin klub funkcijonisat...stim da su napravili jednu kardinalnu gresku stu su se odrekli navijaca tacnije RD, pa cak zabranili da se ide na trening zvijezde, realno ovdje su sad svi krivi za ovo sto se desava i treba nac kompromis...a ne da se za nurdu prica seljak ovo ono da je samo radi interesa kao i za RD da su huligani da nisu dobro za ovaj grad.
KOMPROMIS legijaRD07 najbolje za sve nas koji pratimo zvijezdu... ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 27 sep 2013, 14:18

sutra sa dobrim zalaganjem igraca vjerujem da bi mogli nerijeseno izvuc a mozda i pobijedimo :)
kakvo je stanje sa igracima????imal povreda, kartoni??
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 sep 2013, 14:26

astra1922 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Kad su skoro sve ekipe u nekim krizama, nama krenulo :lol: :lol: :lol: :lol:
Neka je. Mora da je Huseinbasic genije cim ovakav niz stvori iz pepela, i onaj drugi ciko ode kuci.
Treba svima samar ovako jak da se probudimo. Odmah se fatajte uefine licence, mozda ce te u Evropu moci nastupati. :D
daje nama ostati u ligi evropa ce za nas biti jos dugo samo san
Eno prosle godine, da ste imali par bodova vise, i licencu, isli bi u Evropu umjesto Zrinjskog.
Ovako ste i prepali sigurno dosta ekipa u PL BiH, nije nemoguce ici u Evropu. Ali ako se desi, valja biti pripremljen, pa da ne bude da ispadnete na trece mjesto nekako a da nemate licencu.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

legijaRD07
Kontakt:

Post Postao/la legijaRD07 » 27 sep 2013, 14:46

Moje postenje ja dokazujem u javnosti ne na ovom forumu :D pisam ja svoje postenje, ja sam najnepostenije dijete carsije i znas sta zaboli me :D krijem se iza ljudi i da nema njih bio bi nula, mrzim sve oko sebe pa i tebe :D

A DA MI NANOSIMO STETU GRADACCACKOM SPORTU DOKAZUJE TO DA SMO KAO UDRUZENJE GRADJANA RD'07 DOBILI ZAHVALNICU ZA "PODRSKU GRADACCACKOM SPORTU"
da ti objasnim:
GRADACCACKI SPORT NIJE SAMO "NK ZVIJEZDA" NEGO I OSTALI KLUBOVI,
PRATILI SMO ODBOJKU,RUKOMET, PA I KOSARKU (napomena: nasi kosarkasi su zadnja liga) :D
U zivotu nismo osramotili ni jedan klub, dobili smo pohvale od uprave RK GRADACAC
pohvalu od uprave "OK KULA GRADACAC" :p :p :p
ja mislim da vas dvojica nemate ni jedne pohvale za gradacacki sport :D
znaci mi smo tu da pomognemo, ALI NE MOZEMO NEPRAVDU, TO STO SE DESILO U KAFICU NE ODNOSI SE NA KLUB!!!!
TO NIJE NI NURDINO NI FADILOVO NITI BILO KOGA DOLE!
NK ZVIJEZDA JE UDRUZENJE GRADJANA!!
RD'07 JE UDRUZENJE GRADJANA!!!
RAZLIKA U TOME JE SAMO STO ZVIJEZDU DRZE PROFITERI
A RD'07 VODI GRADSKA RAJA :* :* :*

legijaRD07
Kontakt:

Post Postao/la legijaRD07 » 27 sep 2013, 14:58

i da veceras rukometasi igraju!!!!!!!!!!!
RK GRADACAC - RD BOSNA SARAJEVO 19:00
DA VIDIMO VAS STO DAJETE PODRSKU GRADACCACKOM SPORTU!!! RD PUNI DVORANU :twisted: :twisted: nema nista od price po forumima pricate lovacke dzaba ko nurdo :D

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 27 sep 2013, 17:38

elf1 je napisao/la:
legijaRD07 je napisao/la:je li vas dvojica "ELF1" i "KLIXONJA" u istoj sobi ili ste u nekoj vezi pa se dog kad god ovaj pise i drugis e javi ZANIMLJIVO!!!
Prvo da kazem baklja je zapaljena ali nije ubacena u teren :D TO SU 2 RAZLICITA POJMA!
Problem je veliki sto ova navijacka skupina nije napravila nijedan veliki incident na sramotu kluba!
Najveca sramota sto se desila u zvijezdi je da se zvijezda odrekla svojih navijaca!
Mi i dan danas dobijamo porku pismeno i usmeno od vecine navijackih grupa znak podrske!
I ti druze da bi bio pametniji od vecine tih mamaka, moras zavrsit medresu,filozofski fakultet i jos 10 stranih jezika, nemoj se pravit pametan previse! hlupo ozgleda da kazes da si pametan nakon svojih komentara! VAS DVOJICA STE ZAPELI DA BRANITE NURDU jeb** vas on obadvojicu :D KAZEM OTICE UPRAVA CITAVA JEDNOG DANA, I SVI OVI IGRACI CE SE IZMIJENJAT, SAMO CE OVI NAVIJACI OSTAT I DALJE DA BODRE KLUB, I U prvoj ligi (nedo bog da ispadnu samo kaze) i u bilo kojoj ligi ostajemo mi RD'07
sisajte misevi!!!
VAS KARAKTER POKAZUJE TO STO SE KRIJETE I PRICATE PREKO FORUMA :* :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: dosta je vise
legijaRD07 niti znam ko si niti me interesuje ko si,niti te napadam ovdje na forumu sa skrivenog nicka niti branim nurdu kojeg samo znam izvidjenja...ovdje svoje licno misljenje napisem
realno nepratim zvijezdu kao ti...zasto privatne obaveze kada stignem pogledam utakmicu ovdje kod nas a nekad usput mi dodje da pogledam zvijezdu i na strani
ja i dalje vjerujem da ste pogrijesili sto ste tice nurde jer time je licno njemu naruseno pravo slobode licnog kretanja...sta se desilo nakon toga on ima svoju pricu RD svoju i ko je sad upravu,al nebitno otom potom
RD se nemogu tako ponasat prema njemu jer je on taj koji je nasao sponzore koji ce na neki nacin klub funkcijonisat...stim da su napravili jednu kardinalnu gresku stu su se odrekli navijaca tacnije RD, pa cak zabranili da se ide na trening zvijezde, realno ovdje su sad svi krivi za ovo sto se desava i treba nac kompromis...a ne da se za nurdu prica seljak ovo ono da je samo radi interesa kao i za RD da su huligani da nisu dobro za ovaj grad.
e takvi kao ti su najgori koji prate Zvijezdu hajmo reci samo preko interneta i bas takvi se nadju govorit kako nesto treba mijenjat, kako nesto nije dobro, kako neciji postupci ne valjaju popuste ba malo ima ovdje ljudi koji prate Zvijezdu dje god da igra kod kuce ili na strani koji jedva cekaju dan kad je tekma. a sto se tice nurde ispade da ako npr. neki gradjanin nesto kaze nurdi privatno nebitno o cem se radi a da njem to ne pase ovaj ce mu slozit zabranu ulaska na stadion pogledajte malo realnije nemojte samo blatiti po nekom
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 27 sep 2013, 17:59

Danas sam bio kada su nasi momci kretali za Vrapcice.
Atmosfera i raspolozenje medju igracima na visokom nivou,i svi se nadaju povoljnom rezultatu.
Kada se uzme da se dole uvijek moze fino igrati,zasto se ne nadati makar jednom bodu?

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 sep 2013, 21:06

Sušić je u utakmici sa Mladosti prilično loše odrađivao defanzivne zadatke.Prilično je daleko stajao od njihovog krila te mu omogućavao vrlo često ubacivanje u šesnaest.Da su oni imali Šabana,Diatu ili Pandzu u vrhu moglo je biti svasta.Zato se nadam da će nas komšija Letić iz Šamca,koji inače sjajno igra i Velez nam ga ukrade ispred nosa,sutra biti neprodoran kako inače zna biti.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 28 sep 2013, 00:24

danas do novi bodova 8-)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 28 sep 2013, 02:19

mirzard je napisao/la:
elf1 je napisao/la:
sisajte misevi!!!
e takvi kao ti su najgori koji prate Zvijezdu hajmo reci samo preko interneta i bas takvi se nadju govorit kako nesto treba mijenjat, kako nesto nije dobro, kako neciji postupci ne valjaju popuste ba malo ima ovdje ljudi koji prate Zvijezdu dje god da igra kod kuce ili na strani koji jedva cekaju dan kad je tekma. a sto se tice nurde ispade da ako npr. neki gradjanin nesto kaze nurdi privatno nebitno o cem se radi a da njem to ne pase ovaj ce mu slozit zabranu ulaska na stadion pogledajte malo realnije nemojte samo blatiti po nekom

RD07 iza koga se krijete otkrice se sve, samo polako i za koga radite ta sra... protiv Nurde.
Vas 4-ica da napadate covjeka tj. verbalno vrijedate koji iz svog dzepa daje direktno novac za zvijezdu.
pratim sve i uzivo i preko interneta, ko vas podrzaje...NIKO, AMA BAS NIKO. vas 4 cetvorica i saka djece.
Da ste u pravu pa hajdi digli bi se svi, Nurdo napolje, Nurdo krade, ratni profiter... e moji ljudi Nurdo NE ZARADJUJE NA ZVIJEZDI TO NEK VAM BUDE JASNO.

klixonja
Kontakt:

Post Postao/la klixonja » 28 sep 2013, 02:29

legijaRD07 je napisao/la:Moje postenje ja dokazujem u javnosti ne na ovom forumu :D pisam ja svoje postenje, ja sam najnepostenije dijete carsije i znas sta zaboli me :D krijem se iza ljudi i da nema njih bio bi nula, mrzim sve oko sebe pa i tebe :D

A DA MI NANOSIMO STETU GRADACCACKOM SPORTU DOKAZUJE TO DA SMO KAO UDRUZENJE GRADJANA RD'07 DOBILI ZAHVALNICU ZA "PODRSKU GRADACCACKOM SPORTU"
da ti objasnim:
PRATILI SMO ODBOJKU,RUKOMET, PA I KOSARKU (napomena: nasi kosarkasi su zadnja liga) :D
U zivotu nismo osramotili ni jedan klub, dobili smo pohvale od uprave RK GRADACAC
znaci mi smo tu da pomognemo, ALI NE MOZEMO NEPRAVDU, TO STO SE DESILO U KAFICU NE ODNOSI SE NA KLUB!!!!
Ti po obicaju samo galamu dignes a nista ne rece. Klub je dobio kaznu jer je Adnan Gluhic koristio baklju na stadionu, tj zbog toga je nastao taj okrsaj u Centralu, ne pisite gluposti i sranja kad dobro znate o cemu je rijec! Nego svoju nezrelost, nespremnost i manjak hrabrosti da priznate da ima medju vama kukolja, i te kakvog, samo supljom pricom! A onaj sto pise o nekom privatnom okrsaju, nije privatni okrsaj nikakav, napisite kako jest!
FATKO AKO CITAS OVO, ZNAJ DA SU OVA DJECA IZ NAVIJACA I OVO PONASANJE GROBARI BH FUDBALA I ZVIJEZDE GRADACAC! DOBRO ZAPAMTITE OVAJ POST! TO JE ZLO, VI STE GROBARI FUDBALA I SPORTA U GRADACCU! DZABA VAM OD MILIJARDU PRIZNANJA, KAD JE TO REALNOST!

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 28 sep 2013, 02:31

legijaRD07 je napisao/la:Moje postenje ja dokazujem u javnosti ne na ovom forumu :D pisam ja svoje postenje, ja sam najnepostenije dijete carsije i znas sta zaboli me :D krijem se iza ljudi i da nema njih bio bi nula, mrzim sve oko sebe pa i tebe :D

da ti objasnim:

RDO7 to sto vam je zabranjen ulaz na stadion tj. pojedincima, to je na osnoovu zakona BiH..suda valjda. covjeku su svast izgovorili i samo se branio sudski, sta je trebao uradit... zakon donio takvu odluku, a ne naslovi nurdo misli da mu je babovina to...to nije zdrav razum sto to pise, i bit ce uskoro otkriveni oni koji stoje iza ovog.
mozes li mi objasnit sta znaci ratni profiter???

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 28 sep 2013, 02:33

klixonja je napisao/la:

da ti objasnim:
Ti po obicaju samo galamu dignes a nista ne rece. Klub je dobio kaznu jer je Adnan Gluhic koristio baklju na stadionu, tj zbog toga je nastao taj okrsaj u Centralu, ne pisite gluposti i sranja kad dobro znate o cemu je rijec! Nego svoju nezrelost, nespremnost i manjak hrabrosti da priznate da ima medju vama kukolja, i te kakvog, samo supljom pricom! A onaj sto pise o nekom privatnom okrsaju, nije privatni okrsaj nikakav, napisite kako jest!
FATKO AKO CITAS OVO, ZNAJ DA SU OVA DJECA IZ NAVIJACA I OVO PONASANJE GROBARI BH FUDBALA I ZVIJEZDE GRADACAC! DOBRO ZAPAMTITE OVAJ POST! TO JE ZLO, VI STE GROBARI FUDBALA I SPORTA U GRADACCU! DZABA VAM OD MILIJARDU PRIZNANJA, KAD JE TO REALNOST!

bravo klixonja, to je realnost.

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 28 sep 2013, 02:45

mmmirza je napisao/la:
TheAlchemistRD07 je napisao/la:Bilo bi sve uredu, nek on ulaze u Zvijezdu, i nek vraca te pare. Nemam s tim nikakvih problema.

ALI NECEMO DIKTATORA U ZVIJEZDI
NIKO
NASU
ZVIJEZDU
PRIVATIZOVATI
NECE

To je klub svih gradjana Gradacca, i svih onih koji vole Zvijezdu izvan Gradacca.
Znaci KLUB.. ne FIRMA.

Ono sto on fura u dukatu il ne znam ja gdje, ne moze furati i u Zvijezdi.
Draze mi je gledati normalnu Zvijezdu u federalnim ligama, nego ovakva **** da vode Zvijezdu u PL.

Sto se mene tice ja bi navijao i gledao tekme Zvijezde i u kantonalnoj ligi. Stare mi moje.
Kao dijete sam gledao utakmicu kada nam je Bratstvo Gracanica poklonilo bodove za opstanak u 2. ligi FBiH, i sto je ne bi opet gledao u tom rangu?

Meni je bitno da budem opet navijac one stare ekipe iz sportske sredine koja CVJETA. A ne one ekipe koja trune iznutra zbog jednog BRDJANA, SELJAKA, koji misli da se sve moze parama kupit[/quot

sad ce ispast ja branim Nurdu, hvalim ga, al de stani covjece i ja zivim u gradu al taj brdjo seljak kako vec dosao u grad pa zaposlio 1000 ljudi. i daje direktnoo iz svog dzepa navise. sta ti mislis izmedu ostalog da se on bogati preko zvijezde, pa kako se bogati na cemu??? sta vas **** nije mi jasno, ekipa je sad dobra, trebalo je vremena ekipi, sad su rezultati OK 12 bodova, al eto dzaba i to Nurdo kupio..price kruze

jesil se zapito ikad, jesil obratio paznju RDO7 odakle ova velika tribina na stadionu nk zvijezda pa pomcni teren, jedan, drugi se radi. pravi se restoran, sportski centar, teretana stanovi za fudbalere, itd.. ne nisi naravno
Zvijezda ulaze tj.uprava na celu sa Nurdom u infrastrukturu kluba, jednog dana kad se to sve zavrsi nece morat ovisit ni o kome.. i kad pocnemo ulagat u igrace vidit ces i sam.. do tada je sve borba ,samo da ne ispadnemo iz lige, a necemo ima 5 losih ekipa ispod nas sigurno.

sramota sta pises po forumu, al upravu su svi koji kazu vrijeme ce pokazat. pokazat ce ko je u pravu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 sep 2013, 06:23

na sramotu svima koji ste digli ruke od navijaca.znamo mi svi da je nurdo jedan od najzasluzniji za razvoj sporta u gradaccu.on i fadil su digli zvijezdu iz pepela.ali navijaci su tu bili kada ni jedne tribine nije bilo na stadionu kada nam je stadion bio livada bili su tu i u dobrim i u losim trenucima i na kraju nisu dobri.
nije niko lud kaznili su 4 covjeka od toga vodu fatku sto i budala zna da hoce da ugase grupu rd.

bio sam dugo godina uz grupu i znam kako je funkcionisala .i kada je trebalo doci do belaja fatko nas je smirivao i nije dao da se prave problemi.
nadam se brzom dogovoru i povratku navijaca na tribine ,jer klub bez navijaca i nije klub.
i neka svi znaju ti momci nisu tu iz interesa svi oni vole zvijezdu i to sigurno vise od kospicara koji su tu samo kada ide i kada se uvezu dvije ili tri pobjede....

zalosno je da se klub pretvorio u ovo do skora sam i ja dobivao prijetnje da necu moci na stadion da ce me odstraniti na utakmici samo zato sto napisem istinu na forumu :roll: :cry: sta reci,nekim ljudima je bio cilj da igra pred praznim tribinama a da se ulaznice kupe mislim da bude kao da imaju gledaoci a nemaju kontate :mrgreen:

P.S

sretno momcima danas akobogda bar jedan bodic izvuci,bodrim vas iz beograda :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 sep 2013, 08:15

Zašto svi birate neke strane ka su i jedni i drugi (uprava i navijači) i upravu a i nisu. Pa ovu sadašnju situaciju dragi Bog nebi mogo izbalansirati.
Imaju i navijači svojih grešaka baklje, napad na Nurdu u Centralu, oni povici prema njemu u srijedu na utakmici itd., nije to lijepo za čuti i vidjeti.
Ali isto tako nemože ni uprava zabraniti ulaz navijačima na stadion, na osnovu čega??? Pa ako je napad na njega bio u Centralu ima privatna tužba kakve to veze ima sa stadionom.
I još nešto da napomenem to svakodnevno pisanje o dizanju Zvijezde iz pepela. Kada se Zvijezda dizala tada nije bilo Nurde(on je sa Bosnom M. gledao kako da spriječi Zvijezdin ulazak u viši rang) nego samo Cimos i par ostalih sponzora u gradu. Nurdo je došao kada se sve stabiliziralo kada smo već bili premierliga. Ovo što sam napisao neumanjuje njegovu zaslugu ulaganja u klub i infrastrukturu nego samo da se zna da njega nije bilo oduvijek tu.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 sep 2013, 08:39

upravo tako,nurdo je bio jedan od neprijatelja zvijezdi,a kada je ona usla u 1 ligu onda je dosao do zvijezdi sa svojim parama,a stta ce sada biti sa navijacima sarajeva,isto ce im zabranit ulaz al samo onima koji su napravili incident,osatli ce moci uci slobodno,,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Touch
Kontakt:

Post Postao/la Touch » 28 sep 2013, 09:08

crvenobijeli je napisao/la:upravo tako,nurdo je bio jedan od neprijatelja zvijezdi,a kada je ona usla u 1 ligu onda je dosao do zvijezdi sa svojim parama,a stta ce sada biti sa navijacima sarajeva,isto ce im zabranit ulaz al samo onima koji su napravili incident,osatli ce moci uci slobodno,,,,,
Oprostite , nevolim baš da se javljam međutim nemogodoh odoliti,a da ne odgovorim pojedincima koji itekako dobro znaju , ali neće da priznaju već iz konteksa uzimaju samo ono što njima odgovara , da nije tad bilo baš ovog Nurde i FK "Bosne" Mionica pitanje je gdje bi danas naša "Zvijezda" bila , od onog isceniranog prekida do utakmice bez publike . Svi znamo da je to na kraju bio dogovor i da je moralo biti tako kako je bilo . Molio bih sve pojedince da prije nego bilo što tvrde da imaju bar neki argumenat - dokaz za to ...

Sportski pozdrav i sretno danas u Vrapčićima .

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 sep 2013, 09:28

Touch je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:upravo tako,nurdo je bio jedan od neprijatelja zvijezdi,a kada je ona usla u 1 ligu onda je dosao do zvijezdi sa svojim parama,a stta ce sada biti sa navijacima sarajeva,isto ce im zabranit ulaz al samo onima koji su napravili incident,osatli ce moci uci slobodno,,,,,
Oprostite , nevolim baš da se javljam međutim nemogodoh odoliti,a da ne odgovorim pojedincima koji itekako dobro znaju , ali neće da priznaju već iz konteksa uzimaju samo ono što njima odgovara , da nije tad bilo baš ovog Nurde i FK "Bosne" Mionica pitanje je gdje bi danas naša "Zvijezda" bila , od onog isceniranog prekida do utakmice bez publike . Svi znamo da je to na kraju bio dogovor i da je moralo biti tako kako je bilo . Molio bih sve pojedince da prije nego bilo što tvrde da imaju bar neki argumenat - dokaz za to ...

fadil je puno toga donio zvijezdi nego nurdo 100000000 %
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 sep 2013, 09:41

Touch je napisao/la:

Dogovori se nepostižu tako da se napravi prekid pa da i du kazne i troškovi na obje strane, Bosna da je htjela dat Zvijezdi utakmicu(što ti hoćeš da kažeš) dala bi a nebi se dizale tolike tenzije(jer se dobro sjećam te utakmice a i one ponovljene jer sam obje gledao). A niko nije rekao da Nurdo nije zaslužan nego samo da nije bio tu kada su se postavljali današnji temelji Zvijezde nego da je u datim momentima opstruiro razvoj Zvijezde.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.