legijaRD07 niti znam ko si niti me interesuje ko si,niti te napadam ovdje na forumu sa skrivenog nicka niti branim nurdu kojeg samo znam izvidjenja...ovdje svoje licno misljenje napisemlegijaRD07 je napisao/la:je li vas dvojica "ELF1" i "KLIXONJA" u istoj sobi ili ste u nekoj vezi pa se dog kad god ovaj pise i drugis e javi ZANIMLJIVO!!!
Prvo da kazem baklja je zapaljena ali nije ubacena u terenTO SU 2 RAZLICITA POJMA!
Pirotehnika je dio navijacke scene, svi navijaci to rade!
Problem je veliki sto ova navijacka skupina nije napravila nijedan veliki incident na sramotu kluba!
Najveca sramota sto se desila u zvijezdi je da se zvijezda odrekla svojih navijaca!
Mi i dan danas dobijamo porku pismeno i usmeno od vecine navijackih grupa znak podrske!
I ti druze da bi bio pametniji od vecine tih mamaka, moras zavrsit medresu,filozofski fakultet i jos 10 stranih jezika, nemoj se pravit pametan previse! hlupo ozgleda da kazes da si pametan nakon svojih komentara! VAS DVOJICA STE ZAPELI DA BRANITE NURDU jeb** vas on obadvojicuKAZEM OTICE UPRAVA CITAVA JEDNOG DANA, I SVI OVI IGRACI CE SE IZMIJENJAT, SAMO CE OVI NAVIJACI OSTAT I DALJE DA BODRE KLUB, I U prvoj ligi (nedo bog da ispadnu samo kaze) i u bilo kojoj ligi ostajemo mi RD'07
sisajte misevi!!!
VAS KARAKTER POKAZUJE TO STO SE KRIJETE I PRICATE PREKO FORUMA :*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dosta je vise
realno nepratim zvijezdu kao ti...zasto privatne obaveze kada stignem pogledam utakmicu ovdje kod nas a nekad usput mi dodje da pogledam zvijezdu i na strani
ja i dalje vjerujem da ste pogrijesili sto ste tice nurde jer time je licno njemu naruseno pravo slobode licnog kretanja...sta se desilo nakon toga on ima svoju pricu RD svoju i ko je sad upravu,al nebitno otom potom
RD se nemogu tako ponasat prema njemu jer je on taj koji je nasao sponzore koji ce na neki nacin klub funkcijonisat...stim da su napravili jednu kardinalnu gresku stu su se odrekli navijaca tacnije RD, pa cak zabranili da se ide na trening zvijezde, realno ovdje su sad svi krivi za ovo sto se desava i treba nac kompromis...a ne da se za nurdu prica seljak ovo ono da je samo radi interesa kao i za RD da su huligani da nisu dobro za ovaj grad.
KOMPROMIS legijaRD07 najbolje za sve nas koji pratimo zvijezdu...